14 / 05 / 2024

Proger S.P.A. Merkezi İtalya Türkiye İstanbul Şubesi adresi

Proger S.P.A. Merkezi İtalya Türkiye İstanbul Şubesi adresi

Proger S.P.A. Merkezi İtalya Türkiye İstanbul Şubesi, Serdar Erdem Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Galata, Müeyyetzade Mahallesi, Galip Dede Caddesi'nde açıldı.

S-P Global Ratings dolar kurunun 2025 sonunda 43 TL olacağını açıkladı, vatandaşlardan yanıt gecikmedi: Fazlası olur!

Kredi derecelendirme kuruluşu S-P Global Ratings, 2025 yılının sonunda Türkiye'de doların 43 TL olmasını beklediği açıkladı. Peki vatandaşlar ne dedi? 

A101 1 Şubat aktüel ürünler kataloğu! A101’de bu hafta Akıllı TV, Fırın, Blender, Dikey Süpürge satışta...

A101 aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. 1 Şubat'ta başlayacak olan ve birbirinden avantajlı fiyatlarla çeşitli ürünler dikkatleri çekiyor. Bu hafta A101'de Kiwi Mikrodalga Fırın, Fantom Carbon DC1000 Dik Süpürge gibi elektronik ürünler cazip fiyatlara sunuluyor.

A101'de biber salçası 34,90 TL’ye, çift kişilik pamuklu battaniye 229 TL’ye, dik süpürge 1.099 TL’ye düştü!

Yüzde 40’a varan indirimlerle müşterilerinin yüzünü güldüren A01, yeni indirim kampanyasına 9 Kasım’da başlayacak. Bu doğrultuda, biber salçası 34,90 TL’ye, çift kişilik pamuklu battaniye 229 TL’ye, dik süpürge 1.099 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 9 Kasım 2023...

Roborock Q7 max robot süpürgenin fiyatı resmen çakıldı! Kapış kapış gidecek!

Son dönemlerde evlerin en popüler elektrikli ürünlerinden biri robot süpürge oldu. Robot süpürgeler, kullanımı ve teknolojisiyle ev temizliğinde temizliği yapan kişilere hiç gerek duymamasıyla oldukça popüler hale geldi. Roborock da bu kapsamda uygun fiyatlı bir robot süpürge üretti.

Philips FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürge en uygun nerede satılıyor?

Elektrikli ev aletleri konusunda en güvenilir ve prestijli üreticilerden Philips, elektrikli süpürge konusunda sınıfında fark yaratacak bir ürünle müşterilerinin karşısına çıktı. FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürgeyi üreten Philips, ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

ŞOK Markete 2 yıl garantili elektrikli süpürge, bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi geliyor!

ŞOK Market 14 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda ŞOK'ta 2 yıl garantili elektrikli süpürge, bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi satışa çıkartılacak.

Sinbo SVC-3449 elektrikli süpürgede fiyatlar ne kadar? Nerelerde satılıyor?

Evine, iş yerine veya başka bir yere elektrikli süpürge almak isteyenler için Sinbo, son derece ideal bir elektrikli süpürge piyasaya sundu. Sinbo, son teknolojik özelliklerle donattığını bu elektrikli süpürgeyi çeşitli firmalarda satışa çıkardı.

Bosch BGC21X300 Serie 4 toz torbasız süpürgede fiyatlar resmen çakıldı!

Toz torbasız süpürge almak isteyenler için Bosch, resmen piyasaya armağan niteliğinde yeni bir ürün çıkardı. Bosch, son teknolojik özelliklerle donattığı BGC21X300 Serie 4 toz torbasız süpürgeyi uygun fiyata satışa çıkarırdı.

Profilo PSP5U200 toz torbasız elektrikli süpürgede şok fiyat! Elektrikli süpürge almak isteyenler hemen baksın!

Sınıfının en iyileri arasında yer alacak toz torbasız elektrikli süpürgeyi görücüye çıkaran Profilo, bu ürünle büyük ses getirecek. PSP5U200 toz torbasız elektrikli süpürgenin tüm teknik özelliklerini paylaşan Profilo, ürünü dip fiyattan satışa çıkardı.

Kiwi Dikey Süpürge A101'de satışta! İşte indirimli fiyat listesi

Kiwi dik süpürge A101'de satışa çıktı. Piyasadaki fiyatının altına satılan süpürge 7 Eylül Perşembe günü raflardaki yerini alacak. 

Roborock S6 Pure Akıllı Robot Süpürge A101'de satışta! Bu fiyata başka yok! Hemen bakın!

A101'den robot süpürge almak isteyenlere güzel haber geldi! A101, Roborock S6 Pure Akıllı Robot Süpürge'yi uygun fiyatlı piyasa fiyatı ile satışa çıkardı. Peki, A101'de Roborock S6 Pure Akıllı Robot Süpürge ne kadar? Roborock S6 Pure Akıllı Robot Süpürge kaç TL? İşte 31 Ağustos 2023 fiyat listesi...

ŞOK’ta Omo çamaşır deterjanı 99,90 TL’ye, Finish parlatıcı 34,95 TL’ye, akıllı robot süpürge 7 bin 199 TL’ye düştü!

ŞOK Market, 23 Ağustos’ta bağlayacak indirimli kampanyasına ilişkin aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Bu doğrultuda, Omo çamaşır deterjanı 99,90 TL’ye, Finish parlatıcı 34,95 TL’ye, akıllı robot süpürge 7 bin 199 TL’ye düştü. İşte 22 Ağustos Salı ŞOK fiyat listesi...

Profilo PSU7HIJ toz torbalı süpürge ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıktı!

Profilo elektrikli süpürge almak isteyenler için uygun fiyatlı PSU7HIJ toz torbalı süpürgeyi satışa sundu. Aynı zamanda, ek garanti ve bakım fırsatı imkânı da sunan Profilo, birçok kredi kartına taksit seçeneğinin de bulunduğunu paylaştı.

Proger S.P.A. Merkezi İtalya Türkiye İstanbul Şubesi adresi Haberi

Proger S.P.A. Merkezi İtalya Türkiye İstanbul Şubesi adresi

Proger S.P.A. Merkezi İtalya Türkiye İstanbul Şubesi, Serdar Erdem Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Galata, Müeyyetzade Mahallesi, Galip Dede Caddesi'nde açıldı.


Proger S.P.A. Merkezi İtalya Türkiye İstanbul Şubesi adres: Galata, Müeyyetzade Mahallesi, Galip Dede Caddesi, No:103...