18 / 05 / 2024

Project Katar Fuarı

Project Katar Fuarı

Katar'da bu yıl 15'incisi gerçekleştirilen ve Türkiye'nin 57 firmayla katıldığı "Project Katar" dün sona erdi.

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

Türk yapı sektörü Project Qatar Fuarı’nda boy gösterecek!

Son yıllarda müteahhitlik sektörünün en canlı piyasalarından biri haline gelen Katar pazarına büyük önem veren Türk Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu, Doha’da düzenlenecek olan Project Qatar Fuarı’na katılacak.

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Project Katar Fuarı sona erdi!

Katar'da bu yıl 15'incisi gerçekleştirilen ve Türkiye'nin 57 firmayla katıldığı "Project Katar" dün sona erdi.

Cityscape Katar 2018 emlak fuarı bugün sona erecek!

Cityscape Katar 2018 emlak fuarının açılışı dün yapıldı.  Körfez Ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, Türkiye'nin yabancı yatırımcılara büyük önem verdiğini ve engelleri ortadan kaldırmak için işlemleri kolaylaştırdığını dile getirdi. 

Antalya projeleri Katar'da görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği projeler, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen "EXPO Turkey By Qatar 2018 Fuarı"nda tanıtıldı. 

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Türk-Katar ortaklı fon, gayrimenkule 1 milyar dolar ayıracak!

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Katar'dan büyük bir heyetin emlak fuarı için İstanbul'da bulunduğunu söyledi. Gül, "Gayrimenkul için Türkiye'ye şu anda bütçemizden yaklaşık 1 milyar dolarlık bir kaynak ayıracağız." dedi...

Häfele Concept Project ile geleceğin trendleri Yapı Fuarı’nda sergilendi!

Häfele, müteahhit, mimar ve proje üreticilerine, konsept aşamasından mekânsal organizasyonlara kadar bütünsel bir çözüm sunan Häfele Concept Project’i TÜYAP’ta gerçekleşen Yapı Fuarı’nda profesyonellerle buluşturdu.

DAİB'e bağlı inşaat firmaları Project Katar'a katıldı!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği'ne bağlı inşaat firmalarının temsilcileri, Katar'da 14'üncüsü düzenlenen "Project Katar" fuarına katıldı.

İnşaat kümesi firmaları Project Qatar Fuarı'na katıldı!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından Ekonomi Bakanlığının desteği ile yürütülmekte olan Katar’da bu yıl 14. düzenlenen “PROJECT QATAR” gerçekleştirildi.

Häfele Concept Project markasının lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörüne yenilikçi bir bakış açısıyla geliştirdiği Häfele Concept Project ile müteahhit, mimar ve proje üreticilerine konsept aşamasından mekânsal organizasyonlara kadar bütünsel bir çözüm sunan Häfele Türkiye; bu yeni projenin lansmanını Yapı Fuarı’nda yapacak.

Ege Yapı Katar'da 10 milyon liralık satış yaptı!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Katar'da gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar Fuarı'nda 10 milyon liralık satış yaptıklarını söyledi...

Project Katar Fuarı Haberi

Project Katar Fuarı

Katar'ın başkenti Doha'da 7-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen "Project Katar" inşaat ve yapı malzemeleri fuarına 280'i ülke içinden olmak üzere 421 firma katılım gösterdi. Türkiye de fuara 57 firmayla iştirak etti.

Fuara katılan Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Fikret Özer,  yaptığı açıklamada, Katarlıların inşaat sektöründe faaliyet gösteren Türk firmalarına yoğun ilgi gösterdiğini açıkladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Fikret Özer, Türk firmalarının özellikle 2022 dünya kupası hazırlıkları kapsamında Katar'da pek çok projeye imza attığını aktardı.  

Katar Uluslararası Fuarlar Şirketi Proje Müdürü Haydar Mişimiş ise fuarın ülkede gelecek vadeden projelerin keşfedilmesine olanak sağladığına dile...