25 / 08 / 2024

re 360 gaziantep

re 360 gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te hayata geçirilen önemli projeleri “RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması”nda anlatacak.

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı'nın çimentoculara verdiği süre doldu: 12 yeni beton santrali için düğmeye bastı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, resmi X sosyal medya hesabından beton fiyatlarının makul seviyeye gelmesini planlayarak, 12 adet yeni beton santrali kurulması için düzenleme yaptıklarını açıkladı. İşte detaylar...

Gaziantep'te ağır hasarlı binaların yüzde 55'i yıkıldı!

Son dakika aktarılan detaylara göre, depremden etkilenen Gaziantep'te ağır hasarlı binaların yüzde 55'i yıkıldı.

Gaziantep'te bulunan çiftçilere 3 bin 800 ton tohum ve gübre desteği verildiği açıklandı

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından çiftçilere yönelik 3 bin 800 ton tohum ve gübre dağıtımı gerçekleşti. Tarımın dünya ve ülkemiz için çok önemli olduğu göz önünde bulundurularak, sektöre teşvik ve destek uygulamaları da devam ediyor. İşte haberin detayları...

Gaziantep İslahiye'deki 360 afet konutunun kaba inşaatı bayrama kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde toplamda 15 blokta 360 konutun kaba inşaatının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacağını belirtti.

Arsa almak isteyenler dikkat! Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satılıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını yayımladı. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Gaziantep'te konut fiyatları tavan yaptı!

Gaziantep'te kent genelinde ev fiyatları son 12 ayda ortalama yüzde 40,2 oranında yükseldi. Bazı semtlerdeki ev fiyatları ikiye katlandı. Telegrafnet'te yer alan habere göre; Temmuz ayında Gaziantep’te 2 bin 730 adet konut satışı gerçekleşti. Satılık ev fiyatlarının en çok artış gösterdiği ilçe Nizi

Sinpaş GYO'dan ilk 3 ayda 360.9 milyon TL'lik satış!

Sinpaş GYO'nun 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemi geçici vergi beyannamesi yayınlandı. Tabloya göre, şirket şirket ilk 3 ayda 360.9 milyon TL'lik satış elde etti. 

TOKİ'den ayda 360 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! 

TOKİ, ülke genelinde birçok ilde dar gelirli vatandaşlar için ucuza konut satışı yapmaya devam ediyor. Kurumsal internet sitesinden yayınlanan ilana göre; satışta olan evler için aylık taksit tutarı 360 TL'den başlıyor. 

Cengiz Şimşek: Gaziantep OSB'de fabrikalar kapanmadı, yeni tesisler açıldı!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Başkanı Cengiz Şimşek, 43 milyon 250 bin metrekare alanla Türkiye’nin en büyük OSB’sine sahip olduklarını söyleyerek, ''Pandemi nedeniyle kapanan fabrikamız olmadığı gibi bu süreçte yeni açılan tesislerimiz var” açıklamasında bulundu.

Gaziantep‘te ortalama konut fiyatları 247 bin TL!

Gaziantep‘de konut yatırımının ortalama geri dönüş süresi 18 yıl olarak açıklandı.  Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa verilerine göre ortalama konut fiyatı 247 TL. 

360 Taksim fiyat listesi 2017!

360 Taksim fiyat listesi 2017 daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor.  İstanbul Beyoğlu'da hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. 

Gayrimenkul sektörü 5-6 Aralık'ta RE 360'da buluşacak!

ALKAS tarafından 'gayrimenkul sektörünün büyük buluşması' RE 360'ın tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantı, Alkas Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkas ile Alkas Genel Müdürü Yonca Aközer'in ev sahipliğinde Zorlu Center'da gerçekleşti..

Avi Alkaş: Gayrimenkul sektörünü 1 numaralı güç haline getireceğiz!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş tarafından 5-6 Aralık'ta Four Seasons Hotel Bosphorus'ta gerçekleştirilecek olan "gayrimenkul sektörünün büyük buluşması" RE 360'ın tanıtım toplantısı düzenlendi.

re 360 gaziantep Haberi

re 360 gaziantep

Gaziantep projeleri RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda anlatılacak. 10-11 Aralık 2019 tarihlerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, MIPIM’ın stratejik ortaklığında bu yıl 3.sü yapılacak olan Gayrimenkulün Büyük Buluşması’nda, sektörün meselelerini masaya yatırdığı,  kritik gelişmelerin yorumlandığı, yeni döneme dair değerlendirmelerde bulunulacak oturumlar yapılacak.

RE360 gayrimenkul sektörüne yön veren kamu ve özel sektör ayırmaksızın tüm paydaşlara sektörün üst düzey yöneticileriyle birebir tanışma fırsatı yaratan farklı deneyim ve trendlerin 360 bakış açısıyla yapıldığı, sektör trendlerini konu alacak. PropTech, turizm, eğlence ve gastronomi projelerinin gayrimenkul üzerine etkilerinin masaya yatırılacağı ortak akıl oluşturan ve vizyon geliştiren kamudan özele, yatırımcıdan hizmet üretenine kadar tüm ilgili kurum ve kuruluşların buluştuğu RE360’ta Gaziantep derin kültür ve birikimiyle katılım gösteren önemli şehirlerin başında yer alacak.

2 gün boyunca devam edecek konferansta...