30 / 04 / 2024

referandum sonrası inşaat sektörü

referandum sonrası inşaat sektörü

İnşaat sektörü temsilcileri gerek yapılan kampanyalarla gerek referandum sonucuyla Türkiye'de sektörün önünün açıldığını söylediler. İşte temsilcilerin görüşleri...

Çimento fiyatları fırladı! İnşaat maliyetleri uçtu! Hazır beton fiyatları 2024 ne kadar oldu? 

İnşaat sektörünün en temel malzemelerinden çimento ve beton fiyatları gelen zamlar sonrası adeta uçtu. Bu durum inşaat sektörüne ve konut fiyatlarına kadar yansıdı. Peki çimento fiyatları 2024 ne kadar? Hazır beton fiyatları 2024 kaç lira?

Dolar fırladı, inşaat demir fiyatları uçtu! Demir fiyatlarına zam geldi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kuru zirveyi test etti. Dolardaki yükseliş piyasalara yansımaya başladı. En büyük örneği ise inşaat demirinde görüldü. Demir fiyatlarına zam geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları.

İstanbul'da 1 ton inşaat demir fiyatı 22 bin 100 TL oldu! Müteahhitler çileden çıktı!

İnşaat malzeme fiyatlarına gelen zamlar sektörün gündeminden düşmüyor. Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın özellikle beton ve çimento fiyatlarına yönelik yaptırımları sonrası gözler inşaat malzemesi fiyatlara çevrilirken demir fiyatlarına fahiş zam geldi. Peki demir fiyatların ne kadar oldu?

İnşaat halindeki emniyet binası için 'orta hasarlı' denilerek yıkım kararı verildi!

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’nün kaba inşaat halindeki yeni hizmet binasının 6 Şubat depremleri sonrası ‘orta hasarlı’ denilerek yıkılması Meclis gündemine taşındı.

1 ton inşaat demiri 19 bin 800 oldu! Demir fiyatlarındaki düşüş devam ediyor! 19 Eylül 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına indirim gelmeye devam ediyor. 19 Eylül güncel demir fiyat listesi gelen son indirim sonrası güncellendi ve İstanbul 1 ton inşaat demiri 19 bin 800 oldu. İşte 19 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

5 yıldır daralan inşaat sektörü bu yıl büyümeye hazırlanıyor!

Son büyüme performansına 2017'de imza atan inşaat sektörü, deprem sonrası konut seferberliğinin etkisiyle bu yıl yeniden büyüme gösterebiliyor.

1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi 

Son zamanlarda inşaat demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Gelen indirim sonrası demir fiyatları dip seviyelere kadar geriledi. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

TOKİ'nin Nurdağı'ndaki deprem konutları inşaatı tam gaz! 27 blok inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde büyük yıkıma uğrayan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, depremler sonrasında Toplu Konut İdaresince (TOKİ) başlatılan kalıcı konut projesinde 27 bloğun inşaatı hızla devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Deprem sonrası inşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 18 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin ardından inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 18 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Pandemi sonrası bir ilk! İnşaat malzemeleri endeksi en düşük seviyede!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’ne göre inşaat malzemeleri endeksi en düşük seviyede görüldü. İşte raporun detayları…

İnşaat sektöründe Aralık 2021 nasıl geçti?

Aralık 2021'de inşaat sektörü, 2020 yılı ekonomik normalleşme adımları sonrası en kötü performansını sergiledi.

İnşaat sektörü döviz kurları nedeniyle tedirgin!

Döviz kurlarında meydana gelen artış sonrası inşaat malzemelerinde fiyatlar hızlı bir şekilde yükseldi. Sektör temsilcileri yeni projeler için destek bekliyor.

İnşaatı tamamlanmayan konutların kredileri ne olur?

Ev sahibi olmak için inşaat firması ile anlaşan sonrasında ise bankadan kredi çeken vatandaşlar, inşaatın durması halinde kredi ödemelerini durdurabiliyor.

referandum sonrası inşaat sektörü Haberi

referandum sonrası inşaat sektörü

Türkiye referandum sonrası "Güçlü Türkiye" hedefi etrafında kilitlendi. İş dünyası Türkiye'nin dünyanın ilk 10 ekonomisi olması için desteğe hazır olduğunu açıkladı. Talepleri ise ekonomiye odaklanılması yönünde...



TÜRKİYE, 16 Nisan referandumunda 'evet' diyerek yeni bir dönemin kapısını açtı. Siyasal, sosyal ve ekonomik olarak büyük bir değişim ve dönüşümün eşiğinde olan Türkiye'de yeni dönemin asıl hedefi "Güçlü bir Türkiye"... Yeni Türkiye dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmenin planlarını yaparken, iş dünyası da bu hedefe destek veriyor. Referandum sürecinin oluşturduğu belirsizliğin ortadan kalkmasından memnun olan iş insanları şimdi işlerine daha şevkle odaklandılar. Yerli ve yabancı yatırımcıların artık 'kritik' kararlarını rahatlıkla verebileceklerini belirten iş insanlarının, Türkiye'yi yönetenlerden de yeni dönemde bazı talepleri var. Bunların başında ekonominin yine en önemli gündem maddesi olması ve...