06 / 05 / 2024

recep ivedik 4 nerede çekiliyor

recep ivedik 4 nerede çekiliyor

Bir süre önce çekimlerine başlanan ‘Recep İvedik 4’ filmi için kamera karşısına geçen Şahan Gökbakar, Bağcılar’da kendi ekonomisini yarattı. Güngören’den sonra Bağcılar’ı parlatmaya hazırlanan Gökbakar, ev sahiplerinin de yüzünü güldürdü...

Trabzon'da 4 yıldır beklenen Raylı Sistem Projesi’nde ilk adım atıldı! 

Trabzonluların 4 yıldır beklediği Raylı Sistem Projesi'nde yeni gelişmeler yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı ve Resmi Gazete’de yayımlanan kararda yer alan detaylara göre, bu projeyi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup gönderen emekliler 4 bin lira seyyanen zam istedi!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiği mektupta, en düşük emekli aylığının asgari ücret seviyesine yükseltilmesini, aylıklara seyyanen 4 bin lira iyileştirme yapılmasını istedi.

Recep İvedik 7'den ilk fragman geldi: Köyde konut projesine savaş açıyor!

9 Aralık tarihinde Disney Plus'ta yayınlanacak olam Recep İvedik 7'den ilk fragman geldi: Elektrik faturası 900 lira gelince köye yerleşme kararı alan İvedik, buradaki rant projesine savaş açıyor.

Zonguldak Uzun Mehmet Camisi 4 Haziran'da açılıyor!

Zonguldak'ta inşaatı biten Uzun Mehmet Camisi 4 Haziran'da açılıyor. Caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. 

Kahramanmaraş'ta TOKİ vasıtasıyla 4 bin 119 konut projesini hayata geçirildi!

Kahramanmaraş'ta TOKİ vasıtasıyla 4 bin 119 konut projesini inşa ettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölünmüş yol uzunluğunu 73 kilometreden 339 kilometreye çıkardıklarını aktardı.

Kahramanmaraş'a 4 yeni millet bahçesi müjdesi!

AK Parti Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'a 4 yeni millet bahçesi müjdesi verdi.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamlanan bölümleri 4 Eylül'de açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamlanan bölümlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 4 Eylül'de açılacağını açııkladı. 

2023'te bisiklet yolları 4 bin kilometreye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda İklim Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, 2023'te bisiklet yollarının 1.000 kilometreden 4 bin kilometreye çıkacağını söyledi.

Bursa Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı 4 Ağustos'ta! 

Bursa Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı 4 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek. 

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi 4 Mayıs'ta açılıyor!

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla 4 Mayıs'ta açılacak. Kurumun yurtdışı teşkilatı MÜSİAD Global ve yurtiçi yapılanması da bundan sonra faaliyetlerine MÜSİAD Yerel olarak devam edecek.

Recep İvedik 6 filmindeki bungalov evler yıkıldı!

Bursa'nın Karacabey ilçesindeki Longoz Ormanları'nda çekilen 'Recep İvedik 6' filminin tamamlanmasından sonra, bölgeye hatıra olarak bırakılan bungalov evler şiddetli yağış sebebiyle yıkıldı

TOKİ'den Isparta'ya 4 bin 369 konut!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ vasıtasıyla Isparta'da 4 bin 369 konut projesi başlattıklarını söyledi.

Antalya'ya 3 yılda 4 bin kişilik yükseköğrenim yurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gelecek 3 yıl içinde de il genelinde toplamda 4 bin kişilik yükseköğrenim yurdunu Antalya'ya kazandıracaklarını söyledi.

recep ivedik 4 nerede çekiliyor Haberi

recep ivedik 4 nerede çekiliyor


Bir süre önce çekimlerine başlanan ‘Recep İvedik 4’’ filmi için kamera karşısına geçen Şahan Gökbakar, Bağcılar’da kendi ekonomisini yarattı.


Çekimlerin bulunduğu bölgede yer alan esnaf açılış ve kapanış saatlerini setin durumuna göre ayarlıyor. Güngören’den sonra Bağcılar’ı parlatmaya hazırlanan Gökbakar, ev sahiplerinin de yüzünü güldürdü. 


Çekimlerin yapıldığı Bağcılar İnönü Mahallesi’ndeki evlerin fiyatları bir anda arttı. Konuyla ilgili konuşan mahallenin muhtarı Ahmet Taşçı; ‘Elbette böyle bir filmin mahallemizde çekilmesi bir anda tüm dikkatleri buraya çekti. Recep’in çocukluğu ve gençliğini konu alan sahneler için özel bir top sahası kurdular’ dedi. Filmin 24 Şubat’ta vizyona girmesi...