01 / 07 / 2024

qnb group Finansbankın hisselerini mi aldı

qnb group Finansbankın hisselerini mi aldı

QNB Group, Finansbank A.Ş.’nin yüzde 99.81 hissesini satın alma sürecini bugün tamamladı. QNB Group, kalan yüzde 0.19'luk hisse ile ilgili olarak ilerleyen zamanda zorunlu çağrıda bulunacak.

QNB Finansbank'tan 0 faizle kredi fırsatı! Şartları duyan bayram ediyor!

Bankalar arasındaki rekabet hız kesmeden sürerken QNB Finansbank 0 faiz ile ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. İşte QNB Finansbank'ın 0 faizli kredi kampanyası ile ilgili detaylar…

QNB Finansbank’tan ikramiye gibi kredi fırsatı! Başvurana 50 bin TL veriyor!

Enflasyonla birlikte yaşanan ekonomik kriz, paraya ihtiyacı olan vatandaşları kredi çekmeye yönlendiriyor. Pek çok vatandaş uygun banka kredileri ve faiz oranlarını araştırıyor. QNB Finansbank’ın yeni müşterilerine yönelik kredi imkanı ise düşük faizi ve uzun vade farkıyla dikkat çekiyor.

Finansbank’tan herkese karşılıksız 5 bin TL! Bir daha böylesi gelmez! Böyle kampanya ne görüldü ne duyuldu!

QNB Finansbank’ın dijital bankacılık hizmeti olan Enpara, eşine az rastlanır bir kampanya haberini duyurdu. Müşterilerini memnun etmeye çalışan Finansbank, kampanya detaylarını da açıkladı.

QNB Finansbank'ın yen kampanyası görenleri şaşkına çevirdi! Müşterisi olana koşulsuz 30 bin lira veriyor!

Bankaların cazip faiz oranlarıyla kredi verme, avans sağlama ve yeni müşteri kapma yarışları sürerken yeni adım QNB Finansbank’tan geldi.  Yeni bir kampanya başlatan QNB Finansbank, 30.000 TL ile 40.000 TL arasında krediyi koşulsuz şekilde tahsis ediyor.

QNB Finansbank'tan düşük faizli yeni yıl kredisi! 12 ay vade ile 7 bin 500 TL...

2022'yi geride bıraktığımız şu günlerde yeni yıl hazırlıkları da başladı. Finansbank'tan yılın son ayında müşterilerinin yüzünü güldürecek bir haber geldi.  İşte QNB Finansbank'ın yeni yıl kredisi kampanyasının tüm detayları…

QNB Finansbank iPhone 13 çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? iPhone 13 çekiliş sonuçları nereden nasıl öğrenilir?

QNB Finansbank’ın iPhone 13 ve iPad çekiliş sonuçları merakla bekleniyor. Noter huzurunda yapılan çekilişin ardından 3 kişi iPhone 13, 9 kişi ise Apple iPad tablet kazanma şansı yakalıyor.

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

Mamaş Salzın Group Turizm İnşaat İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Mamaş Salzın Group Turizm İnşaat İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Med Group Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Group Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Memet Doğan tarafından kuruldu.

Alrayyan Group Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alrayyan Group Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Bulgan tarafından kuruldu.

Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Bayverdi tarafından açıldı.

Cc Group Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cc Group Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Cenk Ermin ve Tansel Cüneyt Duler ortaklığında kuruldu.

Öztürkler Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürkler Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Veli Öztürk tarafından kuruldu.

qnb group Finansbankın hisselerini mi aldı Haberi

qnb group Finansbankın hisselerini mi aldı

Orta Doğu ve Afrika’nın önemli finansal kuruluşu QNB Group, Finansbank A.Ş.’nin yüzde 99.81 hissesini satın alma sürecini bugün tamamladı.


Bu satın alma işlemi, QNB Group'un uluslararası genişleme stratejisinde önemli bir kilometre taşı niteliğinde olduğu belirtildi. Türkiye pazarına, ülkenin lider bankalarından birini bünyesine katarak giren ve böylece uluslararası pazardaki varlığını güçlendiren QNB Group bu hamlesiyle, Türkiye-Ortadoğu ve özellikle Türkiye-Katar arasında hızla gelişen ticaret hacminden ve güçlenen ekonomik bağlarından azami şekilde fayda sağlayacağı kaydedildi. Bu satın almanın, QNB Group'un aynı zamanda Türkiye bankacılık sektörünün ve ekonomisinin uzun vadede potansiyeline duyduğu güvenin de bir yansıması olduğu vurgulandı.


Öte yandan, toplam varlıkları, müşteri mevduatı ve kullandırdığı kredilerle Türkiye'nin en büyük 5'inci özel bankası olan, deneyimli yönetim kadrosuyla organik olarak büyüyen Finansbank; yurt genelinde 620'den fazla...