18 / 05 / 2024

ramazan bayramında otobüs bileti var mı

ramazan bayramında otobüs bileti var mı

Otobüs firmaları, vatandaşların mağdur olmaması için ek seferler düzenleme kararı aldı. Türkiye Otobüsçüler Federasyonu ( TOFED ) Başkanı Mehmet Erdoğan, talep nedeniyle otobüs biletlerinin tükendiğini söyledi...

Kulislerden yeni bilgi sızdı! Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerini yatırılacağı tarih değişiyor!

Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği Ramazan Bayramı emekli ikramiyelerinin değişeceği iddia edildi. Peki emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? İşte emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili kulislerden sızan o son dakika bilgileri...

25 bin emekliye Ramazan Bayramı müjdesi! Hesaplara 1.500 TL yatırılacak! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada yaklaşan Ramazan Bayramı'nda toplamda 25 bin emekliye bin 500 TL nakdi yardım yapacaklarını açıkladı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

30 Ağustos 2023 toplu taşıma ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Kurtuluş Savaşı'nın dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünden önce toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Bayramda otobüsler bedava mı 2023? Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda ulaşımın ücretsiz olup olmayacağını sorguluyor. Peki, bayramda otobüsler bedava mı 2023? Otobüs, metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi? İşte detaylar...

Kurban Bayramı öncesi ek sefer otobüs biletlerine dev zam geldi!

Kurban Bayramı’nda memleketlerine gidecek olan vatandaşlar ek sefer otobüs bilet fiyatlarına gelen büyük zammı görünce şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar!

9 günlük bayram tatili öncesinde otobüs biletleri tükendi!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, otobüs biletleri tükendiği için ek seferler yapılacağını belirterek, "Bayram tatili boyunca günlük ortalama 800 bin yolcudan, 10 günde yaklaşık 8 milyon insanın taşınacağını öngörüyoruz" dedi.

Bayramda müzeler, saraylar açık mı? Ramazan Bayramı’nda hangi müzeler açık? Ramazan Bayramı’nda müzeler bedava mı?

Ramazan Bayramı’nda müzelerin çalışma durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte müzeler ve sarayların çalışma günleri ve saatleri!

Bayram festivali Anpa Gross'tan! Çılgın kampanya.. Ramazan Bayramı'nda Ayçiçek Yağı 114,90 TL'ye düştü

Medyada devamlı olarak indirim ve kampanyaları ile gündeme gelen Anpa Gross, Ramazan Bayramı'nda da  çılgın indirimlerine devam etti 14-23 Nisan arası uygulanacak indirime ilgi yoğun oldu.

Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak 2023? İstanbul’da bayramda hava nasıl olacak?

Ramazan Bayramı’nda hava nasıl olacak ülke genelinde araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte detaylar!

Bayramda otobüs firmalarının boynu bükük kaldı! Terminaller boş kaldı!

Otobüs firmalarının umduğu bu bayram olmadı. Otobüs terminalleri bu bayram boş kaldı. İşte detaylar!

Ramazan Bayramında köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi otoyollar ücretsiz? Bayramda ücretsiz olan otoyollar!

Ramazan Bayramı’nda hangi otoyolların ve köprülerin ücretsiz olacağı merakla sorgulanmaktadır. İşte detaylar!

Ramazan Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz mi olacak?

Ramazan ayının sonuna gelinmesiyle birlikte Ramazan Bayramı için hazırlıklar hız kazandı. Bayram tatili boyunca toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

ramazan bayramında otobüs bileti var mı Haberi

ramazan bayramında otobüs bileti var mı

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala otobüs biletleri tükendi. Otobüs firmaları, vatandaşların mağdur olmaması için ek seferler düzenleme kararı aldı. Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Başkanı Mehmet Erdoğan, talep nedeniyle otobüs biletlerinin tükendiğini söyledi. 


FİYATLAR DEĞİŞMEDİ 


Vatandaşların otogarlardan kalkan otobüs firmalardan bilet almaları uyarısında bulunan Erdoğan, dönüşte bilet bulamama sıkıntısı yaşamamaları için de biletlerini gidiş-dönüş şeklinde almaları önerisinde bulundu. Erdoğan, bilet fiyatlarının geçen yıl ile aynı olduğunu...