26 / 07 / 2024

pursaklar yeni kreş

pursaklar yeni kreş

PURSAKLAR Belediyesi'nin ilçe merkezindeki Eskiköy Caddesi üzerindeki kreş inşaatı tamamlanırken, Yavuz Selim Camii yanında yapılan kreşte ise dış cephe sıvasına başlandı.

Ankara Avangart Pursaklar yeni yılda satışta! 

Ademoğlu İnşaat tarafından Ankara’nın yükselen değeri Pursaklar’da inşa edilecek. Ankara Avangart Pursaklar yeni yılda satışa çıkacak İşte detaylar...

Ankara Pursaklar'a Millet Bahçesi geliyor!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Pursaklar'da yeni millet bahçesi inşa edecek.

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Serik'in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'in Merkez Mahallesi'nde inşa edilen kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor...

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.

Antalya'nın 19 ilçesinde yeni kreşler açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 19 ilçenin tamamında açılması talimatını verdiği kreşler tek tek hayata geçiriliyor. Kaş'ın Andifli Mahallesi'nde yapımında sona gelinen kreş ve gündüz bakımevi 100 öğrenci kapasitesine sahip olacak.

Beylikdüzü'ne 2 yeni kreş müjdesi!

2020 yılının ilk meclis toplantısını başlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçeye 2 yeni kreş müjdesi verdi.

Narlıdere’de iki yeni kreş yükseliyor!

İzmir Narlıdere Belediyesi tarafından yapımına başlanan ilk kreş inşaatında sona gelindi. Kreş, okul öncesi eğitim yönetmeliklerine ve Milli Eğitim Bakanlığı kurallarına uygun olarak inşa edilecek.

Binali Yıldırım'dan İstanbul'a 955 yeni kreş müjdesi!

Cumhur ittifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, yaptığı açıklamada; İstanbul'un 300 tane mahallesinde kreş yok. Bu mahallelerin hepsine kreş yapacağız. Toplam 955 tane yeni kreş yapacağız" dedi.

Pursaklar’daki mania hattı sorunu çözülecek!

AK Parti Pursaklar Belediye Başkan adayı Ayhan Yılmaz, yeni dönemde hayata geçireceği projeleri açıkladı. Yılmaz, ''Pursaklar’daki mania hattı sorununu da çözüp hemşerilerimizin mağduriyetini gidereceğiz'' diye konuştu.

Bursa Yıldırım'a yeni kreş inşa edildi!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, Millet Mahallesi’ndeki kreşin inşaatını tamamladı.

Ulus Devlet Hastanesi Pursaklar'a taşınacak!

Başkent’in en önemli hastanelerinden biri olan Ulus Devlet Hastanesi, Pursaklar’da inşa edilen yeni devlet hastanesine taşınacak. Rüzgarlı Sokak’ta bulunan hastane hizmete kapatıldı.

Bursa Yıldırım'a yeni kreş!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçeye yeni bir kreş daha kazandırdı.

pursaklar yeni kreş Haberi

pursaklar yeni kreş

Pursaklar Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan Kreş ve Gündüz Bakımevi projesi ile ilçeye yeni kreşler kazandırılıyor. Pursaklar merkezdeki Eskiköy Caddesi ve Yavuz Selim Camii yanında bulunan kreşler kısa sürede hizmete başlayacak. Eskiköy Caddesi üzerinde yer alan ve üç kattan oluşan kreş binası tamamlandı. Bu yıl içerisinde hizmete açılması planlanan kreş ve gündüz bakım evinin Nezaket Okulu olarak kullanılacağı belirtildi. Bin 200 metre kare kapalı alan üzerine inşa edilen tesis, iki kat bodrum ve zeminle birlikte üç kattan oluşuyor.


İkinci bir kreş inşaatı ise Yavuz Selim Camii yanında devam ediyor. Bu kreş inşaatının da yüzde 90'ının tamamlandığını belirten yetkililer, kısa sürede tamamlanarak ilçe halkının hizmetine sunulacağını ifade etti. Pursaklar'da önemli bir ihtiyaca cevap verecek olan tesislerin Nezaket Okulu ve...