30 / 04 / 2024

Prefi Yapı

Prefi Yapı

Prefabrike yapıların üretiminden uygulanmasına kadar geçen tüm aşamalarda hizmet veren Prefi Yapı, 2014 yılı itibarıyla çelik karkaslı konut inşaatlarına başladı...

Prefi Prefabrik çalışma alanını genişletecek!

Modüler prefabrike yapıların üretiminde hizmet verdiklerini belirten Prefi Prefabrik Genel Müdür Yardımcısı Kemal Karaküçük, firma olarak 2015 yılım verimli geçirdiklerini belirtti.

Prefi Yapı karkas sektöründe faaliyete başladı!

Prefabrike yapıların üretiminden uygulanmasına kadar geçen tüm aşamalarda hizmet veren Prefi Yapı, 2014 yılı itibarıyla çelik karkaslı konut inşaatlarına başladı...

Prefi Prefabrik pazar payını artırmayı hedefliyor!

Genel müteahhitlik hizmetlerinden modüler çelik konstrüksiyon yapılara, yaşam konteynerlerinden GSM kabinlerine kadar pek çok alanda yurt içi ve dışında faaliyetlerini sürdüren Prefi Prefabrik pazar payını artırmayı hedefliyor...

Hasol: Kamu, niteliksiz bina yapıyor

YEM'in Yönetim Kurulu Başkanı, Has Mimarlık'ın sahibi Doğan Hasol, inşaat teknolojileri, mimari ve kentsel yapılar gibi konularda saygın otoritelerden biri..

TOKİ Çoban Evleri yapımını tamamladı

Gaziantep ve bölge illerinde hayvancılığın gelişmesine önemli katkı yapması beklenen Gaziantep Organize Besi Bölgesinde, villayı andıran 214 çoban evinin yapımı tamamlandı.

Hesabımızı kitabımızı yeniden yapıyoruz

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, krizin inşaat sektörünü ve TOKİ'yi ciddi şekilde etkilediğini belirtirken, "ona göre hesabımızı, kitabımızı yeniden yapıyoruz" dedi.

Düzce'ye yakıt tasarruflu konut yapılacak

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yapımına başlanılan 72 konut yüzde 80 yakıt tasarrufu sağlayacak.

Yapı Kredi de faiz indirimine gitti

Yapı Kredi, Konut, Taşıt, Kampanyalı Taşıtve Bireysel İhtiyaç Kredisi faiz oranlarında indirim yaptı.

Yapı Kredi'nin krizde 'tarihi köşkler' planı

Kültür, sanat ve tarihi eserlere verdiği değerle tanınan Yapı Kredi Bankası, krize karşın elindeki Yeniköy Korusu, Kırmızı Köşk ve Abdülmecid Köşkü'ne sahip çıkıyor.

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Teknik Yapı Upcity'yi satışa çıkarıyor!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Upcity satışa çıkıyor.

Prefi Yapı Haberi

Prefi Yapı

Prefabrike yapıların üretiminden uygulanmasına kadar geçen tüm aşamalarda hizmet veren Prefi Yapı, 2014 yılı itibarıyla çelik karkaslı konut inşaatlarına başladı. Bu alandaki ilk yapılarını Ankara'da teslim ettiklerini kaydeden Prefi Yapı Genel Müdürü Vakur Yılmazyiğit, "Çelik karkaslı yapılarımızı komple donanım olarak teslim ediyoruz. Çok katlı olarak planlanıp uygulanan bu yapılar tamamen uluslararası yönetmeliklere uygun ve çevreye duyarlı, akıllı yapılar olarak uygulandı. 2015 yılında da yalnızca bu yapılarımız için kurulmuş olan şirketimizi hizmete almayı planlıyoruz" diye konuştu. 


Çelik yapıya olan güven ve ilginin artmasıyla genel olarak yapısal çelik pazarının da genişlemeye başladığını kaydeden Vakur Yılmazyiğit, "Yeniliklere açık olarak teknolojik gelişmeleri her zaman ön planda tutuyoruz. Modern makine ve ekipmanlarla kanunlarda belirtilen standart ve şartlara uymayı, doğaya ve insan sağlığına saygılı hizmet ve...