17 / 05 / 2024

RECEXPOya katılan türk firmalar

RECEXPOya katılan türk firmalar

Bu yıl ilk kez düzenlenen Azerbaycan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı (RECEXPO)’nda İş GYO, Manzara Adalar ve İstanbul Finans Merkezi (İFM) projelerini tanıtıyor.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Boğazlarda tarihi adım: Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, gemilerin Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri ile ilgili tarihi adımı açıkladı. Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

22 ülkeye satılan Türk somonu 50 milyon dolara ulaştı!

Türkiye'den 2023 ocak ve mart döneminde başta Rusya Federasyonu olmak üzere 22 ülkeye yapılan Türk somonu dış satımı, yüzde 77 artışla 44,9 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Özel şartlar aranıyor! Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alacak! 4 katına kadar maaş veriliyor!

Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alıyor.4 katına kadar maaş farkı olan iş ilanlarında özel şartlar aranıyor. İşte detaylar…

Türk girişimciler CES'te! Artık daha kalabalığız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’e katılan Türk teknoloji girişimcileriyle toplandı. Çok başarılı gençlerimiz olduğunu vurgulayan Varank, Önceki senelerde çok daha az katılımcıyla buradaydık, bu sene 50’ye yakın girişimcimiz Türkiye’den buraya geldi” ded

Rusya'nın en büyük borsasında Türk Lirası'na olan talep 17 kat arttı!

Rusya’nın en büyük borsası olan Moskova Borsası’nda Türk Lirası’na ilişkin talebin 2022 yılında geçen yıla kıyasla 17 kat arttığı açıklandı.

Asgari ücret açlık sınırının altında mı kalacak? İşte asgari ücretle ilgili acı gerçek!

Asgari ücret pazarlıklarına işçi adına katılan Türk-İş, pazarlığa açlık sınırı olan 7 bin 785 liradan başlayacağını açıklamıştı. Bakanlık tarafından yapılan ankette ise beklenti 7 bin 536 lira olarak açıklandı. Ekonomist Yalçın Karatepe farklı bir hesaplama yaptı ve asgari ücretle ilgili acı gerçeği

Yarışa Kuveyt Türk de katıldı! Kuveyt Türk emekli promosyonu ne kadar?

Bankalar arasındaki promosyon yarışına Kuveyt Türk de katıldı. “Emekliliğin keyfi Kuveyt Türk’te çıkar” sloganıyla hazırlanan kampanyada kapsamında promosyon tutarları da güncellendi.

A101’de satılan Arzum Okka Minio Jet Türk Kahvesi Makinesi ne kadar? A101 indirimli fiyat listesi…

Bol köpüklü bir Türk kahvesi pişirmek için ihtiyacınız olan tek şey A101’de satılan Arzum Okka Minio Jet Türk Kahvesi Makinesi. A101 indirimli fiyat listesi 31 Ağustos 2022…

Türk vatandaşlığı için asgari gayrimenkul bedeli resmen 400 bin dolara yükseltildi!

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul karşılığında hak kazanılan Türk vatandaşlığında yeni düzenlemeye gidildi. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle 250 bin dolarlık gayrimenkul değeri 400 bin dolara yükseltildi.

Türk vatandaşlığı başvuru şartı değişiyor! Türk vatandaşı olmak için kaç liralık gayrimenkul alınması gerekiyor?

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul karşılığında hak kazanılan Türk vatandaşlığında yeni düzenlemeye gidiliyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 250 bin dolarlık gayrimenkul değerinin 400 bin dolara yükseltileceği belirtildi.

Türkler Miami'ye akın ediyor! Armani Casa'daki çatı katını gizemli Türk 17 milyon dolara aldı!

Ünlü Türk isimler Miami'yi ele geçiriyor! Şimdi ise Çok ünlü o isim Armani Casa'nın çatı katına tam 17 milyon dolar verdi! Ünlü Türklerin hepsi birer birer Miami'den ev satın aldı! Caner Erkin, Şükran Ovalı, Ceyda Ateş ve daha pek çok ünlü isim...

Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Sayı: 2021/14)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31716 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

RECEXPOya katılan türk firmalar Haberi

RECEXPOya katılan türk firmalar

17-19 Aralık 2015 tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen Azerbaycan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Ortadoğu, Körfez ve Kafkas ülkelerindeki inşaat sektörünün önemli isimlerini ve marka projelerini Azerbaycan’a tanıtmayı hedefliyor. Azerbaycan’da sektöründeki ilk profesyonel fuar olma özelliğini taşıyan organizasyonda İş GYO, Kartal Manzara Adalar ve İstanbul Finans projelerini Azeri yatırımcılarla buluşturuyor.

Azerbaycan, 2015 Ocak ve 2015 Ekim tarihleri arasında Türkiye’de en çok gayrimenkul alımı yapan ilk 10 ülke arasında 6. sırada yer alıyor. Bu dönemde yabancılara satışı yapılan toplam 18.567 konutun 645 tanesinin Azerbaycan uyruklu vatandaşlar tarafından alındığı belirtiliyor.

Manzara Adalar; Ada manzaralı, keyifli bir yaşam tarzı

Anadolu Yakası’nda Kartal’da,  Adalar manzarası ile keyifli bir yaşam tarzı vadeden Manzara Adalar’da 1+0 dairelerden 5+1’e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlardan oluşan...