12 / 05 / 2024

Re-pie Avrasya Fonu nedir

Re-pie Avrasya Fonu nedir

Gayrimenkul portföy yönetimi şirketi Re-pie, fonlarından Avrasya Stratejik Gayrimenkul Yatırım Fonu için Borsa İstanbul’da gong çaldı. 

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren açıkladı! Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, "Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka haline geldi. Buna göre, şirketlerimiz Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalışıyor, Sahra Altı Afrika bölgesinde faaliyetlerimiz her geçen gün artıyor." diye konuştu.

Gayrimenkul Yatırım Fonu, yatırımcılara alternatif bir pencere açacak!

BYY Finans Kurucusu Bekir Yener Yıldırım Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF)’nun Türkiye’de uzun zamandır hem çok yüksek bir ilgi hem de alternatif araçlara göre ilk sırada olan bir yatırım aracı olduğunu belirtti.

Avrasya GYO 2023'ün ilk 9 ayında 19 milyon 768 bin 17 TL aylık kira geliri elde etti!

Avrasya GYO tarafından yayımlanan faaliyet raporuna göre, şirket 2023 yılının ilk 9 ayında 19 milyon 768 bin 17 TL hasılat elde etti.

Avrasya GYO, 2023'ün ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Avrasya GYO tarafından yayınlanan konsolide faaliyet raporuna göre, şirketin toplam kaynakları ve 1 Ocak 2023 - 30 Haziran 2023 döneminde elde ettiği hasılat miktarı belli oldu.

IMF: ABD uzun süre faiz artırımlarına devam etmeli!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, ABD'de uzun süreli bir sıkı para politikasının gerekli olduğunu belirterek, "Enflasyonun yüzde 2 hedefine düşürülmesi için faiz oranlarının bir süre daha yüksek olması gerekecek" dedi.

İşsizlik Sigortası Fonu'ndan 12 milyar lira nereye gitti?

Sayıştay’ın Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve bağlı birimi İşsizlik Sigortası Fonu hakkında hazırladığı 2021 yılı denetimlerine göre, İşsizlik Sigortası Fonu’nda, geçmiş yıllarla birlikte ortaya çıkan “olumsuz faaliyet sonucu” 28 milyar 975 milyon TL’lik açık çıktı. 

ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçenler Trendyol cüzdan hediye çeki kazanıyor

Geçiş zamanı ve geçiş sıklığınıza göre kişiye özel indirimler, kampanyalar, çekilişler ve eğlenceli oyunlar sunan ödül programı ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçişleriniz hediyelere dönüşsün. Hemen Avrasya Tüneli’nin mobil uygulamasını indirin.

Gayrimenkul sektörünün 2021 karnesi! 

Re-Pie Portföy Yönetimi'nin hazırladığı ‘Gayrimenkul Sektör Raporu’ yayımlandı ve gayrimenkul sektöründeki son durum verilerle ortaya koyuldu. Peki gayrimenkul sektöründe neler oldu? İşte ayrıntılar...

Avrasya GYO 2021'de 10.1 milyon TL'lik hasılat elde etti!

Avrasya GYO tarafından yayınlanan finansal rapora göre; şirket, 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında 10 milyon 84 bin 207 TL hasılat elde etti. 

Avrasya GYO 2021'de ne kadarlık satış yaptı?

Avrasya GYO tarafından yayınlanan gelir tablosuna göre, şirket 31 Aralık 2021 tarihinde sona eren cari dönemde 21 milyon 72 bin 133 TL brüt satış gerçekleştirdi. 

Avrasya GYO 108 rezidansı 652 bin 855 dolara kiraya verdi!

Avrasya GYO'nun bağlı ortaklığı Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC'ye ait 108 adet rezidansın 5+5 yıl olarak 10 yıl süre ile yıllık brüt 652 bin 855 USD bedelle kiralanmasına karar verildi. 

Avrasya GYO ilk 9 ayda ne kadar hasılat elde etti?

Avrasya GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirketin 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 dönemindeki hasılatı 7 milyon 294 bin 970 TL oldu. 

Re-Pie Portföy, büyüklüğünü 5 milyar TL'ye çıkaracak!

Re-Pie Portföy Yönetimi, 2020 yılında 464 milyon Türk Lirası olan portföy büyüklüğünü Haziran 2021 itibariyle 3.5 milyar Türk Lirası'na ulaştırdı. Şirketin 12 gayrimenkul, 10 girişim sermayesi yatırım fonu ve bir emeklilik fon bulunuyor. 

Re-pie Avrasya Fonu nedir Haberi

Re-pie Avrasya Fonu nedir

2018 yılı birinci çeyreğinde ilk talep toplamasını tamamlayan Avrasya Stratejik Gayrimenkul Yatırım fonu yıl sonuna kadar 1 milyon metrekare yatırıma ulaşmayı planlıyor. 

Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Korkmaz Ergun “Paylarını halka arz etmek istemeyen, ancak borsamızda işlem görmek isteyen şirketler, paylarını nitelikli yatırımcıya ihraç ederek borsamızın Nitelikli Yatırımcı İşlem Pazarında işlem görebilirler” diye açıklama yaptı.

Arsaya yatırım

Re-pie Portföy’in Başkanı Emre Çamlıbel ise, “Bu gong ile gayrimenkullerin menkulleşmesine katkı verdik” ifadelerini kullandı.

Re-pie Portföy Genel Müdürü Hasan Bayhan da “Arsa ve arazi yatırımları yaparken; son bir yıllık getirisi yüzde 27 olan Re-pie Anadolu Stratejik Gayrimenkul Fonumuza benzer şekilde çok sayıda tapuya yatırım yapacağız”...