30 / 04 / 2024

rauf memedov Kemer otel

rauf memedov Kemer otel

Kemer’de 36 bin metrekare alanda muhafazakar kesime hitap eden 5 yıldızlı 'Tac’ün Nisa Resort' hizmete girdi. Azeri işadamı Rauf Memedov, "Türkiye'de alternatif tatil konseptine Tac’ün Nisa ile giriş yaptık. Yenileri de gelecek" dedi.

Kemer Atıksu Arıtma Tesisi'nin halk toplantısı 23 Mart'ta!

Antalya Su ve Atıksu Genel Müdürlüğü tarafından, Antalya Kemer'de Kemer Atıksu Arıtma Tesisi Projesi'nin yapımı için 23 Mart Çarşamba günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Kemer ve Kalkan'a da sualtı müzesi yapılacak!

Side'nin ardından Kemer ve Kalkan'a da sualtı müzesi geliyor. Kekova'da dalışın yasak olduğu Batık Kent'in ikizi yapılacak. Avrupa'nın ilk sualtı müzesini Manavgat'a kazandıran DTO, iki yeni sualtı müzesi için kolları sıvadı.

Kemer Tac'ün Nisa Resort hizmete açıldı!

Kemer’de 36 bin metrekare alanda muhafazakar kesime hitap eden 5 yıldızlı 'Tac’ün Nisa Resort' hizmete girdi. Azeri işadamı Rauf Memedov, "Türkiye'de alternatif tatil konseptine Tac’ün Nisa ile giriş yaptık. Yenileri de gelecek" dedi.

Kemer Tekirova Tac'ün Nisa Resort Otel açılıyor!

Kemer Tekirova'da doğa ve deniz ile iç içe 36.000 metrekare üzerine kurulu 5 yıldızlı otelimizde tam 7.000 metrekare alan bayanların rahatlıkla tatil yapabilmesi ve denize girebilmesi için ayrıldı.

Kemer’de elektrik kesintisi 25 Şubat 2016!

25 Şubat Perşembe günü Merkez Mahallesi, 26 Şubat Cuma günü Göynük Mahallesi ve 27 Şubat Cumartesi günü Kemer merkezde 09:00 ile 17:00 saatleri arasında 8 saatlik elektrik kesintisi yapılcak

İzmit Kemer Camii’nin inşaatı imara aykırı mı?

İzmit Tepeköy’de yıktırılıp yeniden yapılan Kemer Camii’nin inşaatının imara aykırı olduğunu ve arazisine tecavüz edildiğini söyleyen Yüksel Korkmaz, “Mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi ancak karar uygulanmıyor” dedi.

Antalya Kemer'de elektrik kesintisi 21 Şubat 2016!

Akdeniz Elektrik Dağıtım İl Müdürlüğü Kemer İşletme Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 21 Şubat Pazar günü Kemer merkezde 09:00 ile 17:00 saatleri arasında 8 saatlik elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Antalya Kemer'deki banka şubesinde istinat duvarı çöktü!

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde yan tarafındaki arazide yürütülen inşaat çalışması nedeniyle istinat duvarı çöken banka şubesi, tedbir amacıyla boşaltıldı.

Aydın Kemer Mezarlığı idare binası yenileniyor!

Kemer Mezarlığı idare binasının çatısı Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yenilenmeye başlandı.

Şanlıurfa, Tortum, Adıgüzel ve Kemer HES özelleştiriliyor!

Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait Şanlıurfa, Tortum, Adıgüzel ve Kemer hidroelektrik santralleri özelleştirilecek. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) ilanı Resmi Gazete'de yer aldı. İşte ihalelerin ayrıntıları...

Kemer'de vatandaşlar tapu sevinci yaşadı!

Kemer Belediyesi yaptığı imar uygulaması ile Aslanbucak Mahallesinde ikamet eden vatandaşlara derin bir nefes aldırdı. Gül’ün makamında yapılan tapu dağıtım törenine katılan arazi sahipleri başkan Gül’e bir kez daha teşekkür ettiler.

Kemer Maxx Royal Hotel Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünün sahibi Maxx Royal Kemer Resort& Spa’nın oldu. Antalya Kemer’de bulunan otel 286 odası ile hizmet veriyor.

Antalyalı hayırseverden Kemer'e 24 derslikli okul!

Mart ayında 24 derslikli okulun protokolünü Antalya Valiliğinde imzalayan hayırsever Kemer, Korkuteli Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesine yapılması planlanan 24 derslikli okulun ihalesinin yapıldığını ve inşaatın kısa süre içinde başlayacağını söyledi.

rauf memedov Kemer otel Haberi

rauf memedov Kemer otel

Türkiye’de son yıllarda muhafazakar kesim için tatil imkanları arttı. Muhafazakar hayat tarzına sahip vatandaşlara ve İslam ülkelerinden gelen turistlere hizmet vermeye başlayan 5 yıldızlı Tac'ün Nisa Resort, Kemer'in en büyük 'aile oteli' oldu. Tekirova beldesinde 36 bin metrekare üzerine kurulu Tac'ün Nisa Resort'da 7 bin metrekare alan kadınların rahatlıkla tatil yapabilmesi ve denize girebilmesi için ayrıldı. Azeri işadamı Rauf Memedov, Türkiye'de alternatif tatil sektörüne Tac'ün Nisa markasıyla Kemer'de 5 yıldızlı bir otelle giriş yaptıklarını belirterek, "Türkiye'de turizm yatırımlarında bulunmaktan çok mutluyum. Daha önce de birkaç otelle görüşmelerimiz olmuştu ama kısmet bu dönemeymiş.  Türkiye'de kriz var söylemlerine inanmıyorum. Komşu ülkelere bakıldığında, Türkiye gül bahçesi gibi. Bunu bizim gibi işadamlarının dışarıdan görmesi çok daha kolay" dedi. 


2 TESİSLE GÖRÜŞÜYORUZ 

Alternatif turizmde orta gelir...