16 / 05 / 2024

radyoTV vericileri

radyoTV vericileri

İstanbul Çamlıca’daki radyo-TV vericilerini ana vericide toplayacak olan dev kulenin yapımı için inşaat çalışmalarına başlandı.

Sakarya Karasu Limanı yıl sonunda tamamlanacak!

Sakarya Ekonomi Zirvesi’nde şehrin karar vericileri birçok başlıkta değerlendirmelerde bulundu. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Sakarya’nın lojistik alanında önemli gelişmelerle karşılaşacağını aktardı.

Çamlıca'daki antenler tarih olacak!

Çamlıca Tepesi'ndeki yapılan çalışmaları anlatan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen müjdeyi şu sözlerle verdi: "2016 yılı sonunda tüm televizyon vericileri kaldırılacak, yeşil alan daha da genişleyecek."

Üsküdar'da yapılacak TV kulesi tepki çekiyor!

Son yıllarda sürekli rant iddialarıyla gündeme gelen Üsküdar'da Küçük Çamlıca Tepesi'nin, radyo ve televizyon vericileri için yapılacak dev kuleye kurban edilmesine yönelik tepkiler sürüyor.

Çamlıca'ya 365 metrelik dev kule!

İstanbul Çamlıca’daki radyo-TV vericilerini ana vericide toplayacak olan dev kulenin yapımı için inşaat çalışmalarına başlandı. Çamlıca’daki tüm vericileri bir arada toplayacak olan dev kule tamamlandığında bu görüntüyü alacak.

Şile Sarıca Cami'nin temeli atıldı!

Şile Çavuş Mahallesi tv vericileri bölgesinde hayırsever bir vatandaşın destekleriyle yapılacak olan caminin temeli bugün saat 11.00 de gerçekleştirilen bir temel atma organizasyonuyla gerçekleştirildi.

Çamlıca Tepesi'ndeki antenler kaldırılacak!

İstanbul'da Çamlıca Tepesi için hazırlanan projeyle tepede bulunan tüm radyo ve televizyon vericileri ortak bir kule içerisinde toplanacak.Kulenin yapım ihalesi için 27 firmanın ön yeterlilik başvurusunda bulunduğunu belirtildi.

Yapı sektörü EKODesign 2010'da buluştu

Yapı sektörünün ve mimarlık alanının  karar vericileri "yapılaşmanın ekolojik gerekliliği" odağında EKODesign Konferansı'nda buluştu

Çamlıca Tepesi'ne ortak anten kulesi yapılacak

İnsan sağlığını tehdit eden televizyon vericileri artık ortadan kalkacak

radyoTV vericileri Haberi

radyoTV vericileri

Büyük Çamlıca’da dağınık halde bulunan radyo-TV vericilerinin tek çatı altında toplanması için yapılan çalışmalarda sona gelindi. İhaleyi kazanan Sarıdağlar İnşaat dev kulenin inşaatına başladı.


Kule inşaatının yapılacağı Küçük Çamlıca tepesinin deniz seviyesinden yüksekliği 229 metre. Yapılması planlanan kulenin yüksekliği ise 365.5 metre. Bunun 163 metresi verici olacak. Kalan 202.50 metresi ise betonarme yapı olacak.


Bu kısımda ofisler, mağazalar, restoranlar ve seyir kulesinin yer alacağı öne sürülüyor. 


Çamlıca’daki tüm vericileri bir arada toplayacak olan dev kule tamamlandığında bu görüntüyü alacak.


Yeni...