20 / 05 / 2024

Referans Kartal değerlemesi

Referans Kartal değerlemesi

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Referans Kartal Kordonboyu değerleme raporu yayınlandı.

Referans Kartal Loca'da teslim müjdesi! 

Kiler GYO Referans Kartal Loca'nın bir etabında yaşam başladı, diğer etabında da tamamlanma oranı yüzde 97'ye ulaştı. Referans Kartal Loca'da teslim müjdesi geldi. İşte ayrıntılar...

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

Yazlık konut satış değerinde en çok artış yüzde 432 ile Datça'da!

Yapay zekâ ile gayrimenkul değerlemesi yapan Endeksa, 19 ilçenin pandemi dönemi konut satışlarında yaşanan değer değişimini inceledi. Son 3 senede konut satış değerinde en çok artış yüzde 432 ile Datça’da gerçekleşti. Konut metrekare satış fiyatı en yüksek ilçeler, ortalama 35 bin 696 TL ile Çeşme

Referans Kartal Loca fiyat!

Referans Kartal Loca fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Referans Kartal Loca fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Referans Kartal Loca nerede?

Referans Kartal Loca nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Referans Kartal Loca nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Referans Kartal Loca geliyor! Yeni proje!

Kiler GYO, İstanbul ili, Kartal ilçesi, 11371 ada 184 parsel ve 11466 ada 105 parselde Referans Kartal Loca projesini inşa edecek. Proje için KLR İnş.Tic.Ltd.Şti. ile Müteahhitlik sözleşmesi imzaladı. 

Referans Kartal Towers'ın değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Kartal Towers projesine ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Kartal Towers projesinin değeri ne kadar oldu?

Referans Kartal Loca'nın değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Kartal Loca projesine ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Kartal Loca projesinin değeri ne kadar oldu?

Gayrimenkullerin yeniden değerlemesi nasıl yapılıyor?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Akif Akarca ve Dr. Mehmet Şafak bugünkü köşelerinde taşınmazların yeniden değerlemesini kaleme aldı. İşte Akif Akarca ve Dr. Mehmet Şafak'ın 'Sürekli yeniden değerleme imkanı' başlıklı yazısı...

Konut satışında kripto para dönemi başlıyor mu?

İkinci konutlara odaklı bir emlak platformu olan ve değerlemesi 1 milyar dolara ulaşan Pacaso, konut satışlarında kripto para kullanılabilmesi için harekete geçti.

GYODER, Çözüm Platformu'nda gayrimenkul değerlemesi konuşuldu!

'Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu' olarak sektörün bütün alt açılımlarını aynı çatı altında buluşturan GYODER, Çözüm Platformu toplantısının yedincisini gerçekleştirdi. Toplantı “Değer”ini Kim Bilir? başlığıyla düzenledi.

İşletme bilançolarındaki gayrimenkullerin yeniden değerlemesi TBMM'de!

TBMM'de milyonlarca kişiyi ilgilendiren Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi konuşulacak. Buna göre, işletme bilançolarındaki gayrimenkullerin yeniden değerlemesi de gündeme getiriliyor.

Türkiye'den en çok Mısırlılar konut aldı!

Geçtiğimiz yılın ilk çeyrek dönemiyle bu yılın aynı döneminde yabancıya  konut satışı analiz eden EVA Gayrimenkul Değerlemesi verilerine göre; Türkiye'de konut yatırımında ilk sırada Mısırlılar yer aldı. 

Referans Kartal değerlemesi Haberi

Referans Kartal değerlemesi


Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Referans Kartal Kordonboyu değerleme raporu yayınlandı.


Kap Açıklaması:

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Yukarı Mahallesi 11236 Ada 21 parsel no'lu, arsa nitelikli  gayrimenkul üzerinde geliştirilen Referans Kartal Kordonboyu Projesine ait Sermaye Piyasası Kurulu'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 06.01.2017 tarihli gayrimenkul değerleme raporu ekte yer almaktadır.


Dosya için