20 / 05 / 2024

Projelerin satıldığı yeni dönem

Projelerin satıldığı yeni dönem

Keller Williams Ülke Direktörü Emre Erol’a göre gayrimenkul sektörü Türkiye’de çok gelişti ancak pazarlama noktasında hala alınması gereken yol var.

40 yıldır tamamlanamayan otel satıldı! Yeni sahibi Serdar Bilgili oldu

İnşaatı 40 yıldır tamamlanamayan ve Ankaralıların ‘bitmeyen otel’ olarak adlandırdığı Büyük Çankaya Oteli’nin satışı gerçekleşti. İş insanı Ahmet Hattat’ın sahibi olduğu otel Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’ye satıldı.

Beyoğlu’nun simgesi tarihi Markiz Pastanesi satıldı! İşte yeni sahipleri!

Beyoğlu'nun simge pastaneleri arasında yer alan Markiz satıldı. Tarihi pastaneyi 2013 yılında Narmanlı Han'ı alan Tekin Esen ve Mehmet Erkul satın aldı.

Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı!

Fuzul Holding’in gayrimenkul sektörüne kazandırdığı markası Fuzul Topraktan’ın yeni projesi Ispartakule’nin 332 konutluk arsa payının satışa çıkarıldığı lansman toplantısı yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı.

Bir dönem 75 milyon dolar teklif edilen banka 7,9 milyon dolara satıldı!

Uzanlar’ın bankası Adabank, sonunda yeni sahibine kavuşuyor. 14 kez ihaleye çıkan, bir dönem 75 milyon dolar teklif edilen banka, Ahlatçı Grubu’na 7.9 milyon dolara satıldı. BDDK bu satışı onayladı.

Benesta Podio Bahçelievler yüzde 20 indirim fırsatıyla ön satışta! Yeni proje! 

Dünyaca ünlü projelerin markası ESTA, yeni projesi Benesta Podio Bahçelievler için düğmeye bastı. Benesta Podio Bahçelievler, yüzde 20 indirim, 120 ay vade yüzde 80'e kadar kredi fırsatıyla ön satışta. İşte ayrıntılar...

Gıda devi ünlü tavuk markası kime satıldı?

Bir dönemin gıda devlerinden Keskinoğlu Tavukçuluk, yapılan ihale ile satıldı. Peki bu ünlü markanın yeni sahibi kim olacak?

McDonalds Türkiye satıldı! Bakın yeni sahibi kimler?

Son günlerde de bu konuya ilişkin yeni bir hamle geldi ve McDonals Türkiye Katar’a satıldı. McDonalds Türkiye’nin bundan sonraki faaliyetleri Katarlı Boheme Investment şirketi altında olacak. Yapılan anlaşmada McDonalds Türkiye 54.5 milyon dolara satılmış oldu.

Markalı konutlarda en çok hangi tip konut satıldı? Yabancılar akın etti!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ocak 2022 sonuçlarına göre; 2 oda 1 salon daireler yabancı yatırımcının radarında yer alıyor. Yabancı yatırımcılar en çok 2+1'leri tercih etti. Peki markalı konutlarda stok erime oranı kaç oldu? Ocak 2022'de en çok hangi tip konut satıldı? İşte ayrıntılar...

2021'de Türkiye'de 772 bin yeni otomobil ve ticari araç satıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2021 yılında Türkiye'de 772 bin yeni otomobil ve ticari aracın satıldığını açıkladı.

Markalı konutların yüzde 6.48'i yabancılara satıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ sonuçlarına göre Ekim 2021'de markalı konutların yüzde 6.48'i yabancılara satıldı. Yabancılar en çok 1+1 konut tipini tercih etti.

TURYAP icradan satıldı! 

Gayrimenkul pazarlama sektörünün önemli isimlerinden TURYAP icradan satıldı. Markanın yeni sahibi  Çevtaş Çevre Teknolojisi Ticaret AŞ oldu.

Markalı konutlarda en çok 4+1'ler satıldı!

Merakla beklenen ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Eylül 2021 sonuçları resmen açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre, markalı konutlarda en çok 4+1'ler satıldı...

Markalı konutların yüzde 9.91'i yabancılara satıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’nin 2021 Eylül ayına ilişkin verileri belli oldu. Peki açıklanan sonuçlara göre Eylül 2021'de konut sektöründe neler oldu? Konut fiyatları nasıl değişti? En çok hangi tip konutlar satıldı? Markalı konutların ne kadarı yabancılara satıldı?

Projelerin satıldığı yeni dönem Haberi

Projelerin satıldığı yeni dönem

Keller Williams Ülke Direktörü Emre Erol, Keller Williams olarak Türkiye’de 1 yılda 8 bölge müdürlüğü ve 300 emlak danışmanına ulaştıklarını ve 4 ayda 2015 hedeflerinin yüzde 60’ına ulaştıklarını söyledi. Şirket Türkiye’de 10 yılda 80 bölge müdürlüğü ve 7 bin danışmana ulaşmayı planlanıyor. Keller Willams şimdilerde büyük projelerin pazarlamasını yapmak için çalışmalar yürütüyor. Erol, gayrimenkulde stok artışına dair “Fizilibitesi doğru yapılmış, farklılaşarak piyasa taleplerini karşılayan projelerin daha çok yapılıyor olması gerekiyor. Bu tip projelerin satışı ile ilgili hiçbir sorun olmaz” yorumu yaptı. 


Piyasada bir değişimin söz konusu olduğunun altını çizen Erol, “Biz emlak şirketleri olarak daha çok 2’nci el sattık ve kiraladık. Ama artık büyük projelerin satışının uzman emlak danışmanlarınca yapılacağı döneme giriyoruz” dedi. Keller Willams globalde toplam 115 bin kişi...