06 / 05 / 2024

Ramazan Kaya kredi kartı taksit

Ramazan Kaya kredi kartı taksit

Hükümetin tasarruf tedbirleri kapsamında kredi kartlarına getireceği taksit sınırlaması, perakendeciyi harekete geçirdi. "Hem ciro hem de müşteri sayısı % 10 azalır" diyen patronlar, fiyatı ortalama yüzde 5 indirecek. Pazarlama kampanyaları da artacak...

Tarım Kredi Market’te Türk kahvesi, lokum, çikolata ve kolonya fiyatları dibe vurdu! Nisan 2024 Tarım Kredi kataloğu!

Tarım Kredi Kooperatif Market’te Ramazan Bayramı’na özel olarak yüzleri güldüren indirim başladı. Söz konusu indirime göre bayram şekeri, çikolata ve kolonyada indirim yapıldı. İşte Tarım Kredi Market indirimli fiyat listesi...

Tam 8 bankadan bayram 2024 müjdesi geldi! Ayda 1.666 TL taksitle faizsiz kredi fırsatı! Hesaplara anında yatırılıyor!

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala bankaların faizsiz kredi kampanyaları da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte banka banka faizsiz kredi kampanyaları Nisan 2024...

Tarım Kredi Markette Ramazan'a özel indirimler! Tarım Kredi'de birçok indirimli ürünler raflarda yerini aldı!

Tarım Kredi marketlerinde Ramazan'a özel indirimler devam ediyor. Çeşitli seçili tavuktan, peynire, tereyağından ayçiçek yağına kadar pek çok farklı üründe indirim yapıldı.

Tarım Kredi 5 Mart - 14 Nisan 2024 güncel kataloğunu yayımladı! Ramazan öncesi birçok üründe indirim fırsatı!

Tarım Kredi Market 5 Mart - 14 Nisan 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Tarım Kredi'de Ramazan Ayına özel birçok üründe indirim yapılacağı kaydedildi.

Tarım Kredi'de dev ramazan kampanyası başladı! Tam 41 gün boyunca 4 binden fazla noktada geçerli olacak!

Yaptığı kampanyalarla dikkat çeken Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Ramazan kampanyası için de düğmeye bastı. 4 binden fazla satış noktasında fiyatların sabitleneceği Tarım Kredi'nin Ramazan kampanyası sadece 41 gün geçerli olacak...

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de 19 milyon 394 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kaya ve Hamza Kaya ortaklığında kuruldu.

Ortaklar Taşınmaz Kiralama Anonim Şirketi kuruldu! 

Ortaklar Taşınmaz Kiralama Anonim Şirketi Sarıyer'de 19 milyon 831 bin 477 TL sermaye bedeli ile Hamza Kaya, Nurullah Dönmez ve Ramazan Kaya ortaklığında kuruldu.

Hazır giyimde tehlike çanları! Sektör yola dönüşerek devam edecek!

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Ramazan Kaya, “En büyük ihracat pazarlarımız yüzde 20 daraldı. İhracatımız yılı miktar olarak yüzde 15, değer olarak yüzde 8 azalarak kapatacak. Yeni dönemde hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını biliyoruz” dedi.

Tekstil ihracatçısı artan maliyetler yüzünden hedef düşürdü!

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Ramazan Kaya, bu yıla 23 milyar dolar hedefiyle başladıklarını ancak dış pazarlardaki yavaşlama ve içerideki maliyet artışları nedeniyle rakamı 19-19,5 milyar dolar olarak revize ettiklerini söyledi.

Deprem sonrası tekstil sektörüne büyük darbe! İstihdam kaybı 100 bini buldu!

22 binin üzerinde kişiye istihdam sağlayan 265 firmayla hazırgiyimin kalesi konumuda yer alan Adıyaman’da 70 fabrika üretime başladı. Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Ramazan Kaya, "Artık kılık kıyafet değil barınma olanağı verilmesi" dedi.

Tarım Kredi'den son dakika müjdesi geldi! 900 üründeki sabit fiyat kampanyası 1 ay uzatıldı! Duyan koştu! 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde, Ramazan ayının başında başlatılan ve 900 ürünü kapsayan 'Sabit Fiyat' kampanyasında yeni müjde geldi. Kampanya resmen uzatıldı. 

Bankalardan ramazan bayramına özel şeker gibi düşük faizli kredi kampanyası!

Ramazan bayramına sayılı günler kala bankalar, vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmeleri için uygun şartlarda ve 3 ay ertelemeli kredi kampanyaları başlattı. İhtiyacı olanlar mutlaka okusun.

Tarım Kredi'nin bu indirimi unutulmayacak! Tuvalet kağıdına çılgın kampanya başladı

Ramazan ayında son haftayı yaşarken bayramın yaklaşması marketlerin indirimli ürünlerine sıklık vermesine neden oldu. Tarım Kredi Kooperatif marketleri tuvalet kağıdına yaptığı indirimle vatandaşın ilgisini çekti ve müşterilerin akınına uğradı.

Ramazan Kaya kredi kartı taksit Haberi

Ramazan Kaya kredi kartı taksit

Hükümetin tasarruf tedbirleri kapsamında kredi kartlarına getireceği taksit sınırlamasından etkilenecek sektörlerin başında gelen perakende sektörü, çözümü iskontoyu artırmada buldu. Sınırlamayla birlikte müşteri sayısı ve cironun yüzde 10'ar azalacağını savunan sektör temsilcileri, mevcut fiyata ek olarak yüzde 5'lik indirim yapılacağını söyledi. 


KAMPANYALAR ARTACAK 

Soysal Danışmanlık'ın bu yıl 13'üncüsünü düzenlediği Perakende Günleri'nde görüşünü aldığımız Saat&Saat'in Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, müşteri çekmek için iskonto oranını artıracaklarını söyledi. Yeni dönemde yüzde 5'lik indirim yapacaklarını belirten Kaya, "İndirim ve kampanyalar artacak. Yapacak başka bir şey yok. Hepimiz bundan etkileneceğiz" diye konuştu. Süvari'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun, satış kaybından etkilenmemek için yeni kanallar ve kampanyalar oluşturacaklarına dikkat çekti. Kiğılı CEO'su Hilal Suerdem de, yeni dönemde cironun yüzde 10 düşeceğinden endişe ettiklerini dile getirdi. Suerdem, "Organize...