09 / 05 / 2024

ptt acil kredi başvurusu

ptt acil kredi başvurusu

PTT'den borcu olan emeklilere acil nakit müjdesi geldi. Maaş ödemelerini PTT üzerinden alan ve tüm emeklilerin yararlanabileceği kampanya kapsamında emeklilere uygun faiz oranlı kredi tanımlanacak. İşte detaylar...

PTT 100 bin TL kredi desteği veriyor! Milyonları ilgilendiriyor! Ayrıntılar netleşti! Hemen başvurun!

PTT, Türkiye genelinde milyonlarca kişiye kredi desteği sunmaya devam ediyor. PTT, Aktif Bank işbirliğiyle  ev hanımlarına 100 bin TL'ye kadar kredi veriyor. Ayrıntılar netleşti. Hemen başvurun!

PTT’den emeklilere 100 bin TL müjdesi! Başvuran hemen alıyor!

En düşük emekli maaşının 10 bin TL'den kalmasından sonra geçim zorluğu yaşayan emeklilere PTT’den tam 100 bin TL’ye kadar kredi desteği geldi. Peki söz konusu kredi için başvuru şartları neler, faiz oranı yüzde kaç? 

Kredi kartları için yeni adım atılacak mı? Uzman isim peş peşe açıkladı! Kredi kartı kullananlar acil baksın!

Kredi kartıyla ilgili limitlerin düşürülmesi ve taksitlerin azaltılmasına yönelik alınan karar sonrası yeni adımların atılıp atılmayacağı merak ediliyor. 

Deprem acil destek kredisinden 6 bin 924 işletme yararlandı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 6 Şubat depremlerinden etkilenen bölgelerde "Deprem Acil Destek Kredisi"nden bugüne kadar 6 bin 924 işletmenin 2,37 milyar lira kredi kullandığını açıkladı.

Acil nakde ihtiyacı olanlar artık kredi çekemiyor! Faizler zirveye oynuyor

Kredi faizleri son dönemde fırladı. İhtiyaç kredisinde 70 bin lira üst sınırının devam ettiği ifade edilirken, kredi faiz oranları ise yıllık yüzde 61’in üzerine yükseldi.

6 banka az evvel peş peşe duyurdu! Akbank, Ziraat, Garanti, Yapı Kredi, ING, İş Bankası'nda büyük deprem! Acil bakın!

6 banka az önde peş peşe duyurdu... Ziraat, Akbank, Garanti, Yapı Kredi, ING, İş Bankası'nda büyük deprem... Acil bakın...

9 bankada peş peşe 7 şiddetinde deprem! Garanti, Ziraat, Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti ve 3 banka az evvel duyurdu!

9 bankada resmen peş peşe 7 şiddetinde deprem yaşanıyor. Garanti, Ziraat, Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti ve 3 banka az evvel duyurdu. Acil bakın...

Yapı Kredi'den Worldcard sahiplerine özel bir fırsat: 15.000 TL taksitli nakit avans! 

Yapı Kredi, müşterilerine özel bir fırsat sunarak acil nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. Yeni kampanya ile 15.000 TL'lik taksitli nakit avans imkanı sunuluyor. Bu avantajlı fırsatı kaçırmayın! Bireysel finans ihtiyaçlarınız için Yapı Kredi her zaman kullanabilirsiniz.

Emekliler için PTT'den SMS ile kredi müjdesi: 70 Bin TL nasıl alınır?

Emekliler artık PTT şubelerine uğramadan kredi çekebiliyor. 70 bin TL’ye kadar sunulan kredi fırsatından yararlanmak ise oldukça kolay. Bu müjdeli haber özellikle de kredi alamam diyenleri ilgilendiriyor. İşte PTT’den gelen 70 bin TL’ye varan kredi alma şartları ve yöntemleri haberin devamında...

Akbank, Denizbank, Vakıf, Yapı Kredi’de hesabı olan vatandaşlar acil olarak baksın. Son dakika açıklaması geldi

Akbank, Denizbank, Vakıf, Yapı Kredi’de hesabı olan vatandaşlarla ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Son dakika açıklaması kısa bir süre önce geldi. İşte detaylar...

9 bankada peş peşe büyük deprem! Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti, Ziraat ve 4 banka daha resmen açıkladı! Acil bakın

9 bankada peş peşe büyük deprem... Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti, Ziraat ve 4 banka daha resmen açıkladı... Acil bakın...

QNB Finansbank'tan Yeni Kampanya: Faizsiz 10.000 TL Kredi Fırsatı!

QNB Finansbank, müşterilerine yönelik son derece avantajlı bir kampanya başlattı! Banka, daha önce müşterisi olmayanlara özel olarak, 10.000 TL tutarında faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bu fırsatla, acil nakit ihtiyaçlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Bankalardan flaş karar, devreye tak diye PTT girdi

Bankaların kredi kampanyalarında yavaşlamaya başlamasının ardından PTT devreye flaş bir şekilde girdi. PTT tarafından vatandaşlara kredi verilecek.

ptt acil kredi başvurusu Haberi

ptt acil kredi başvurusu

PTT'den borcu olan emeklilere acil nakit müjdesi geldi.  Emeklilerin acil nakit ihtiyacının çözülmesi amacıyla  PTT, 50 bin TL'ye kadar nakit desteği sağlayacak.

Peki PTT'den kredi nasıl çekilir? PTT'den düşük faizli kredi nasıl alınır? İşte merak edilen o soruların yanıtları...
 

Herhangi bir kefil ya da şarta sahip olmanın gerekmediği emekli kredisinde faiz oranları yüzde 2,49'dan başlıyor.

SMSLE BAŞVURABİLİRSİNİZ!

Egehaber'in aktardığına göre, PTT’nin acil nakit desteğine kısa mesajla başvurulabiliyor. Maaşlarını PTT’de alan tüm emekliler kefilsiz ve şartsız olarak 50 bin TL’ye kadar bütün nakit ihtiyaçları için SMS ile kredi başvurusu gerçekleştirebiliyor.

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı üzerinden maaş alanlara şimdi kötü haber geldi! Maaşlardan kesinti yapılacak!

Memur ve emeklilere büyük zam müjdesi! Maaşlar Tek tek hesaplandı! İşte tablo tablo memur...