16 / 05 / 2024

ramazan pidesi fiyatı

ramazan pidesi fiyatı

Türkiye'den Ramazan ayı 2 Nisan Cumartesi günü başlayacak 2 Mayıs Pazartesi günü sona erecek. Ramazan'ın olmazsa olmazı Ramazan pidesinin fırınlarda kaç liradan satılacağı merak konusu oldu. Pide fiyatıyla ilgili iddia Meclis'te gerginlik yarattı.

Ramazan kolisi fiyatları 299 TL'den başlıyor! İşte Migros, CarrefourSA, Bizim Toptan'ın Ramazan kolisi fiyatları!

Bu sene de Ramazan ayının gelmesiyle beraber zincir marketlerin erzak paketleri raflara çıktı. Peki Migros, CarrefourSA, Bizim Toptan Ramazan kolisi fiyatları ne kadar? İşte 14 Mart 2024 fiyat listesi...

Ramazan kolisine 5 yılda yüzde 370 zam geldi! İşte market market Ramazan kolisi fiyatları Mart 2024!

Ramazan kolilerindeki fahiş fiyat artışlarına dikkat çeken Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Cevdet Akay, bir markette satılan en ucuz Ramazan paketinin 2018'ten bu yana yüzde 370 oranında arttığını belirterek, vatandaşın darboğazda olduğunu dile getirdi.

Yerel zincir marketlerden Ramazan kampanyası: Hem fiyat sabitleme hem de indirim!

Yerel zincir marketlerden son dakika Ramazan kampanyası müjdesi geldi. Başlatılan kampanya kapsamında hem fiyat sabitleme hem de indirim kararı alındı. İşte kampanya ile ilgili detaylar...

Ramazan pidesi yüzde 80 zamlandı! Vatandaş yarım ve çeyrek pide tedavüle çıksın dedi

Ramazan ayının vazgeçilmezi pidenin fiyatı İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gramı 15 lira olarak belirlendi. Ekonomist Şenol Babuşçu pideye bu yıl yüzde 80 zam yapıldığını duyururken, vatandaş pide fiyatlarını çok buldu.

Ramazan öncesi marketlerde 38 ürünün fiyatı arttı, sadece 1'inin düştü! Et fiyatlarında yüzde 139 artış oldu!

Geçtiğimiz sene ile bu senenin Ramazan ayı öncesindeki fiyatlara bakıldığında 38 üründe fiyat artışı yaşanırken sadece 1 ürünün fiyatı geriledi. Markette en fazla fiyat artışı yüzde 195 ile kuru incirde kaydedilirken, et fiyatlarında ise en yüksek artış yüzde 139 ile kuzu karkasta oldu. İşte ürün ür

Ekrem İmamoğlu az önce açıkladı! İBB'nin Ramazan pidesi fiyatı resmen belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bu sene 340 gramlık Ramazan pidesinin 10 TL'den satılacağını açıkladı.

Migros'ta Ramazan kolisi ne kadar? Migros Ramazan kolisi fiyatları belli oldu! 2024 Migros Ramazan kolisi fiyat listesi 

Ramzan ayının yaklaşması ile binlerce kişi 2024 Ramazan kolisi fiyatlarını araştırmaya başladı. Migros 2024 Ramazan kolisi fiyatlarını açıkladı. İşte 2024 Migros Ramazan kolisi fiyat listesi.

Ramazan pidesi zammından ekonomi dersi çıktı! Hesabı tutturan da oldu aklı karışan da

Ramazana sayılı günler kala Türkiye Fırıncılar Federasyonu zamlı pide fiyatlarını açıkladı. Geçen yıla göre gramajı azaltılan pidenin fiyatı yükseltildi. Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez yapılan artışın ekonomi dersi niteliğinde olduğunu söyledi. Gelen zammı hesaplamak vatandaşın aklını karıştırdı

Ramazan pidesi ne kadar oldu? İstanbul, Ankara ve Antalya'da pide fiyatları açıklandı!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesinin kilogram fiyatının 60 lira olacağını kaydederek, İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram olacak ramazan pidesinin 15 liradan satılacağını açıkladı.

Ramazan kolisine yüzde 63'lük zam! 11 ürünlük koli 280 TL oldu!

Ramazan ayının yaklaşması ile beraber, erzakların yer aldığı koliler de market raflarındaki yerini aldı. Bu sene Ramazan kolilerinde yüzde 16.3 ile yüzde 63 arasında değişen oranlarda fiyat artışları yapıldı. Peki hangi markette Ramazan kolileri ne kadar? 

Ramazan kolisine dev zam: En ucuzunun fiyatı yüzde 300 arttı!

Ramazan ayına sayılı günler kala, marketlerde koli satışları başladı. Pek çok farklı gıda ürününü içeren Ramazan kolilerindeki yıllık fiyat artışı yüzde 300'ü aştı. İşte o fiyatlar...

Ramazan ayında 39 ürünün 30’una zam geldi!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği verilerine göre, Ramazan ayı sonunda market fiyatlarında 39 ürünün 30'unun fiyatı artarken, üreticide 31 üründen 14'ünde fiyat artışı meydana geldi. Markette en fazla fiyat artışı kuru soğanda meydana gelirken, üreticide en fazla fiyat artışı patateste yaşandı.

Tarım Kredi'den son dakika müjdesi geldi! 900 üründeki sabit fiyat kampanyası 1 ay uzatıldı! Duyan koştu! 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde, Ramazan ayının başında başlatılan ve 900 ürünü kapsayan 'Sabit Fiyat' kampanyasında yeni müjde geldi. Kampanya resmen uzatıldı. 

ramazan pidesi fiyatı Haberi

ramazan pidesi fiyatı

Ramazan pidesinin Ramazan ayında fırınlarda 6 liradan satılacağına ilişkin iddia TBMM'de gerginliğe neden oldu.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, TBMM Genel Kurulu’nda, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’a Ramazan pidesinin kaç liradan satılacağını sordu.

Sorduğu soruya cevap alamayan Altay, Elitaş'a hitaben "330 gram sade pide kaç lira olacak?.. 6 lira. Üstünde yumurta yok, susam yok. Sayın Elitaş" dedi. Engin Altay'ın kendisine Ramazan pidesinin fiyatı üzerinden çıkışmasına cevap veren Mustafa Elitaş ise “Pide hemen bayatlayan bir ürün, somun ekmek hemen bayatlamaz” karşılığını verdi.

Ramazan pidesinin fırınlardaki satış fiyatı TBMM Genel Kurul toplantısında gerilime neden oldu. 

CHP Grup Başkanvekili Altay, söz alarak Ramazan pidesinin 6 liradan satılacağını açıklayarak rakamı eleştirdi

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’a Ramazan pidesinin kaç lira olduğunu soran Altay, “Bilmiyor. Bilmeyebilir, ben de bugün...