05 / 05 / 2024

Pronet panik butonu

Pronet panik butonu

Pronet, Yaşlılara Saygı Haftası’ nda mobil uygulaması Panik Butonu’nun önemine dikkat çekiyor. Ücretsiz olarak kullanıma sunulan Pronet Panik Butonu, yaşlıların acil durumlarda yardım istemelerini kolaylaştırıyor.

Mert Başaran borsaya yeni girenleri uyardı: Giden gitsin, panik yapma!

Haftanın son işlem gününde BİST100 endeksinde hafif alıcılı başlangıç gerçekleşmesi bekleniyor. Borsa yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, ekonomist Mert Başaran'dan borsaya yeni girenleri uyardı.

'Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' diyen analist açıkladı: Gram altın son 1 haftada 2.069'dan 1.950'ye geldi!

Altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yeni yıla rekorla giriş yapan altının ne zaman alım fırsatı vereceği ise merak konusu olurken, altın analistinden '' Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' açıklaması geldi.

Eyüpsultan'da korku dolu anlar! 3 gecekondu boşaltıldı!

İstanbul'un Eyüpsultan İlçesi'nde 3 gecekondu acil şekilde boşaltıldı. Zemininde çökme meydana gelen bölgede panik dolu anlar yaşandı.

UKOME açıkladı! Ankara'da toplu ulaşımda yeni bir dönem...

Ankara’da taksi, otobüs, dolmuş ve okul servis araçlarına araç takip cihazı, kamera ve panik butonu takılması zorunlu olması şartı getirildi. Yapılacak olan bu düzenleme için esnafa 31 Aralık 2023'e kadar süre verildiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA! İstanbul'da korkutan deprem.  Marmara sallanmaya başladı. Sosyal medyada büyük panik yaşandı

Kandilli Rasathanesi tarafından sağlanan bilgilere göre, İstanbul'un Silivri açıklarında bir deprem gerçekleşti.

SON DAKİKA! Konya’da 5 şiddetinde deprem oldu!

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Konya’da 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonra olumsuz bir durum rapor edilmezken, halkın büyük panik yaşadığı öğrenildi.

Ünlü profesörün dolar tahmini panik yarattı: Vatandaşlar ev ve arabalarını satarak dövize yöneldi!

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Esfender Korkmaz ve Birleşmiş Milletler raporu, Türk Lirası'nın değer kaybını ve doların geleceğini analiz ederek önemli uyarılarda bulundu. Dış borçlardaki yüksek risk, cari açık ve reel faiz politikası gibi faktörler, doların Türk Lirası karşısında değerini nasıl etkileyec

İslam Memiş'ten gümüş yatırımcılarına ''panik yok'' uyarısı! Gümüş gerileyecek sonra bu rakamı görecek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten gümüş yatırımcılarına ''panik yok'' uyarısı geldi. Gümüş fiyatları gerileyecek sonra bu rakamı görecek...

Altında beklenen haber geldi! Altın yükselecek mi? Uzmanlardan peş peşe açıklama geldi! Panik yok!

Altın fiyatlarındaki düşüşün ardından yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorusuna hızla yanıt arıyor. Paniğe kapılan yatırımcılar için uzmanlardan peş peşe açıklama geldi. Panik yok...

Piyasa uzmanı Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar neden yükseliyor?

Ülke ekonomisini yüksek seviyede etkileyen ve son zamanlar yaşanan dalgalanma ile piyasayı panik havasına sokan dolar, euro ve altın fiyatları, vatandaşında gerilmesine sebep oldu. Uzman isim Selçuk Geçer son yaşanan gelişmelerle alakalı uyarılarda bulundu. 

Borsa İstanbul'da panik havası! Borsa açılışta devre kesti

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 6,38 düşüşle 4.489,58 puandan başlarken, değer kaybının yüzde 5'i aşması nedeniyle Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi devreye sokuldu.

Borsa yatırımcısı 2023’de hayal kırıklığına uğradı! Borsada düşüş trendi ne zaman sona erecek? Kritik viraj neresi?

Seçim öncesi belirsizlikler orsa yatırımcısını tedirgin ediyor. Yıl başından bu yana endeksteki kayıp yüzde 20’ye ulaşırken, hisse bazında ise bu kayıplar çok daha yüksek seviyelerde. Endeksin seyrini ise seçim sonuçları belirleyecek. Uzmanlar ise yatırımcıları panik yapmaması konusunda uyarıyor.

Ekonomi uzmanı Selçuk Geçer ciddi ciddi ikaz etti! İşte doların 25 TL olacağı tarih

Dolar kurunda meydana ani çıkışlar ile beraber direnç bırakmadı. 20 TL'nin üstüne çıkan dolar kuruna dair o isimden dikkat çeken açıklama geldi. Yatırımcıları panik eden açıklama ile beraber 25 TL tahminini ilan etti. Tarih veren uzman isim yatırımcıları ikaz etti.

Pronet panik butonu Haberi

Pronet panik butonu

Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet, ücretsiz olarak kullanıma sunduğu Panik Butonu’nun önemine Yaşlılara Saygı Haftası vesilesiyle dikkat çekiyor. iPhone ve Android sahiplerinin kolayca kullanabildiği ücretsiz uygulama sayesinde, kullanıcılar acil durumlarda tek bir dokunuşla yakınlarından yardım isteyebiliyor.


Pronet abonesi olsun olmasın dileyen herkesin yararlanabildiği Panik Butonu, tek dokunuşla kullanılabiliyor. Kullanıcı herhangi bir acil durumda uygulamayı açarak ‘Panik’ yazılı butona tıkladığı anda önceden belirlenen iki kişiye SMS gönderiliyor. Gönderilen mesajda, kullanıcının o an bulunduğu konum, adres ve koordinat olarak bildirilerek yakınlarının durumdan haberdar edilmesi sağlanıyor. 


2012 yılında Kristal Elma Reklam Ödülleri Yarışması’nda Mobil Uygulama kategorisinde Kristal Elma kazanan Pronet Panik Butonu, Apple App Store ve Google Play’den ücretsiz...