04 / 05 / 2024

pronet güvenlik hizmetleri

pronet güvenlik hizmetleri

Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet Güvenlik’te müdür ve üstü pozisyonda görev yapan 73 çalışan, ‘Pitstop’ adı verilen motivasyon etkinliğinde bir araya geldi...

Yazlık evlerde Pronet çok yönlü bir hizmet sunuyor!

Pronet Güvenlik, ‘5 Korumalı Güvenlik Paketi’ ile başta hırsızlık olmak üzere, yangın, gaz kaçağı, acil sağlık ve panik durumlarına karşı merkezden izlenen çok yönlü bir güvenlik hizmeti sunuyor...

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çoşkun Bülbül tarafından kuruldu.

Biffa Elektronik Güvenlik Sistemleri Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Biffa Elektronik Güvenlik Sistemleri Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Fatih Pişgin tarafından kuruldu.

Deniz GYO ile Securinet Güvenlik davasında son durum!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Securinet Güvenlik ve Koruma Hizmetleri arasındaki tasarrufun iptali davasında bir gelişme olmadı...

Akdeniz Güvenlik, Antalya'daki arsalarını 823 bin 500 TL'ye sattı!

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri, Antalya Aksu'daki 4 bin 688 metrekarelik arsayı 823 bin 500 TL tutarla sattı...

Deniz GYO Securinet Güvenlik davası sürüyor!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Securinet Güvenlik ve Koruma Hizmetleri Ltd. Şti.tarafından açılan davada yeni bir gelişme olmadığı bildirildi. 

Akıllı güvenlik çözümleri hayatı kolaylaştırıyor!

Pronet’in Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, akıllı güvenlik çözümlerinin hayatı kolaylaştırdığını söylüyor..

Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti ile tehlikelere kapsamlı koruma!

Tatilden döndüğünde evini bıraktığı gibi bulmak isteyenler, Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti ile sadece hırsızlığa karşı değil; yangın, gaz kaçağı, su baskını gibi tehlikelere karşı da önlem alıyor.

Sitelerde güvenlik hizmetleri nasıl olmalı?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez 'sitelerde güvenlik hizmetleri' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Elbir Temizlik Hizmetleri Özel Güvenlik Bilgi İşlem İnşaat Tıbbi Malzeme San.ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Elbir Temizlik Hizmetleri Özel Güvenlik Bilgi İşlem İnşaat Tıbbi Malzeme San.ve Tic.Limited Şirketi, Rıza Atik tarafından 60 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Akdeniz Güvenlik'ten Bakırköy Adliyesi ihalesi iptaline açıklama !

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından T.C Bakırköy Adalet Sarayı ana - ek hizmet binaları ve müştemilatları için özel güvenlik ihalesinin iptali hakkında bugün açıklama yapıldı.

Karel Güvenlik Sistemleri kapıları uzaktan kilitleyip açıyor!

Kentlerde artan riskler ve artan konfor ihtiyacı nedeniyle akıllı binalarda kullanılan güvenlik teknolojileri de çağa ayak uydurdu. Akıllı yasam konsepti esas alınarak tasarlanan Karel Güvenlik Sistemleri, kendi kendini harekete geçirebiliyor.

TOKİ özel güvenlik görevlisi çalıştırması hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Türkiye genelince arsa/arazi ve şantiyelerinde özel güvenlik görevlisi çalıştırması hizmet alım işi açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale bugün saat 11:00de gerçekleşecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu yapım ihalesi sonuçlandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat Emlak Daire Başkanlığı 2014/38217 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Adakale Sokak No:30 Yenişehir Ankara adresinde gerçekleşen ihaleye 23 firma teklif verdi.

pronet güvenlik hizmetleri Haberi

pronet güvenlik hizmetleri



Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet Güvenlik’te müdür ve üstü pozisyonda görev yapan 73 çalışan, ‘Pitstop’ adı verilen motivasyon etkinliğinde bir araya geldi. Bolu’da gerçekleştirilen etkinlikte keyifli bir hafta sonu geçiren çalışanlara, Pronet Güvenlik’in yenilenen kurumsal kimliği hakkında da bilgi verildi.


Türkiye'nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet Güvenlik’te müdür ve üstü pozisyonda görev yapan 73 çalışan, ‘Pitstop’ adı verilen motivasyon etkinliğinde bir araya geldi. Bolu Gazelle Resort & SPA Hotel’de gerçekleştirilen etkinlikte, çalışanlar çeşitli aktivitelerle keyifli bir hafta sonu geçirdiler. 


Pronet Güvenlik’te geçtiğimiz aylarda başlayan, şirket kültürü ve iş süreçlerinin iyileştirilmesi ile ilgili değişim projesi hakkında bilgilendirilen çalışanlara ayrıca yenilenen kurumsal kimlik hakkında da bilgi aktarıldı. Şirket, takım çalışmasını ve motivasyonu artıracak çalışanlarına yönelik benzer...