30 / 04 / 2024

Prefi Prefabrik alanı

Prefi Prefabrik alanı

Modüler prefabrike yapıların üretiminde hizmet verdiklerini belirten Prefi Prefabrik Genel Müdür Yardımcısı Kemal Karaküçük, firma olarak 2015 yılım verimli geçirdiklerini belirtti.

200 bin TL hibe desteğiyle depreme dayanıklı 1+1 2+1 ve 3+1 prefabrik evler satışta: En uygun fiyatlarda sunuluyor

Ülkemizde yaşanan büyük depremler sonrasında prefabrik evlere olan ilgi artış gösteriyor. Birçok kişi, kendisi ve ailesi için daha güvenli bir yaşam alanı oluşturmanın alternatif yolların peşinde. Türkiye'de, devlet prefabrik evlere ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara destek sunuyor.

Prefabrik evlerde fırsat! Fiyatlar 66 bin TL'den başlıyor! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Prefabrik evlere olan talep gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Prefabrik evler, kolay kurulumları ve daha az alan kaplamaları sebebiyle de konut almak isteyenlerin dikkatini çekiyor. Peki prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Koronavirüs salgını prefabrik modüler çelik binalara talebi artırdı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını prefabrik modüler çelik binalara talebi artırdı...

Gaziantep'te 42.7 milyon TL'ye icradan tek katlı prefabrik fabrika satışa çıkarıldı!

Gaziantep İcra Dairesi Müdürlüğü  Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Dülük Mah./Köy. 135 ada 13 parselde yer alan tek katlı prefabrik fabrika ve arsası nitelikli taşınmaz 42 milyon TL'den satışa çıkarıldı...

Prefabrik Yapı'ya Sakarya'nın Yıldızları ödülü!

Prefabrik Yapı, Sakarya'nın Yıldızları Ödül Töreni'nde "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında Yer Alan Firmalar" kategorisinde ödüle değer bulundu...

Karmod Prefabrik Filistin'de hazır konut kurdu!

Karmod Prefabrik, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde yer alan Ramallah'ta 4 hazır konut kurdu.

Model House'tan nefes alan ve sağlıklı prefabrik evler!

Sarı çamdan yapılan prefabrik evlerin nefes aldığını ve daha sağlıklı olduğunu belirten Model House Şirket Müdürü Metin Özdemir, 3 santimlik karbonlu strafor ve taş yünü ile panellere izolasyon yaptıklarını aktararak sıcaklık avantajı olduğunu söyledi.

Karacak Prefabrik anahtar teslim projeler sunuyor!

Karacak Prefabrik, yeni teknolojileri kullanarak, anahtar teslim projeler sunuyor. İşte Karaca Prefabrik'in anahtar teslim projelerini yer alan o yazı...

Prefi Prefabrik çalışma alanını genişletecek!

Modüler prefabrike yapıların üretiminde hizmet verdiklerini belirten Prefi Prefabrik Genel Müdür Yardımcısı Kemal Karaküçük, firma olarak 2015 yılım verimli geçirdiklerini belirtti.

Karmod Prefabrik, Libya Hums'ta tatil köyü kurdu!

Karmod Prefabrik, Libya'nın sahil şehirlerinden Hums'ta kurulumunu tamamladığı tatil köyünü teslim etti. 40 günde kurulan ve deniz kenarında yer alan 29 adet ev, tatil için bölgeye gelen misafirleri ağırlayacak.

Prefabrik yapı üretiminde Türkiye ivme kazandı!

Son yıllarda Altın çağını yaşayan inşaat sektöründeki gelişim, prefabrik alanında faaliyet gösteren firmaların iş hacimini de artırdı.

Esyapı Prefabrik, inşaat sektöründe alanını genişletiyor!

İnşaat sektörüne hizmet veren Esyapı Prefabrik, Eskişehir 'in çevre illerine de yayılarak hizmet alanını genişleterek ilerliyor. Esyapı Prefabrik yıllık 30 bin ton üretim kapasitesine sahip bulunuyor.

Esyapı Prefabrik hizmet alanını genişletiyor!

Yıllık 30 bin ton üretim kapasitesine sahip olduklarını belirten Esyapı Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sakallı, Eskişehir'in yanı sıra Bursa, Ankara, Sakarya, Kütahya, Afyon ve İnegöl'e de hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Prefi Prefabrik alanı Haberi

Prefi Prefabrik alanı

Modüler prefabrike yapıların üretiminde hizmet verdiklerini belirten Prefi Prefabrik Genel Müdür Yardımcısı Kemal Karaküçük, firma olarak 2015 yılım verimli geçirdiklerini belirtti. 2016 yılında da amaçlarının mevcut çalışma alanım genişletmek olduğunu söyleyen Karaküçük, "Genel müteahhitlik hizmetlerinden modüler çelik konstrüksiyon yapılara, yaşam konteynerlerinden çelik karkaslı konut ve GSM kabinlerine kadar birçok alanda yurt içi ve dışı faaliyetlerimizle marka bilinirliğimizi artırmaya devam ediyoruz" diye konuştu. 


Prefi markasıyla 1995 yılından bu yana sektörde modüler prefabrike yapıların üretiminden uygulanmasına kadar geçen tüm aşamalarda hizmet verdiklerini belirten Kemal Karaküçük, bunun yanı sıra komple donanımlı çelik karkaslı konut inşaatlarına da başladıklarının altım çizdi. Karaküçük, ilk yapıları ise Ankara'da teslim ettikleri bilgisini verdi. Çok katlı olarak planlanıp, uygulanan bu yapıların uluslararası yönetmeliklere uygun, çevreye duyarlı ve akıllı yapılar...