30 / 04 / 2024

rafet orhan kimdir

rafet orhan kimdir

Yeşil Vadi Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan döviz-altın-borsa gibi yatırım enstrümanlarının zaman içinde cazibesini yitirdiğini söyledi. Orhan, en cazip yatırım aracının arsa olduğunu belirtti.

Rafet Orhan: Arsa en karlı yatırım aracı!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan, sürpriz projelerle insanlara daha çok gelir kazandırmaya devam edeceklerini belirtti ve arsa yatırımının kazançlı olduğunu vurguladı.

Arsa fiyatları katlandı! Yabancı ve gurbetçiler durmadan arsa alıyor!

Geçen sene ilk defa arsa ve tarla satışları konutu geçti. Yerlilerin yanı sıra yabancı ve gurbetçiler de arsa alımlarını hızlandırdı. Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan geçen sene arsa alan kişilerin yüzde 10'unu gurbetçilerin oluşturduğunu belirtti.

Orhan Timurhan kimdir? Orhan Timurhan ne iş yapıyor?

Orhan Timurhan kimdir?Orhan Timurhan'ın eğitim durumu nedir?Orhan Timurhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Orhan Timurhan'ın kim olduğu ve Orhan Timurhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Orhan Aksüt ne zaman CEO oldu? Hangi bankalarda çalıştı?

Orhan Aksüt kimdir? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Özderici GYO’da ne iş yapıyor? İşte Orhan Aksüt’ün biyografisi...

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Orhan Albayrak kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Trend GYO’da hangi pozisyonda görev yürütüyor?

Orhan Albayrak hangi üniversitede eğitim aldı? İstanbul Ticaret Odası’nda hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Orhan Albayrak’ın hayatı...

Orhan Geniş nerede okudu? İngiltere’ye neden gitti? Hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevde yer alıyor?

Orhan Geniş kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İngiltere’ye neden gitti? İş hayatına ne zaman başladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Orhan Geniş ile ilgili merak edilenler...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Orhan Aydın’ın mesleği ne? Orhan Aydın nereden mezun oldu?

Orhan Aydın kimdir Orhan Aydın’ın mesleği nedir? Orhan Aydın eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Orhun Kahraman Kimdir? Orhun Kahraman daha önce hangi görevlerde bulundu?

Orhan Kahraman kimdir? Orhan Kahraman’ın mesleği nedir? Orhan Kahraman hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Orhan Yüce kimdir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Orhan Yüce kimdir? Orhan Yüce daha önce nerelerde çalıştıi, hangi görevleri yürüttü?

Orhan Demir kimdir?

Orhan Demir İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı oldu. Peki Orhan Demir kimdir? Orhan Demir hangi işlerde görev aldı?

rafet orhan kimdir Haberi

rafet orhan kimdir

DÖVİZ-altın-borsa gibi yatırım enstrümanlarının zaman içinde cazibesini yitirdiğini, toprak ve arsanın en cazip yatırım haline geldiğini belirten Yeşil Vadi Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan, "Kalite ve güven markamızla, sektöre getirdiğimiz kazanç misyonuyla her dönemde insanlarımızın tercih adresi olduk" dedi. 


Yeşil Vadi Arsa ofisi olarak 1999 yılında resmi olarak çalışmalarına başladıklarını, bu dönemde döviz-altm-borsa yatırım araçlarıyla kazanç sağlamaya çalışanların mağdur oldukları için arsaya yöneldiklerini belirten Yeşil Vadi Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan, "Zaman içinde enstrümanlar değişti. Yatırım enstrümanları içinde oluşan tablo ve atmosfer değişikliği insanların farklı alanlara yönelmesine yol açtı. Daha az parası olanlar ise arsa seçeneğini tercih ettiler. Ve zaman içinde toprak ve arsa en kazançlı yatırım aracına dönüştü" dedi. 


Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çorlu, Muratlı, Yeniçiftlik Çerkezköy,...