28 / 04 / 2024

prim yapan konut projeleri

prim yapan konut projeleri

Milli Gazete bugün yayınlanan İnşaat ekinde İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Serdar İnan röportajına yer verdi. Serdar İnan röportajda: "Prim yapacak projelere imza atıyoruz." dedi...

Prim yapan konut projeleri!

Gayrimenkulu yatırım aracı olarak görüp, ancak bu yatırım için küçük ölçekte birikime sahip olanların çokça tercih eder hale geldiği 1+0 dairelerin yatırımcısına ne kadar kazandırdığını araştırdık. İşte prim yapan konut projeleri...

Prim yapan konut projeleri!

2012 yılında satışa çıkan konut projeleri bir sene boyunca yatırımcısına ne kadar kazandırdı dersiniz? İşte prim yapan o konut projeleri...

Kripto para uzmanından çarpıcı tespit: Torunları için yatırım yapan konut-arsa, kendisi için yatırım yapan hisse alır!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Torunları için yatırım yapanların konut-arsa, eşi, kendisi ve çocukları için yatırım yapanların da hisse senedi aldığını söyledi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

Bu hafta hangi yatırım araçları kazandırdı? En çok prim yapan hisse belli oldu!  

Bu hafta yatırım araçlarından borsa ve dolar kazandırdığı kaydedildi. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı ortalama olarak yüzde 0,13 kazançla kapattı. BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında bu hafta en çok yükselen yüzde 27,91 ile Tatlıpınar Enerji Üretim olduğu belirtildi.

Parası olan oradan ev almaya başladı! Değeri her geçen gün artan o ile talep artıyor!

Yatırımcılar değer kazanan ve prim yapan yerlere yatırım yapmaya devam ediyor. Son zamanlarda doğal güzellikleri ve konumuyla dikkatleri üzerine çeken Sakarya'ya talep artmaya başladı.

Borsaya ‘bilanço’ dopingi! Hangi hisseler değer kazandı? En çok prim yapan hisseler hangileri oldu?

Hafta boyunca dalgalı bir seyir izleyen Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, son işlem gününü yüzde 0,55 primle 7 bin 705 puandan kapattı. Üçüncü çeyrek bilançolarının açıklandığı şu günlerde borsada özellikle hisse bazlı hareketler dikkat çekiyor.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Taraflar zam sınırına tabi olmadan kirayı artırabilecek!

Konut sahibi ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar artık anlaşmayla neticeleniyor. Diğer taraftan, İzmir 4'üncü İcra Hukuk Mahkemesi kiracısına yasal zam oranı yüzde 25'in üzerinde kira artışı yapan konut sahibinin 'kötü niyet' tazminatı ödemesine ilişkin karar verdi.

11 Eylül-15 Eylül tarihlerinde borsada en çok kazandıran ve kaybettirenler belli oldu!

Borsa İstanbul'da önceki hafta Şekerbank yüzde 12,15’le en çok prim yapan hisse oldu. Aynı zamanda, Şekerbank, peş peşe iki hafta zirvede yer aldı.

Borsa tüm zamanların rekorunu kırdı! İşte en çok prim yapan hisseler!

Borsa endeksi bugün tüm zamanların rekorunu kırdı. BIST 100 endeksi günü 7 bin 714 puandan tamamlarken, yüzde 3,67 oranında değer kazandı.

Borsada rekor üstüne rekor! İşte haftanın en çok prim yapan ve değer kaybeden hisseleri!

Borsada seçim sonrası başlayan yükseliş trendi aynen devam ediyor. BIST 100 endeksi günlük ve haftalık bazda tüm zamanların rekorunu kırarken, uzmanlar yukarı yönlü hareketin devam edeceğini öngörüyor.

Haftalık BIST 100'de Hangi Hisseler En Çok Prim Yaptı, Hangileri Değer Kaybetti?

Haftalık BIST 100'de en çok prim yapan ve azalan 3 hisse açıklandı. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, geçtiğimiz haftayı oldukça güçlü bir performansla tamamladı.  10-14 Temmuz haftasında bazı yatırım araçları daha fazla kazandırdı. İşte BIST 100’de dikkat çeken gelişmeler…

Borsada ‘yaz havası’! İşte en çok prim yapan ve en fazla işlem gören hisseler!

Borsadaki pozitif hava devam ediyor. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 1,49 yükseliş kaydederek günü 4 bin 959 puandan tamamladı.

Yatırım liginde haftanın şampiyonu döviz! Borsa ve altın üzdü! En çok hangi hisseler prim yaptı?

Seçim öncesi piyasalarda belirsizlik ortamı devam ederken, yatırımcıların bekle-gör politikasıyla temkinli hareket ettiği gözleniyor. Peki, bu hafta en çok hangi yatırım aracı yatırımcılarını sevindirdi? Borsa düşerken en fazla prim yapan hisseler hangileri oldu? Detaylar haberimizde…

 Bir yılda yüzde 669 prim yapan hisseye SPK’dan müdahale

Borsada manipülasyon skandalının patlak vermesinin ardından inişli çıkışlı seyir devam ederken Sermaye Piyasası Kurulu flaş bir karara imza attı. Son bir yılda yüzde 669 prim yapan Gesan hisse senedine SPK’dan tedbir kararı geldi.

Borsa İstanbul’da bu hafta en çok prim yapan 3 hisse belli oldu! (19-23 Eylül)

İstanbul’da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 2,83 eksiyle 3.281,61 puandan tamamladı. Bu hafta en çok yükseliş yapan hisseler ise sırasıyla Zorlu Enerji, Hektaş Ticaret ve Şok Marketler Ticaret oldu.

prim yapan konut projeleri Haberi

prim yapan konut projeleri

İnşaat sektörü büyüyor, gelişiyor, geçen sene sektörde yaşanan iflaslara rağmen büyüme trendi devam ediyor. Siz sektöre yön veren bir inşaat grubu olarak sektörün geleceğini, önümüzdeki dönemdeki gelişimi nasıl görüyorsunuz? 


İnşaat sektörü Türkiye'nin motor ve ana Lokomotif sektörlerinden birisi. 400 alt başlığa hizmet veren, 400 alt başlığa para kaynağı ve sermaye aktarımı yapan Türkiye'nin en büyük iş kaynağının çalıştığı bir sektör. 

Ben her zaman söylerim,"inşaat Kandil'den önceki son duraktır" diye.Teröre bile faydası vardır. Güneydoğu'daki kardeşim, gelir inşaatta çalışır, ekmeğini kazanır. O inşaatta iş bulamasa belki terör örgütünün kandırmasına muhatap olacak. Bunun için inşaatın çok yönlü, siyasi, ekonomik, istihdam, şehircilik anlamında değişik yönleri var. İnşaat sektörü sürekli gelişiyor, büyüyor. 1999 depreminden sonra hızla gelişti, 2004'den sonra banka faizlerinin düşmesiyle güçlü alımlar oldu. 


İstanbul ve...