18 / 05 / 2024

Prefabrik sektörü hedefleri 2015

Prefabrik sektörü hedefleri 2015

Türkiye prefabrik sektörü, 2015 yılının endsütriyel yatırımlar açısından durağan bir dönem olacağı öngörüsüyle sosyal projelere ağırlık verecek...

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

2024'te konut politikaları nasıl işleyecek? İşte 8 maddede konut sektöründe 2024 hedefleri...

Konut sektöründe yaşanan arz ve fahiş fiyat sorunu gündemden düşmüyor. 2024'te konut politikalarına ilişkin hedefler belli oldu. İşte 8 maddede o hedefler...

İnşaat sektöründe pazar talepleri değişti! Prefabrik evlere olan talep artmaya devam ediyor!

İnşaat sektörü için yeni olmasa da değişen pazar talepleri nedeniyle son yıllarda prefabrik evler ivme kazanmaya devam ediyor.

İnşaat sektörünün dev firmaları 2022 hedeflerini açıkladı!

Dev holdinglerin 2022 planları belli oldu. Türkiye'nin önde gelen dev holdingleri, iki senedir hükmünü sürdüren Kovid-19 pandemisinin bitmesi beklenen 2022'ye temkinli bütçelerle giriş yaptı. Peki inşaat sektöründeki dev firmaların 2022 hedefleri neler?

Modüler prefabrik yapı sektörü 2022'den umutlu!

Dorçe Prefabrik ve İnşaat, Pazarlama modüler sektörüne ilişkin 2022 beklentilerini açıkladı.

Gayrimenkul sektöründe güven tazelendi!

Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Eray Tüfekçioğlu, konut sektöründeki yeni hedefleri ve 2020 beklentileriyle ilgili sorularımızı içtenlikle yanıtladı. Tüfekçioğlu,  kredi faizlerinin daha da düşmesiyle sektörde ciddi bir canlanma yaşanacağını söyledi.

Çatı sektörü 2019'da iyileştirme projeleriyle büyümeyi hedefliyor!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, "Yeni Ekonomi Programı’nın genel ve sayısal hedefleri, inşaat sektöründe de yavaşlama olacağını gösteriyor. Sektör ağırlıklı olarak 2019 yılında iyileştirme ve renovasyon çalışmaları ile ön plana çıkacak"

Türkiye, prefabrik sektöründe önemli bir oyuncu!

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Mustafa Tolunay yaptığı açıklamada, "Türkiye, prefabrik sektöründe dünyada son derece önemli bir oyuncu olmuştur" dedi.

Türk prefabrik yapı sektörü Amerika kıtasında ihracatını arttırdı!

Türk prefabrik yapı sektörü temsilcilerinden Karmod CEO'su Mehmet Çankaya, 2018 yılının ilk iki ayında söz konusu kıtaya ihraç edilen yapı adetinin 47’yi bulduğunu söyledi..

İnşaat sektörünün 2023 hedefi 300 milyar dolar ihracat!

İMSAD "2023 inşaat sektörüne yönelik hedefleri inşaat malzemeleri ihracatında 100 milyar dolar, yurtdışı müteahhitlikte 100 milyar dolar ve yurt içi müteahhitlik faaliyetlerinde 100 milyar dolar olmak üzere toplam 300 milyar dolar değerlendirmesi" yaptı

Konya'da inşaat sektörü büyüyecek!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) 3. Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, inşaat sektörünün hedefleri konuşuldu.

İnşaat sektörü 2017'de krize meydan okuyacak!

Ekonomide durgunluk ve yükselen döviz kurlarına rağmen, ekonominin lokomotifi konumundaki inşaat sektörü 2017 yılında krize meydan okumaya hazırlanıyor. Büyük üreticilerin 2017 yılma ilişkin açıklama ve hedefleri, ekonominin geleceğine ilişkin umut veriyor.

Mavitaş Prefabrik sektöre yeni bir soluk getirdi!

Kurulduğu 2012 yılında beri profesyonel kadrosu ve üstün teknik altyapısıyla 200'den fazla yapının üretimini başarıyla tamamlayan Mavitaş Prefabrik AŞ, sektörüne yeni bir soluk getirdi.

Prefabrik sektörü hedefleri 2015 Haberi

Prefabrik sektörü hedefleri 2015

Türkiye prefabrik sektörü, 2015 yılının endsütriyel yatırımlar açısından durağan bir dönem olacağı öngörüsüyle sosyal projelere ağırlık verecek. Okul, yurt, askeri yapı, hastane, alışveriş merkezi, stadyum gibi sosyal nitelikli projelerde prefabrik beton kullanımının arttığını bildiren Türkiye Prefabrik Birliği Teknik Sorumlusu Alper Uçar, bu tip birçok yapının projelendirildiğine ve gerçekleştirildiğine dikkat çekti. Uçar, "Bu tip projelerle beraber, 2015 yılında da iyimser senaryoda artış eğiliminin bir miktar azalarak sürmesi, kötümser senaryoda ise üretimin durağan bir çizgi izlemesi beklenebilir. Biz de 2015 yılında, hızın önemli olduğu sosyal nitelikli projelerde örneklerin artırılmasını hedefliyoruz" dedi. 


Alper Uçar, büyük ölçüde uluslararası koşullardaki değişkenlik ve yüksek cari açığın sebep olduğu kırılganlığın özel sektör yatırımlarını etkileyeceğine değinen Alper Uçar, "Özel sektör yatırımlarına göre de 2015 yılı performansı değişiklik gösterecek....