29 / 04 / 2024

ramazan bayramında ne kadar para harcandı

ramazan bayramında ne kadar para harcandı

Ramazan Bayramı tatilinde trafik kaosunu da birlikte götüren İstanbullular başta olmak üzere yerli ve yabancı 1.5 milyon turistin akınına uğrayan Bodrum’da gerçekleşen harcama 1 milyar liranın üzerine çıktı.

Kulislerden yeni bilgi sızdı! Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerini yatırılacağı tarih değişiyor!

Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği Ramazan Bayramı emekli ikramiyelerinin değişeceği iddia edildi. Peki emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? İşte emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili kulislerden sızan o son dakika bilgileri...

25 bin emekliye Ramazan Bayramı müjdesi! Hesaplara 1.500 TL yatırılacak! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada yaklaşan Ramazan Bayramı'nda toplamda 25 bin emekliye bin 500 TL nakdi yardım yapacaklarını açıkladı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Haziran ayında emeklinin cebine en az 9500 TL girecek! Gözler Kurban Bayramı ikramiyesinde

Yılda iki kere emekli vatandaşlara bayram ikramiyesi veriliyor. Ramazan Bayramı'nda ikramiyeler arttı. Peki, Kurban Bayramı'nda ikramiyeler ne kadar olacak? İşte detaylar...

Bayramda müzeler, saraylar açık mı? Ramazan Bayramı’nda hangi müzeler açık? Ramazan Bayramı’nda müzeler bedava mı?

Ramazan Bayramı’nda müzelerin çalışma durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte müzeler ve sarayların çalışma günleri ve saatleri!

Bayram festivali Anpa Gross'tan! Çılgın kampanya.. Ramazan Bayramı'nda Ayçiçek Yağı 114,90 TL'ye düştü

Medyada devamlı olarak indirim ve kampanyaları ile gündeme gelen Anpa Gross, Ramazan Bayramı'nda da  çılgın indirimlerine devam etti 14-23 Nisan arası uygulanacak indirime ilgi yoğun oldu.

Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak 2023? İstanbul’da bayramda hava nasıl olacak?

Ramazan Bayramı’nda hava nasıl olacak ülke genelinde araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte detaylar!

Ramazan Bayramında köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi otoyollar ücretsiz? Bayramda ücretsiz olan otoyollar!

Ramazan Bayramı’nda hangi otoyolların ve köprülerin ücretsiz olacağı merakla sorgulanmaktadır. İşte detaylar!

Ramazan Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz mi olacak?

Ramazan ayının sonuna gelinmesiyle birlikte Ramazan Bayramı için hazırlıklar hız kazandı. Bayram tatili boyunca toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

İşte Ramazan Bayramı’nda çalışanların hakları! Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışan fazla mesai alacak mı?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kalırken, çalışanlar da üç günlük bayram tatilini iple çekiyor. Bayramda çalışmak zorunda olanlar ise haklarını merak ediyor. Peki, köprü izni nedir? Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışanlar da fazla mesai ücreti alacak mı? Detaylar haberimizde….

Ramazan Bayramı’nda otoyollar bedava mı? Bayramda toplu taşıma bedava mı? Bayramda köprü ve otoyolla ücretsiz mi?

Ramazan Bayramı önümüzdeki hafta idrak edilecek. Peki “Ramazan Bayramı’nda otoyol ve köprüler bedava mı? Bayramda otoyollar ücretsiz mi?” İşte tüm soruların yanıtı!

SSK emekli bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? Emekli maaş bayramdan önce verilecek mi?

Emekli bayram ikramiyelerine dair hummalı bir araştırma başladı. Ramazan Bayramına az bir zaman kala emekliler ikramiyelerin ne zaman yatırılacağını bilmek istiyor. İşte detaylar!

Emekli maaşı bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar?

Ramazan Bayramı yaklaşırken, milyonlarca emekli bayram ikramiyelerini ne zaman alacaklarını sorguluyor. İşte 2023 bayram ikramiyelerine dair detaylar!

Turizmde umutlar Ramazan Bayramı’nda! Tatilciler en çok hangi bölgeleri tercih ediyor?

Kahramanmaraş merkezli depremler turizm sektörünü de olumsuz etkiledi. Hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlara yönelik yeni satış talepleri düşerken, umutlar bayram tatilinde. Ramazan Bayramı’nda tatil rezervasyonları ile birlikte sektörün yeniden hareketlenmesi bekleniyor.

ramazan bayramında ne kadar para harcandı Haberi

ramazan bayramında ne kadar para harcandı


Ramazan Bayramı tatilinde trafik kaosunu da birlikte götüren İstanbullular başta olmak üzere yerli ve yabancı 1.5 milyon turistin akınına uğrayan Bodrum’da gerçekleşen harcama 1 milyar liranın üzerine çıktı.


Türkiye’nin turizm şehirlerinin başında gelen Bodrum, bayramda yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrarken, bu dönem şehirde 1.3 milyar liralık ekonomi oluşturdu. Bodrum, tatilin başladığı cuma gününden düne kadar 200 bini havadan olmak üzere 1.5 milyon kişi tarafından adeta tatil ablukasına alındı. Deniz-kum ve güneş tatiliyle ünlü Bodrum’un plajlarında boş yer kalmazken, şehirde sabahlara kadar trafik çilesi yaşandı.


Günlük kişi başı ortalama 300 lira harcama yapıldığı düşünüldüğünde ise Bodrum’daki bayram ekonomisinin değeri yaklaşık 1.3 milyar liraya ulaştı. Yerli ünlülerin yanı sıra yabancı zenginlerin de uğrak noktası olan Bodrum, Akdeniz çanağındaki rakip tatil bölgeleri Ibiza,...