29 / 04 / 2024

profesyonel yatçılar derneği dmarin

profesyonel yatçılar derneği dmarin

Profesyonel Yatçılar Derneği Türkiye'de ilk bölgesel ofisini Didim D-Marin'de açtı...

Depremde ölen sigortalıların ailelerine maaş bağlanmalı! Emekliler Derneği'nden son dakika açıklaması!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin üzerinden 1 sene geçti. Türkiye Emekliler Derneği tarafından, yeni bir öneride bulunuldu ve depremde vefat eden sigortalıların ailelerine aylık bağlanması talep edildi. 

TSPB ve GYODER'den iş birliği! GYO verileri şeffaf bir şekilde yatırımcılara sunulacak!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO) sektörüne ait verilerin şeffaf bir biçimde yatırımcılara sunulması amacıyla iş birliğine gitti.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Türkiye’nin CDS’indeki düşüş hızlandı! Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın son enflasyon raporunda, enflasyon ile mücadeleye ilişkin kararlı bir duruş sergilemesi yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırım iştahını artırdı. Türkiye’nin risk primindeki düşüşün hızlandığı belirtiliyor.

Emeklilerden 4 bin lira ek zam talebi! Emekli maaşları yükselecek mi? Emekliler Derneği açıkladı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), tüm emeklilerin maaşlarına 4 bin TL ilave zam yapılması talebini yineleyerek, bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Maraş Depremi açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği Maraş Depremi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte o basın açıklaması...

Gümüş eriyor! Yatırımcılar şok içinde! Bu rakamlar çok konuşulacak! Son dakika gümüş fiyatları 1 Temmuz 2022

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde de aşağı yönlü hareketine devam ediyor. Gümüş resmen eriyor. Güncel gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar şok içinde! İşte son dakika gümüş fiyatları 1 Temmuz 2022...

Uluslararası Yatırımcılar Derneği 41. Genel Kurulu yarın!

Türkiye’deki uluslararası doğrudan yatırımcıların etkin ve tek temsilcisi olan Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin merakla beklenen 41. Olağan Genel Kurulu yarın gerçekleştirilecek.

Büyük yatırımcılar gayrimenkul için sahaya indi!

Avrupa’da aşılamayla son 6 ay içerisinde umutlar arttı. Bu kapsamda büyük yatırımcılar yeniden gayrimenkul yatırımları için sahaya indi.

Tesis Yönetim Derneği ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği'nden yeni bir işbirliği! 

AVM, havalimanları ve sitelerde bakım onarım, güvenlik bir alanlarda çeşitli çözümler sunan  Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) yeni bir ortaklığa imza attı.  Yeni ortaklıkla tesis yönetim sektörünün gelişimi hızlanacak. 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği açıklanan destekten memnun!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, iş yeri kiralamalarında uygulanan KDV indiriminin süresinin uzatılmasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

İnşaatçılar Derneği İzmir için harekete geçti!

İzmir'de yaşanan deprem sonrasında ilde kentsel dönüşüm konusunda önemli adımlar atmaya hazırlanan İnşaatçılar Derneği, önceki gün toplantı düzenledi. 

AVM yatırımcılarından normalleşme sürecinde kiracılarına destek!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu, normalleşme takviminin devam eden aşamalarında, iş ortakları olarak gördükleri kiracılarına en üst seviyede destek vermek için kararlı olduklarını açıkladı.

profesyonel yatçılar derneği dmarin Haberi

profesyonel yatçılar derneği dmarin
Ana merkezi Fransa'da yer alan, 13 ülkede toplam 16 adet bölgesel ofisi bulunan Profesyonel Yatçılar Derneği, Türkiye'deki ilk bölgesel ofisini Didim'de açtı. Dernek, Türkiye'de bölgesel ofis açacağı ilk yer olarak D-Marin Didim'i...