03 / 05 / 2024

RealtyPort İstanbul Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi

RealtyPort İstanbul Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi

Realty Port İstanbul, Hilton Convention Center'da Ortadoğu’dan gelen konuklarını ağırlayacak. RealtyPort İstanbul 25-26 Nisan tarihleri arasında Arap - Türk Gayrimenkul Zirvesi' nde iddialı projeleri ile görücüye çıkaracak.

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Türk müteahhitlere Birleşik Arap Emirlikleri yolu açıldı!

TMB tarafından hazırlanan 2022 Nisan raporuna göre, Birleşik Arap Emirlikleri Türk müteahhitler ile çalışmak istiyor. İşte inşaat sektörünün Nisan 2022 karnesi...

Türk müteahhitler Birleşik Arap Emirlikleri'nde 13 milyar dolarlık 141 proje üstlendi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri ziyaretinin öncesinde Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına dikkat çeken açıklamalar yaptı. Erdoğan, Türk müteahhitlerin Birleşik Arap Emirlikleri'nde 13 milyar dolarlık 141 proje üstlendiğini belirtti.

Türk markalar gıdada Arap ülkelerinde, tekstilde ise Avrupa ve ABD'de şubeleşiyor!

Ulusal Franchising Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nezif Emek yaptığı açıklamada, Türk markaların gıdada Arap ülkelerinde, tekstilde ise Avrupa ve ABD'de şubeleştiğini söyledi.

2.Türk-Arap İş Zirvesi ertelendi! 

Türkiye'de yerleşik olarak iş ve yatırım yapan Arap iş insanlarının katılımıyla 14 Mart'ta gerçekleştirileceği açıklanan 2.Türk-Arap İş Zirvesi ertelendi...

Türk- Arap Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ülkelerinden yoğun ilgi!

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo'nun bu yıl 3’üncü kez gerçekleşen Türk- Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı İstanbul’da düzenlendi. 

Türk inşaatçılar Arap yatırımcılarla bir araya gelecek!

Türk Arap Ülkeleri İş birliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo, bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği ‘Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı’nda, bin 500 Arap yatırımcıyı Türkiye’deki gayrimenkul firmalarıyla buluşturacak...

Hasanoğlu Türk-Arap İş Zirvesi’nde dört projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) tarafından gerçekleşecek 1. Türk-Arap İş Zirvesi’ne katılacak. Zirvede, bu yıl hayata geçirilecek dört yeni proje ve Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin tanıtımı yapılacak.

Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne ziyaretçi akını!

13'üncü düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ni iki günde 7 bin kişi ziyaret etti. 65 firmanın 400'den fazla proje ile katıldığı fuarda 250 milyon dolarlık satış planlanıyor.

Univa, Arap-Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Erkanlı Holding’in hayata geçirdiği “Univa Öğrenci Evleri”, 23-24 Mart tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan “13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi”ne katılacak...

Sur Yapı projeleriyle Arap Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Özel sektörün en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı, 23 – 24 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center’da düzenlenecek olan ‘13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılıyor.

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart'ta!

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne konut alımında vatandaşlık şartlarının kolaylaştırılmasının etkisi ile bu sene daha büyük katılım bekleniyor. 

RealtyPort İstanbul Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi Haberi

RealtyPort İstanbul Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi

Gayrimenkul emlak danışmanlığı sektöründe başarılı çalışmalarda imzası bulunan Realty Port İstanbul, yurtdışı yatırımcılarına özellikle  Körfez ülkeleri, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetleri ve Avrupa ülkeleri’ne Türkiye' deki inşaat projelerinin satış ve satış sonrası  hizmetlerini vererek sektöre ve ekonomimize katkı sağlamaktadır. 


Ortadoğu’nun cazibe merkezi haline gelmiş olan ülkemizde, hayata geçirdiği ve oturumun başlamış olduğu İstanbul projeleri ile  vizyoner, karlı ve güvenli yaşam faaliyetleri ile yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı konumunda olan Realty Port İstanbul,  25-26 Nisan tarihlerinde Hilton Convention Center' da düzenlenen Arap- Türk Gayrimenkul Zirvesi' nde, Arap misafirlerini ağırlayacak.


Realty Port  İstanbul, Hilton Convencin Center' da 36 nolu alanda İstanbul’daki gayrimenkul yatırım alanlarını, yıldız projelerini, A ve B sınıfı villa, konut ve toplu konut projelerinin tanıtımını yaparak, zirveye katılan üst düzey Arap konukları...