02 / 05 / 2024

Quentin Tarantino kripto para

Quentin Tarantino kripto para

Quentin Tarantino'ya NFT satışı sebebiyle dava açıldı. Quentin Tarantino, Pulp Fiction'ın şimdiye kadar hiç ortaya çıkmamış sahnelerini NFT olarak satmayı hedeflediğini duyurunca tepkilerle karşılaştı.

Quentin Tarantino'ya NFT satışı sebebiyle dava açılıyor!

Quentin Tarantino'ya NFT satışı sebebiyle dava açıldı. Quentin Tarantino, Pulp Fiction'ın şimdiye kadar hiç ortaya çıkmamış sahnelerini NFT olarak satmayı hedeflediğini duyurunca tepkilerle karşılaştı.

Kripto paralarda son durum ne?

Kripto paralarda hareketlilik devam ediyor. Son olarak piyasada en büyük hacme sahip olan Bitcoin  32 bin 400 dolara düşerken toplam piyasa hacmi de 1.49 trilyona indi.

Şeyma Subaşı adına kripto para çıkartıldı!

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in ardından, evlilik teklifiyle gündeme gelen Şeyma Subaşı adına da kripto para çıkartıldı.

Kripto para alacaklar dikkat! Bu 6 soru çok önemli!

Ünlü servet yöneticisi Rick Eling, kripto para piyasalarıyla ilgili değerlendirmeler yaptı. Rick Eling, kripto para yatırımı yapacak olan herkes için tavsiyelerde bulundu.

Kripto savaşı çıktı!

Kripto para borsasını sarsan Elon Musk'a eleştiriler bitmiyor. Binance’nin patronu Zhao, Musk'a sert eleştirilerine devam ediyor.

ATM'den kripto para alım satımı için inceleme başladı!

Türkiye'de ATM'ler üzerinden kripto para alım ve satım işlemi yapılabiliyor. Merkez Bankası, söz konusu işlemler için inceleme başlattı. 

Kanada'da kripto para borsasının kurucusu öldü: 76 bin yatırımcı ortada kaldı!

Kanada'nın kripto para borsası QuadrigaCX'in kurucusu Gerald Cotten'ın ani bir şekilde vefat etti. Müşterileri öldüğüne inanmadıkları Cotten'ın mezarından çıkarılmasını istedi. Soruşturmaya FBI da katıldı.

Kripto paralarda FUD paniği!

Kripto paralarda son günlerde yaşanan düşüş yatırımcıları endişelendirdi. Borsada işlemler yapanlar FUD paniği yaşıyor. 

Kripto paralar nasıl düzenlenmeli?

Kripto paralar son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Ülkemizde de yaşanan vurgunlarla gündemde bomba etkisi yaratan Thodex vurgunu, kripto paralardaki düzenleme ihtiyacını yeniden gözler önüne serdi. Peki kripto paralar nasıl düzenlenmeli?

Kripto paralarda dolandırıcılık dava süreçleri!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Zafer İşeri bugünkü köşe yazısında kripto para ile dolandırıcılık suçlarını kaleme aldı. İşte İşeri'nin o yazısı...

Kripto paralarda son durum ne? 

Kripto para borsası son günlerde durgun seyrini korurken Binance Coin yüzde 13 değer kazandı.

Kripto paraların geleceği ne olacak?

Ekonomistler kripto para piyasalarına ilişkin ne düşünüyor? Kripto paraların geleceği ne olacak? Kripto paralar değerlenecek mi? Tüm bu sorular yatırımcılar tarafından merak ediliyor. İşte bu soruların yanıtları...

Kripto paralara yönelik ilginç tespit!

Merkez Bankası tarafından düzenlenen 'Kripto Varlık Raporu’na göre; ‘tek yönlü akışa sahip para’ ve ‘iki yönlü akışa sahip para’ şeklinde üç tür para düzeneği bulunduğu belirlendi.

Quentin Tarantino kripto para Haberi

Quentin Tarantino kripto para

Quentin Tarantino, Pulp Fiction'ın şimdiye kadar hiç ortaya çıkmamış sahnelerini NFT olarak satmayı hedeflediğini duyurunca Mirimax'tan tepki geldi. Harvey ve Bob Weinstein tarafından kurulan şirket, Oscar ödüllü yönetmene dava açıyor.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; 1994 yapımı filmin yapımcılığını üstlenen Miramax, ABD Merkez Kaliforniya Bölge Mahkemesi’nde Tarantino’ya sözleşme ihlali, telif hakkı ve ticari marka ihlali gerekçeleriyle dava açılıyor. 

Miramax davada, filmi yöneten Tarantino’nun token patlamasından para kazanmaya istekli olduğuna dikkat çekti. 2 Kasım tarihli bir açıklamada Tarantino, OpenSea üzerinden Pulp Fiction’ın daha önce hiç görülmemiş gizli yedi sahnesini açık artırmaya sunacağını belirtmişti.

Miramax, ünlü film yönetmenine bir ihtar mektubu yolladı ve şu ifadelere yer verdi: 

“Tarantino’nun Miramax’ı döngünün dışında tutması özellikle sorunlu, çünkü Pulp Fiction’ın neredeyse tüm haklarını (üretimin tüm aşamalarındaki...