05 / 05 / 2024

Ramazan Düzer ve Yüksel Cebe

Ramazan Düzer ve Yüksel Cebe

AHİ Anadolu Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vahap Düzer, Cihan Düzer, Ramazan Düzer ve Yüksel Cebe ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Pendik, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul'da metro seferlerine Ramazan düzenlemesi!

İstanbul'da İBB'ye bağlı metrolara ve İETT otobüslerine ramazan düzenlemesi yapılacağı açıklandı. Buna göre Ramazan boyunca seferler gece 01.00'e kadar devam edecek.

Sv Dış Ticaret Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sv Dış Ticaret Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

KİPTAŞ 26 dükkan ve 6 arsayı, İGDAŞ 1 bina ve 1 arsayı satıyor!

KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi 23 Haziran Çarşamba günü gerçekleşecek. Müzayede de KİPTAŞ bünyesinde bulunan 26 dükkan ve 6 arsa, İGDAŞ bünyesindeki 1 bina ve 1 arsa satılacak.

Aydın Efeler'in konut, dükkan ve cami projesi mecliste!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yapılması planlanan konut, dükkan ve cami projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakanlığa ait binalarda dış cephe ve iç mekan yenilemeleri mecliste!

Bakanlığa ait merkez ve taşra teşkilatı binalarında yapılan dış cephe ve iç mekan yenilemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Yardımcı tarafından açıldı.

Tasarruf finansman şirketlerinin düzenleme ve denetleme yetkisi BDDK'da!

Tasarruf finansman şirketleri, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından denetlenecek.

Tedorax Dış Ticaret Ve Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Tedorax Dış Ticaret Ve Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hamıdreza Tabrızı Fard ve Özcan Karakurt ortaklığında kuruldu.

İlke Ar Mimarlık İnşaat Mobilya Otomotiv Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İlke Ar Mimarlık İnşaat Mobilya Otomotiv Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Akbaş, İlker Özkırım ve Kenan Kuzu ortaklığında kuruldu.

Shema Company İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Shema Company İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hozan Sayedkhalil ve Sheıkhmouss Khalıl ortaklığında kuruldu.

Ramazan Düzer ve Yüksel Cebe Haberi

Ramazan Düzer ve Yüksel Cebe

AHİ Anadolu Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vahap Düzer, Cihan Düzer, Ramazan Düzer ve Yüksel Cebe ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Pendik, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu. 


AHİ Anadolu Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Zemin ve arazi hazırlama,alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işlerini yapmak, yaptırmak;tarımsal arazilerin hazırlanması,dinamitlenme ve kayaların kaldırılması,inşaat,tarım v.b. alanların drenajı,hafriyat,kazı,dolgu v.b. işleri yapmak,yaptırmak Yurt içinde ve yurt dışında Her türlü Hafriyat işlerini yapmak, yaptırmak, gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir. Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz...