29 / 07 / 2024

projelere başvuru yapan hakimsavcı sayısı

projelere başvuru yapan hakimsavcı sayısı

Emlak Konut projesindeki lüks konutlara indirimli bir şekilde sahip olduğu iddia edilen İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu "Yaptığımız her şeyin hesabını açık yüreklilikle veririz. Bugüne kadar hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şeyimiz yoktur" de

Kira davalarında ara bulucuya başvuru sayısı 169 bin 255’i buldu!

İstanbul'da gerçekleştirilen Uzlaştırma Uluslararası Sempozyumu'nda önemli açıklamalar yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kira davalarında ara bulucuya başvuru sayısının 169 bin 255’i bulduğunu dile getirdi.

İşsizlik ödeneğine başvuru yapan üniversite mezunu sayısı belli oldu!

İşsizlik ödeneği başvurularına ilişkin veriler paylaşıldı. Bu kapsamda, işsizlik ödeneğine başvuru yapan üniversite mezunu sayısı, 2023 yılının ilk 6 ayında 6 bin 290’ı yüksek lisans ve doktora mezunlarından oluşmak üzere 187 bin 871’e yükseldi.

Garanti BBWA resmen duyurdu! Başvuruyu eksiksiz yapan bu parayı alacak!

Temmuz ayına girilmesiyle beraber kampanyalarını peş peşe sıralayan Garanti BBWA, yeni kampanyasını duyurdu. Garanti BBWA, 31 Temmuz tarihine kadar başvuru yapan müşterilerin 240 TL bonus kazanacağını açıkladı.

‘Yarısı Bizden’ kampanyasına rekor başvuru! En fazla başvuru yapan ilçeler belli oldu!

İstanbul'un kentsel dönüşüm problemini çözüme kavuşturmak için başlatılan 'Yarısı Bizden' kampanyasına vatandaştan yoğun talep gelmeye devam ediyor. Kampanyaya 14 günde 631 bin 195 başvuru yapılırken, en fazla başvuru yapan ilçeler belli oldu!

Çalışmayan annelere aylık 7500 TL ödeme! Şartlara göre başvuru yapın!

Çalışmayan ev hanımlarının sevindiren yeni bir destek ödemesi devlet tarafından geldi. Başvuru yapan ve şartları yerine getiren tüm anneler bu ödemeden faydalanabilecek. Peki ödeme nasıl olacak? 

TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak?

TOKİ projelerine başvuru yapan ve kurada adı çıkmayan pek çok kişi TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte o soruların yanıtları...

Başvuru yapana 3 bin TL ödeme! Başvuru yapan hemen ödemesini alıyor! İşte detaylar!

Başvurular başladı. Başvuru yapana 1.000, 2.000, 3.000 TL ödeme verilecek. İşte detaylar!

TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı mı? Nisan 2023 TOKİ İstanbul kura sorgulama! Başvuru yapan hemen baksın!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları canlı izleme ekranı ve kura sorgulama ekranı sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı mı? Nisan 2023 TOKİ İstanbul kura sorgulama! Başvuru yapan hemen baksın!

Dikkat, son günler… Akbank’tan dev kampanya! Başvuru yapana 1.000 TL hediye!

Akbank’ın yeni müşterisi olacaklara özel başlattığı kampanya kapsamında kart başvurusu yapan herkese tam 1.000 TL hediye ediyor. Peki başvuru şartları neler?

PTT TC kimliğiyle başvuru yapana 1300 TL veriyor! İşte o yardımın detayları

PTT TC kimlik numarası ile başvuru yapan vatandaşlara 1.300 TL yardım vereceği açıklaması yaptı. Sadece şartları taşıyanlara verilecek olan yardımı kimlerin alacağı büyük bir merak konusu oldu.

Şubat 2023 için çocuk parası almak isteyenler aman dikkat! Başvuru yapan 650 TL'yi tıkır tıkır alıyor! Sakın kaçırmayın

Şubat 2023 için çocuk parası almak isteyenler aman dikkat... Başvuru yapan 650 TL'yi tıkır tıkır alıyor... Sakın kaçırmayın...

Hatay tahliye ediliyor! Ücretsiz otobüs seferleri başladı! Başvuru ekranı açıldı!

Havayolu ve otobüs bileti rezervasyon şirketi Obilet, Hatay deprem bölgesinden uzaklaşmak isteyenler için ücretsiz tahliye otobüsünü tanıttı. Online başvuru yapan vatandaşlar, Obilet sponsorluğunda ücretsiz otobüs seferleri ile bölgeden ayrılabiliyor. Afet bölgesinden ücretsiz tahliye otobüsü başvur

18-70 yaş arası vatandaşlara 1250 TL yardım! Bakanlık yardım elini uzattı: Başvuru sayfası açıldı

Bakanlık yine harekete geçti. 18-70 yaş aralığında ki başvuru yapan herkese 1250 TL ödeme yapılacağı müjdesi verildi. PTT'den kimliğiniz ile yıllık ödemelerden yararlanabilirsiniz. İşte 18 yaş üstündekilerin başvuru yapabileceği sosyal yardım ödeme detayları haberimizde.

projelere başvuru yapan hakimsavcı sayısı Haberi

projelere başvuru yapan hakimsavcı sayısı

Emlak Konut projesindeki lüks konutlara indirimli bir şekilde sahip olduğu iddia edilen İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu "Yaptığımız her şeyin hesabını açık yüreklilikle veririz. Bugüne kadar hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şeyimiz yoktur" dedi. Başsavcı Salihoğlu, açıklamasında evi almak için çektiği kredi miktarına kadar bütün detayları anlattı. Türkiye genelinde 709 hakimsavcının projeden ev almak için başvurduğunu...