12 / 05 / 2024

Ramazan Aşçı

Ramazan Aşçı

Aşin Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Ramazan Aşçı, Emre Aşçı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da İstoç Kuzey Plaza Bağcılar'da kuruldu.

Tarım Kredi Markette Ramazan'a özel indirimler! Tarım Kredi'de birçok indirimli ürünler raflarda yerini aldı!

Tarım Kredi marketlerinde Ramazan'a özel indirimler devam ediyor. Çeşitli seçili tavuktan, peynire, tereyağından ayçiçek yağına kadar pek çok farklı üründe indirim yapıldı.

29 Mart 2024 A101 aktüel ürünler kataloğu! Peynir, çamaşır deterjanı, pirinç, bulaşık deterjanı ve salçaya dev indirim!

Perakende devi A101 merakla beklenen 23-29 Mart tarihli aktüel kataloğunu yayımladı. Peki, Ramazan’a özel indirimlerini hız kesmeden sürdüren A101’de bu hafta hangi ürünler indirimde?

Migros Market'te Ramazan ayına özel indirimli ürünler raflardaki yerini aldı!

Migros'ta bu Ramazan'a seçili birçok ürünlerde indirim fırsatı sunuluyor. Ramazan paketlerinden hurma ve tatlılara, birden fazla seçili ürünler sizleri bekliyor.

Ekrem İmamoğlu az önce açıkladı! İBB'nin Ramazan pidesi fiyatı resmen belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bu sene 340 gramlık Ramazan pidesinin 10 TL'den satılacağını açıkladı.

Ramazan pidesi ne kadar oldu? İstanbul, Ankara ve Antalya'da pide fiyatları açıklandı!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesinin kilogram fiyatının 60 lira olacağını kaydederek, İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram olacak ramazan pidesinin 15 liradan satılacağını açıkladı.

Dr. Ramazan Demirtaş'tan 'İlkbahar gelmeden deprem göreceğiz' açıklamasına tepki: Deprem bilimini ucuzlattınız!

Paleosismolog Dr. Ramazan Demirtaş, X sosyal medya hesabından, Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın ilkbahara işaret ederek yaptığı deprem açıklamasına tepki gösterdi. İşte Demirtaş'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar... 

'Fiziki altın toplayın' diyen Ramazan Kurtoğlu'ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu son zamanlarda rekor kıran altın fiyatlarına yönelik çok önemli açıklamalarda bulunarak ''Fiziki altın alın'' dedi. Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

İş Bankası'ndan son dakika Ramazan açıklaması! Alışverişlerinizden 600 TL para kazanacaksınız! 

Türkiye İş Bankası, müşterilerine güzel bir haber verdi. Banka son dakika açıklaması ile duyurdu. 30 Nisan 2023'e kadar vaktiniz var!.. İşte ayrıntılar.. Hemen bakın...

MediaMarkt’tan dev kampanya! Çay, kahve makinesi, tencere seti, Air Fryer ve TV’da şok indirim! Sakın kaçırmayın!

Marketlerde Ramazan’a özel kampanyalar devam ediyor. Elektronik ürünler satan MediaMarkt da Ramazan Bayramı öncesi çeşitli ürünlerde fiyatları indirdi. Kampanya 4 Nisan Salı gününe kadar devam edecek.

Bim'den Çeyiz düzeceklere büyük kampanya! Ramazan'a özel Fırın Tepsisi 199 TL, Salata Tabağı 49 TL

Bim, Ramazan ayında da kampanyalarına ara vermiyor. Mart ayının son kampanyasını duyuran Bim 31 Mart aktüel ürün kataloğunu yayınladı. Çeyizlik ürünler ve bahçe malzemeleri ağırlıklı ürünlerde indirim yapan Bim kataloğu, yoğun şekilde takip ediliyor.

ŞOK'ta Ramazan'a özel indirimler başladı! 4 günlük indirim fırsatı yüzleri güldürecek!

ŞOK Marketleri, Ramazan ayı için hazırladığı indirim kampanyaları kapsamında ürünlerin yerlerini belirledi. 28 Mart tarihine kadar raflarda yerini alacak olan ürünlerin listesi de açıklandı. Detaylı bilgi için haberimize göz atabilirsiniz.

Marketler Ramazan’da kaça kadar açık? BİM, A101, ŞOK, Migros, CarrefourSA çalışma saatleri...

Ramazan’ın gelişi ile beraber temel gıda ürünlerine rahatlıkla ulaşabilmek isteyenler özellikle sahur saatleri için marketlerin saatlerinde bir değişiklik olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Ramazan ayında marketler sat kaça kadar açık? Zincir marketlerin çalışma saatleri nasıl? İşte detaylar

Ramazan Aşçı Haberi

Ramazan Aşçı

Aşin Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Ramazan Aşçı, Emre Aşçı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da kuruldu. 


Aşin Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.    Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2.    Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.    Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...