15 / 05 / 2024

Raphael

Raphael

Rönesans’ın sırları İstanbul'da Vestel’le The Great Masters Sergisi’nde aydınlanıyor. Michelangelo, Leonardo ve Raphael, Vestel’le Türkiye’ye geliyor

Fakir Buhar Kazanlı Ütü en ucuza nerden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi 

Fakir Raphael Plus Buhar Kazanlı Ütü titanyum kaplamalı özel tabanı ve kumaşa göre ayarlanabilen buhar seviyesi sayesinde kusursuz bir ütü hizmeti sunuyor.Peki şok buhar etkisine sahip ütünün diğer özellikleri neler?

FED'in faiz artışına yönelik flaş açıklama! Her şeyin kaderi buna bağlı!

Atlanta Federal Rezerv Başkanı Raphael Bostic, dünkü bir yıldan fazla bir sürenin en düşük enflasyon verilerinin ardından küçük bir faiz artışından yana olduğunu söyledi. 

FED yetkililerinden flaş mesaj!

Atlanta Fed Başkanı Raphael Bostic, ılımlı ücretlere rağmen oranların devam etmesi gerektiğini söyledi. Bostic bir sonraki toplantıda ikinci bir 50 baz puanı desteklediğini söyledi. Fed Yönetim Kurulu Üyesi Lisa Cook da yavaşlayan enflasyona rağmen enflasyonun çok yüksek kaldığını savundu. 

Dolar çıldıracak! Yatırımcılar bu gelişmeyi mutlaka öğrenin

Doların nasıl bir seyir alacağı merakla beklenirken, Atlanta Fed Başkanı Raphael Bostic'ten çok önemli bir açıklama geldi. Bostic, FED'in 75 baz puanlık faiz artışını destekleyeceğini söyledi.

HCR Enerji Petrol Elektronik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HCR Enerji Petrol Elektronik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Yılmaz ve Raphael Shlomo Hakuk ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi'nde kuruldu.

Vestel, Michelangelo, Leonardo ve Raphael'i Türkiye'ye getiriyor!

Rönesans’ın sırları İstanbul'da Vestel’le The Great Masters Sergisi’nde aydınlanıyor. Michelangelo, Leonardo ve Raphael, Vestel’le Türkiye’ye geliyor

Raphael Haberi

Raphael

Vestel’in ana sponsorluğunda 1 Haziran’da açılacak “The Great Masters” Sergisi 16. yüzyıl İtalya’sının en ünlü üç ustası Michelangelo, Leonardo ve Raphael’in bilim ve sanatta bıraktıkları izleri gözler önüne seriyor. Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde 31 Temmuz’a kadar ziyarete açık olacak sergi, Türkiye’nin ilk gerçek interaktif sanat sergisi olma özelliğini taşıyor. 


Sanatla dost Vestel’in ana sponsorluğunda, ARTER Tasarım ve Mimar Sinan Üniversitesi tarafından düzenlenen “The Great Masters” Sergisi 1 Haziran’da kapılarını sanatseverlere açıyor. 


Ünlü İtalyan küratörler Alessandro Vezzosi ve Francesco Buranelli tarafından hayata geçirilen ve Türkiye’de gerçekleşen ilk interaktif sergi olma özelliği taşıyan “The Great Masters” Avrupa’da ilk kez Türkiye’de sergileniyor. 


Vestel tarafından Türkiye’ye getirilen sergi, ziyaretçilere birbirinden farklı deneyimler yaşatacak. Ziyaretçiler Michelangelo’nun Sistin Şapeli’ndeki eserlerini, Davud heykelini, Leonardo’nun Son Yemek freskini,...