09 / 05 / 2024

prestijli projeler enerji verimliliği

prestijli projeler enerji verimliliği

Folkart Towers, Artaş İnşaat Eclipse Maslak, Bay İnşaat Maslak 42, Babacan Yapı Crown Deluxe başta olmak üzere birçok prestijli proje, ısı sayaçları ve su sayaçları seçiminde, enerji verimliliğinde İsta ürünlerini ve kalitesini tercih etti.

İstanbul’a yapılan yatırımlar artacak!

17 yıllık AK Parti döneminde İstanbul’a yapılan yatırım tutarı toplamda 303 milyar 84 milyon Türk Lirası'na ulaştı. Yeni dönemde de artarak sürecek yatırımlar arasında Kanal İstanbul ve şehir hastaneleri gibi bir çok prestijli projeler de bulunuyor.

Yücesoy’dan insana dokunan projeler!

1989 yılında İzmir'de kurulan ve bugüne kadar 40'ın üzerinde prestijli projeyi hayata geçiren Yücesoy Mühendislik, "İnsana dokunan projeler üretmek" mottosuyla İzmir'e değer katıyor...

Bakyapı İnşaat Enerji ciro artışında şampiyon oldu!

Bakyapı İnşaat Enerji, 2016'da 118,8 milyon TL olan cirosunu 2017'de yüzde 139,3 artışla 284,3 milyon TL'ye taşıyarak ciro artışında Anadolu 500'ün birincisi oldu. Konut sektörüne 27 yılda 45 proje kazandıran Bakyapı, yeni projeler geliştirmeye devam ediyor.

Halil Avcı Şirketler Grubu prestijli projelere imza atıyor!

Halil Avcı Şirketler Grubu sadece Adana değil, dünya çapında 38 yıldır prestijli projelere imza atıyor. İnşaat, enerji, maden, ziraat ve turizm alanlarında oluşturduğu dolaylı istihdam ve yurt içi ile yurt dışı inşaat projeleriyle ülke ekonomisine güç katıyor.

Yıldırım Grup ticari projelerle fark yaratıyor!

Yıldırım Grup, Ankara’da prestijli projeler inşa etmeye devam ediyor. Birbirinden özel projelere imza atan firma fark yaratıyor. 

Yıldırım Grup, Ankara'da projelerine devam ediyor!

Ticari hayattaki yılların tecrübesini, birbirinden özel projelerle hayata geçiren Yıldırım Grup, Ankara’da prestijli projeler üretmeye devam ediyor. 

İşte Türkiye’nin hayata geçireceği mega projeler!

Türkiye'de mega projelere son yıllarda hız verildi. Ulaşım, alt yapı, enerji ve savunma alanlarında mega projeler dünyanın gıptayla baktığı projeler olarak hayata geçirilmeye başlandı.

İzmir'den iki proje en prestijli gayrimenkul yarışmasında!

Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması 'Sign of the City Avvards'ta İzmir'in iki devi, devam eden projeler arasında beş dalda finale kaldı.

Danfoss prestijli projelerde öne çıkıyor!

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri Danfoss, enerji tasarrufu sağlayan kalorimetre ve balans vanaları ile prestijli projelerde fark yaratıyor.

Sertaç Karaalp: Konut sektörü en az 10 yıl daha canlı olacak!

Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, “Hep nokta yerlerde ve prestijli projeler yapmaya çalıştık. İnşaat, sürekli ilgilenmeniz gereken bir sektör” dedi.

Aksa 3. köprüye enerji desteği sağlıyor!

2023 yılında dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olmayı hedefleyen Türkiye'yi bu hedefe taşıyacak dev projeler arasında yer alan 3. Boğaz Köprüsü'ne Türkiye'nin lider jeneratör firması Aksa, enerji desteği sunuyor.

Aksa, 3. Boğaz Köprüsü’ne enerji desteği sunuyor!

2023 yılında dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olmayı hedefleyen Türkiye’yi bu hedefe taşıyacak dev projeler arasında yer alan 3. Boğaz Köprüsü’ne Türkiye’nin lider jeneratör firması Aksa, enerji desteği sunuyor.

Keten İnşaat tek çatı altında toplandı!

Keten, İstanbul'un seçkin semtlerinde 38 yıldır butik ve prestijli projeler üretiyor. Ali Keten'in kurduğu inşaat şirketi 38'inci yılında yüksek mimar Ferhat Keten'in yönetiminde inşaattan bina yönetimine,şirketler grubuna dönüştü.

prestijli projeler enerji verimliliği Haberi

prestijli projeler enerji verimliliği

Folkart Towers,  Artaş İnşaat Eclipse Maslak, Bay İnşaat Maslak 42, Babacan Yapı Crown Deluxe başta olmak üzere birçok prestijli proje, ısı sayaçları(kalorimetre) ve su sayaçları seçiminde, enerji verimliliğinde dünya devi Alman markası İsta ürünlerini ve kalitesini tercih etti.


İsta Türkiye Satış Koordinatörü Mustafa Bekir Akdoğan, Türkiye’nin en prestijli projelerinde ista olarak aranılan marka haline geldiklerini belirtti ve ‘’Türkiye’nin birçok ofis, alışveriş merkezi ve rezidans projeleri, yakıt ve su giderlerinin paylaştırılmasında ista ürünlerini tercih ediyor. ista ölçüm teknolojisinin en gelişmiş cihazlarına, bilgi ve tecrübeye sahip. Ürünlerimiz çift yönlü iletişimli, manipulasyonlara izin vermeyen güvenlik teknolojisine, uzun ömürlü ve teknolojik gelişmelere uyarlanabilen modüler yapıya sahip. Bu teknoloji ile ista olarak ülke çapındaki yaygın portföyümüze kolaylıkla ve sorunsuz bir şekilde hizmet verebiliyoruz. En prestijli...