24 / 05 / 2024

prof. dr. Reşat Kasap

prof. dr. Reşat Kasap

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan belediye başkan adayları listesine göre Rize Belediye Başkan Adayı olan Reşat Kasap kimdir? İşte Prof. Dr. Reşat Kasap'ın biyografisi...

Prof. Dr. Ahmet Ercan açıkladı! Rakamlar Türkiye'nin deprem gerçeğini ortaya koyuyor...

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan , Türkiye'deki deprem sıklılığı ve büyüklüğü ile ilgili bir açıklama yayınladı. Buna göre, Türkiye'nin deprem ülkesi olduğuna bir kez daha belirterek dikkatleri çeken Prof. Dr. Ercan, "Çare sağlam yerde sağlam yapı" diye konuştu.

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul depremi için yeni açıklama geldi!

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada mega kent İstanbul'un büyük bir afetle karşı karşıya kalabileceğini ve yaşanacak depreme hazırlanmak için acil adımlar atılması gerektiğini dile getirdi.

Prof. Dr. Naci Görür bölgeyi yine uyardı! Balıkesir'deki deprem sonrası 7'lik deprem uyarısı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Balıkesir'de yaşanan son depremden sonra açıklamalar yaptı. Buna göre, Görür tarih vererek geçmişteki depremleri işaret ederek  deprem faaliyetlerinin belirli periyotlar ile tekrarlandığına da dikkat çekerek uyardı.

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “Uykularımı kaçırıyor” dedi ve dikkat çekerek anlattı. Prof. Dr. Naci Görür 7,4 büyüklüğünde deprem tehlikesine karşı uyardığı Bingöl-Karlıova hattında önemli bir çalışma ile ilgili imzalar atıldığı kaydedildi. 

Prof. Dr. Osman Bektaş açıkladı! Bursa için uyardı, tehlike devam ediyor!

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Bursa için 7'den büyük deprem ile ilgili olarak uyarı yaptı. Buna göre, deprem tehlikesinin yükseldiğine dikkat çeken Sayın Bektaş, "İstanbul- Bursa deprem çifti modeline göre sırada Bursa var" ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Ali Koçak İstanbul ve Marmara'nın kurtuluş reçetesini açıkladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, yapımı 30 seneyi geçmiş, korozyona uğramış, depreme dayanıklı olmayan yapıların güçlendirilmesi yerine yıkılıp yeniden inşa edilmesinin daha çok tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Prof. Dr. Naci Görür'den 7 şiddetinde deprem uyarısı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu fay hattının her an 7 ve üzeri bir deprem üretebileceği uyarısını yaptı. Naci Görür, "Süre doldu" dedi.

Prof. Dr. Naci Görür: İstanbul'u depreme hazırlamak sadece yapı sorunuymuş gibi sunulmamalı...

Prof. Dr. Naci Görür, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı dün yapılan deprem ve kentsel dönüşüm temalı konuşmasında ilk defa konuştu. Buna göre, Görür, "İstanbul'u depreme hazırlamak sadece yapı sorunuymuş gibi sunmayalım" diye konuştu. 

Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan beklenen İstanbul depremi açıklaması: 250 yıllık süre geçti, 7 ve üzerinde olacak!

Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul'da beklenen büyük deprem ile ilgili açıklamalarda bulundu ve 250 yıllık sürenin bittiğine dikkat çekti. İşte Pampal'ın o açıklamaları...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 6 Şubat Kahramanmaraş depremi uyarısı: En az 2 ile 3 yıl sürer!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli verilerine göre, gece saat 03.18.49’da Kahramanmaraş Yalıntaş’ta 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan önemli açıklamalarda bulundu.

Marmara dün gece sallandı! Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul için uyardı: Süre dolmak üzere, 7 şiddetinde...

Dün gece saat 23:05'te Marmara Denizi Balıkesir açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem oldu. Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul için uyarılarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Ahmet Ercan 'artçı depremler devam edecek' diyerek illere göre deprem büyüklüklerini açıkladı!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Hatay'daki depreme değinerek, artçı depremlerin devam edeceğini söyledi.

Beklenen büyük İstanbul depreminde süre kısaldı: Prof. Dr. Şükrü Ersoy tek tek açıkladı! 

Prof. Dr. Şükrü Ersoy, beklenen büyük İstanbul depreminde sürenin kısaldığını vurguladı ve hafta sonu farklı şehirlerde meydana gelen depremlerle ilgili de konuştu. İşte Ersoy'un o açıklamaları...

prof. dr. Reşat Kasap Haberi

prof. dr. Reşat Kasap

Reşat Kasap kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Aralık 2013 tarihli grup toplantısında belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan listeye göre Ak Partinin Rize Belediye Başkan Adayı Reşat Kasap oldu. Peki AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Reşat Kasap kimdir? 


Reşat Kasap biyografi..

Reşat Kasap, 12 Haziran 1961 Rize doğumlu. Lisans eğitimini 1980-1984 yılları arasında Gazi Üniversitesi İstatistik Bölümü'nde alan Reşat Kasap, Rize Belediye Başkan adayı.


Yüksek Lisansını 1985-1987 yılları arasında Gazi Üniversitesinde İstatistik bölümünde tamamlayan Kasap; Doktorasını ise 1989-1993 yılları arasında Wales Üniversitesi İstatistik bölümünde yaptı.


Prof. Dr. Reşat Kasap'ın iş deneyimleri:

Şubat 2004 : Profesör, Gazi Üniversitesi, İstatistik Bölümü, Ankara


1998 - 2004 : Doçent, Gazi Üniversitesi, İstatistik Bölümü, Ankara


1993 - 1998 : Yardımcı Doçent, Gazi Üniversitesi, İstatistik Bölümü, Ankara


2000 - 2001 : Part-Time Öğretim...