05 / 05 / 2024

rci devremülke nasıl üye olunur

rci devremülke nasıl üye olunur

Devremülk rci, en eski ve geniş uluslararası tatil değişim sirketi olarak üye devremülk sahiplerinin sahip oldukları tatil haftalarını dünya üzerindeki diğer tatil haftalarıyla değiştirebilme imkanı sağlıyor...

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Yükselen konut kiralarıyla nasıl mücadele ediliyor? İşte ülkelerden örnekler...

Türkiye'de kira bedellerinde yaşanan yükseliş dudakları uçuklatırken, dünyada da benzer bir sıkıntı yaşanıyor. Peki fahiş kiralarla nasıl mücadele ediliyor? Hangi ülke ne önlem aldı? İşte ayrıntılar...

Türkiye, Avrupa’da konut ve kira fiyatlarının en çok arttığı ülke oldu! Fiyatlar nasıl düşer? 

Türkiye, Avrupa’da konut ve kira fiyatlarının en çok arttığı ülke oldu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer? 

Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak 2023? İstanbul’da bayramda hava nasıl olacak?

Ramazan Bayramı’nda hava nasıl olacak ülke genelinde araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte detaylar!

Devre mülk genel kurullarında nasıl oy kullanılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde devremülk genel kurulunda oy kullanımının nasıl olması gerektiğini kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

TOKİ'den ucuz ev nasıl alınır?

TOKİ ülke genelinde dar gelirli aileleri ev hayaline kavuşturmaya devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır? TOKİ'den ev alırken nelere dikkat edilmeli.

EB-5 sisteminde konut nasıl alınır?

500 bin ABD Doları yatırım karşılığı oturma izni verilen ülke vatandaşları arasında Türk vatandaşları da var. Bu programa “EB-5” adı veriliyor. Peki EB-5 sisteminden faydalanarak, EB-5’e dahil gayrimenkullerden konut almak isteyenler nasıl bir yol izliyor?

Emlak vergisi ödeme işlemleri nasıl yapılır?

Kendi adınıza kayıtlı bir taşınmaz mülke sahipseniz her yıl düzenli olarak emlak vergisi vermeniz gerekiyor. Peki emlak vergisi ödeme işlemleri nasıl yapılır?

Devremülk sözleşmesinin feshi nasıl olur?

Devremülk sözleşmesi, bağımsız bölümde yılın belli günleri sahip olunan mülkiyet hakkının devre mülk alıcısı ile satıcısı arasında yazılı olarak şartlara bağlandığı sözleşme oluyor. Peki, devremülk sözleşmesinin feshi nasıl olur?

Devremülk satışı nasıl yapılır?

Devremülk hakkının yılın belirli dönemlerine ayrılması ve 15 günden daha az süreli olmaması gerekiyor. Devremülk sahiplerinin bazı hakları bulunuyor. Peki, devremülk satışı nasıl yapılır?

Devremülk süresi dolan kişi nasıl tahliye edilir?

Devremülk; mesken olarak kullanılmaya elverişli bir yapıdan/bağımsız bölümden, yılın belli dönemlerinde kullanılma hakkı sağlıyor. Peki, devremülk süresi dolan kişi nasıl tahliye edilir?

Devremülk tapusu nasıl olur?

Devremülk; Bir kişinin bizzat kendisi tarafından belirlenen tarihlerde yılın 15 günlük ya da daha uzun bir diliminde satın aldığı mülk olarak karşımıza çıkıyor. Peki, devremülk tapusu nasıl olur? Nasıl alınır?

Satın alınan devre mülkün iadesi nasıl olur?

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucularından birinin sormuş olduğu satın alınan devremülkün iadesi nasıl olur sorusuna yanıt verdi..

rci devremülke nasıl üye olunur Haberi

rci devremülke nasıl üye olunur


Devremülk rci!


RCI dünya çapında yapılan devre tatil değişim organizasyonudur. RCI (Resort Condominiums International) 1974 yılında kuruldu. En eski ve geniş uluslararası tatil değişim sirketi olan RCI devremülk sahiplerinin sahip oldukları tatil haftalarını dünya üzerindeki diğer tatil haftalarıyla değiştirebilme imkanı sağlıyor. Devremülk rci sistemi 30 yıldan beri faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye'de devremülk rci sistemi kategorisinde sadece Salutaris Termal Resort, RCI üyesi olarak kabul edildi. Sisteme dahil olan kişi, dünya üzerinde rci üyesi olan ve aralarında Salutaris Termal Resort'unda bulunduğu 97 ülkedeki 4000 nin üzerinde konaklama tesisinde tatil yapma hakkına sahip oluyor.


Devremülk rci nasıl çalışır?


RCI genellikle devre tatil ve devre mülk satışıyla karıştırılıyor. RCI devre satın almıyor yada satmıyor, sadece kendine bağlı tesislerde kendine üye olan kişilerin haftalarını birbiriyle değiştiriyor. RCI adına...