07 / 05 / 2024

QNB Finans Kiralama A.Ş. kar payı dağıtımı yönetim kurulu kararı

QNB Finans Kiralama A.Ş. kar payı dağıtımı yönetim kurulu kararı

QNB Finans Kiralama A.Ş. 2019 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararını yayınladı...

Emekli promosyonunda tarihi gün! 10 bin TL'yi hemen alabilirsiniz! Ziraat, Yapı Kredi, TEB, QNB Finans...

Emekli promosyonunda yarış devam ediyor. Emekli promosyonlarında geri sayım başladı. Kampanyalar tam gaz devam ederken promosyon miktarı 10 bin TL'ye dayandı. Peki, 2022 en yüksek emekli promosyonu ne kadar? Hangi banka ne kadar, kaç TL promosyon veriyor? İşte detaylar...

İstanbul Finans Merkezi’nde kiralamalar başladı!

Mimarisinde Cumhurbaşkanlığı tarafından değişikliğe gidilen İstanbul Finans Merkezi projesinin yeni yüzü yayınlandı. Hazırlanan internet sitesinde ofis, ve alışveriş merkezi için kiralama sürecinin başladığı, başvuruların alındığı belirtildi.

TF Varlık Kiralama 750 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

TF Varlık Kiralama'nın talep toplamasını 7 ve 8 Nisan Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleştirdiği, Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş'nin fon kullanıcısı olarak yer aldığı 750 milyon TL nominal değerdeki, 75 gün vadeli kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı.

TF Varlık Kiralama 1 milyar TL kira sertifikası sattı!

TF Varlık Kiralama tarafından Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş'nin fon kullanıcısı olarak yer aldığı 1 milyar TL nominal değerdeki, 178 gün vadeli kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı.

TF Varlık Kiralama 750 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

TF Varlık Kiralama, Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 750 milyon Türk Lirası tutarındaki 75 gün vadeli, kira sertifikaları ihracı için SPK'ya başvurdu.

QNB Finans Varlık Kiralama 1 milyar TL kira sertifikası ihraç edecek!

QNB Finans Varlık Kiralama tarafından QNB Finans Finansal Kiralama A.Ş'nin fon kullanıcısı olacağı, 1 milyar TL tutarına kadar kira sertifikası ihraç edilecek.

QNB Finans Finansal Kiralama'dan 75.2 milyon TL'lik finansman bonosu itfası!

QNB Finans Finansal Kiralama tarafından ihracı gerçekleştirilen 84 gün vadeli 75 milyon 200 bin TL nominal değerli TRFFFKR32117 ISIN kodlu finansman bonosunun itfası tamam...

TF Varlık Kiralama 700 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

TF Varlık Kiralama'nın Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş'nin fon kullanıcısı olarak yer aldığı 700 milyon TL nominal değerdeki, 177 gün vadeli kira sertifikalarının satışı tamam...

TF Varlık Kiralama 700 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

TF Varlık Kiralama, Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı,  177 gün vadeli 500 milyon TL tutarlı fazla talep gelmesi durumunda 700 milyon TL tutarına kadar arttırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu.

TF Varlık Kiralama 650 milyon TL kira sertifikası sattı!

TF Varlık Kiralama'nın talep toplamasını gerçekleştirdiği, Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş'nin fon kullanıcısı olarak yer aldığı 650 milyon TL nominal değerdeki,75 gün vadeli kira sertifikalarının satış işlemleri tamam...

TF Varlık Kiralama 500 milyon TL kira sertifikası sattı!

TF Varlık Kiralama'nın Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş'nin fon kullanıcısı olarak yer aldığı 500 milyon TL nominal değerdeki, 140 gün vadeli kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı.

TF Varlık Kiralama 800 milyon TL kira sertifikası sattı!

TF Varlık Kiralama'nın Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş'nin fon kullanıcısı olarak yer aldığı 800 milyon TL nominal değerdeki, 222 gün vadeli kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı. 

TF Varlık Kiralama 800 milyon TL kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

TF Varlık Kiralama'nın Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 222 gün vadeli 800 milyon TL tutarlı kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru yapıldı.

QNB Finans Kiralama A.Ş. kar payı dağıtımı yönetim kurulu kararı Haberi

QNB Finans Kiralama A.Ş. kar payı dağıtımı yönetim kurulu kararı

QNB Finans Kiralama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2019 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı.

QNB Finans Kiralama A.Ş., 2019 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kararını yayınladı.

QNB Finans Kiralama A.Ş.'nin KAP açıklaması:
QNB Finans Kiralama A.Ş., 2019 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararının açıklanması.

Dosya için