09 / 08 / 2024

Rafet Bozdoğan kimdir

Rafet Bozdoğan kimdir

YAÜ Mühendislik Fakültesi bünyesinde kurulan Ulaşım Mühendisliği Bölümü, faaliyetine bu akademik yıl başında başladı. Dekan Prof. Dr. Bozdoğan, "Kısmet olursa ilk ulaştırma mühendislerimizi 2018'de mezun edeceğiz" dedi...

Gayrimenkul ve proje yatırım fonları konut sektörünü nasıl etkiler?

View Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali İmran Bozdoğan, Gayrimenkul Yatırım Fonları ve Proje Gayrimenkul Yatırım Fonları'nın gayrimenkullerin menkulleşmesi ve erişilebilir hale gelmesinde kritik öneme sahip olduğunu açıkladı. 

Gayrimenkul yatırım fonlarının emlak sektörünü hareketlendirmesi bekleniyor!

Gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan View Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali İmran Bozdoğan yaptığı açıklamada Gayrimenkul yatırım fonlarının sektörü hareketlendireceğini söyledi.

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Hasan Sadun Oğan kaç yılında ve nerede doğdu? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Hasan Sadun Oğan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Mistral GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Hasan Sadun Oğan’ın hayatı...

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Ebru Oğan Knottnerus kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi, Risk Komitesi ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Ebru Oğan Knottnerus kimdir? Ebru Oğan Knottnerus kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan ne iş yapıyor?

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan hangi mesleği yapıyor? Fatih Erdoğan nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Doğan kimdir?

Türk iş insanı ve İŞ GYO (İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Doğan kimdir? İşte ayrıntılar...

Mehmet Erdoğan Kimdir? Mehmet Erdoğan ne iş yapıyor?

Mehmet Erdoğan kimdir Mehmet Erdoğan’ın mesleği nedir? Mehmet Erdoğan eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Erdoğan Kimdir? Mahmut Erdoğan kaç yaşındadır?

Mahmut Erdoğan kimdir? Mahmut Erdoğan’ın mesleği nedir? Mahmut Erdoğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Davut Doğan Kimdir?

Davut Doğan kimdir? Davut Doğan’ın mesleği nedir? Davut Doğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Kimdir?

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı kimdir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı’nın mesleği nedir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı mezundur? İşte detaylar!

Rafet Bozdoğan kimdir Haberi

Rafet Bozdoğan kimdir

YAÜ Mühendislik Fakültesi bünyesinde kurulan Ulaşım Mühendisliği Bölümü, faaliyetine bu akademik yıl başında başladı. Dekan Prof. Dr. Bozdoğan, "Kısmet olursa ilk ulaştırma mühendislerimizi 2018'de mezun edeceğiz" dedi. 


Türkiye'de yükseköğrenim sisteminde yeni branşlardan "ulaştırma mühendisliği" eğitimi, 2013-2014 akademik yılı itibanyla başladı. Yalova Üniversitesi (YAÜ) Mühendislik Fakültesi bünyesindeki bölümden ilk ulaştırma mühendisleri 2018 yılında meslek yaşamına adım atacak. Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan, yaptığı açıklamada, gelişen dünyayla entegrasyonu sağlamak ve uluslararası alanda yer almayı hedeflemek için bölümü 2012'de açtıklarım söyledi. Bozdoğan, kendileriyle aynı dönemde Bahçeşehir Üniversitesinde aynı bölümün açıldığım ve daha pek çok üniversitenin bu bölümü kurmak için çalıştığını dile getirdi. 


MÜHENDİSLİK DALI OLDU 


Ulaştırmanm gerek dünyada gerekse Türkiye'de en fazla yatınm yapılan alanlardan biri olduğuna dikkati çeken Bozdoğan, şöyle devam...