17 / 05 / 2024

Pütürge Terminali ne zaman açılacak

Pütürge Terminali ne zaman açılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Esenler Belediyesi tarafından inşa edilecek Pütürge İlçe Terminali'nin temeli törenle atıldı. 

Volkswagen T-Cross 2024 fiyat listesi: T-Cross fiyatı ne kadar? T-Cross 15 Mayıs 2024 fiyat listesi

Volkswagen'in en sevilen SUV modellerinden T-Cross Mayıs 2024 fiyat listesi açıklandı. Peki T-Cross fiyatı ne kadar? T-Cross 15 Mayıs 2024 fiyat listesi.

İki dev kurum açıkladı! Tüketici kredilerinin ne kadarı konut? 

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası merakla beklenen tüketici kredisi kullanım rakamlarını açıkladı. Peki tüketici kredilerinin ne kadarı konut? 

Tebernüş Kireçci sordu: Parasını dolara, avroya veya altına yatırmayıp konutu tercih edenler ne suç işledi?

Türklerin yurt dışı gayrimenkul yatırımı 2023'te yüzde 163,7 oranında arttı ve rekor kırıldı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından 'Parasını dolara, avroya veya altına yatırmayıp konutu tercih edenler ne suç işledi?' sorusunu yöneltti.

Prof. Dr. Naci Görür: "Malatya'daki depremin ardından stres yüklendi"

Malatya'nın Pütürge ilçesinde dün meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremden sonra Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından değerlendirmeler yaptı. Görür, "Depremin bu yöreye büyük depremler sırasında stres yüklenmesiyle oluştuğu da söylenebilir" diye konuştu.

Son dakika! Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem!

Malatya Pütürge'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 16.19’da kaydedilen sarsıntı, 9,6 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Yapı kayıt belgesi nedir, ne işe yarar?

İmar barışı kapsamında bulunan yapıların bu haktan faydalanabilmesi için birtakım adımların atılması gerekir. Bu çalışmalardan biri de yapı kayıt belgesi alınmasıdır. Peki, Yapı kayıt belgesi nedir, ne işe yarar? İşte detaylar...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan Malatya açıklaması: 4.5 şiddetinde sallandı, devam edecek! 

Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 10.36 sıralarında 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, söz konusu deprem ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

SON DAKİKA! 3.7 büyüklüğünde deprem oldu! Malatya sallandı! 

Malatya Pütürge'de deprem oldu. AFAD rakamları peş peşe açıkladı. İşte o son dakika deprem haberi... 

SON DAKİKA! 3.1 şiddetinde deprem! 

Son dakika deprem haberleri. Malatya'nın Pötürge ilçesinde 18:37 sularında 3.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, Malatya'nın Pötürge ilçesinde depremin 3.1 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

Homend Dustroyer 1242H Kablolu Dikey Süpürge fiyatı ne kadar oldu? İşte 10 Temmuz 2023 fiyat listesi

Homend Dustroyer 1242H Kablolu Dikey Süpürge fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? Zam geldi mi? İşte 10 Temmuz 2023 fiyat listesi...

AFAD'dan son dakika açıklaması: Malatya'da 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Malatya'nın Pütürge ilçesinde, Richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde yeni bir deprem meydana geldi. Deprem kısa süreli bir korkuya neden oldu. İşte detaylar...

Vestel şarjlı dik tip süpürge fiyatları ne kadar oldu? İşte Vestel şarjlı dik tip süpürge1 6 Haziran 2023 fiyat listesi

Kablosuz şarjlı dik süpürgeler son dönemde oldukça popüler olmaya başladı. Türkiye'nin önde gelen markalarından biri olan Vestel'in kablosuz şarjlı dik süpürgeleri de ilgi görüyor. Peki  Vestel şarjlı dik tip süpürge fiyatları ne kadar? İşte Vestel şarjlı dik tip süpürge16 Haziran 2023 fiyat listesi

Arnica Solara ET13450 Şarjlı Dik Süpürge fiyatı ne kadar oldu? İşte 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Arnica Solara ET13450 Şarjlı Dik Süpürge fiyatı araştırılıyor. Peki Arnica Solara ET13450 Şarjlı Dik Süpürge fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Pütürge Terminali ne zaman açılacak Haberi

Pütürge Terminali ne zaman açılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Esenler Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilecek Pütürge İlçe Terminali'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, törenin açılış konuşmasını yaptı. 

İstanbul’da çok sayıda Malatyalı’nın yaşadığını belirten Polat, "Göreve gelir gelmez 180 günlük acil eylem planını hazırladık. 314 çalışmadan 112 projemizi hemşehrilerimizle paylaştık. 'Birlikte yürüyeceğiz' sloganıyla çıktığımız yolda bugün açılışı ve temeli atılan projeler yürüyüşümüzün kilometre taşlarıdır. Hep birlikte yürüyerek, emek harcayarak ülkemizin büyümesine katkı sağlayacağız. Herkesin emeği bizim için kutsaldır" şeklinde konuştu.

Törende konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ise "Esenler’de en fazla nüfusa sahip topluluk Pütürgelilere aittir. Aynı mutluluğu ve hüznü yaşadığımız Pütürgelilerle birlikte ilçemize Esenler Belediyemizin imzasını atıyoruz" dedi.

Düzenlenen törene, Pütürge Kaymakamı Erkan Savar, Pütürge...