07 / 05 / 2024

Refinansman kredi masrafları nelerdir

Refinansman kredi masrafları nelerdir

Sahip olunan kredinin daha avantajlı faiz oranıyla yenilenmesine refinansman deniyor. Kredi oranının aynı bankada iyileştirilmesine yeniden fiyatlandırma olarak da karşımıza çıkıyor. Peki, refinansman kredi masrafları nelerdir?

İşte ihtiyaç kredisi almak isteyenlere tüyolar! Düşük faizli kredi alabilmenin yolları neler?

Yaz aylarında evlenmeyi düşünenler veya evlilik hazırlığında olanlar masraflarını karşılayabilmek için kredi arayışına girdi. Düşük faizli kredi kullanabilmek için ise bazı şartları yerine getirmek gerekiyor. İşte, encazip.com ihtiyaç kredisi çekmeyi düşünlere yönelik çeşitli tüyolar verdi.

Kredi kartı kullananlar bu habere hemen bakın! Başvuran herkes 189 TL'sini geri alacak

Kredi kartı sahibi olan milyonlarca kişi için mahkeme emsal kararıyla önemli bir açıklama geldi. Senelik kart aidat masraflarına ait usuller tespit edildi.  İşte alınan kararın detayları.

Konut kredilerinde limit yükseldi! Ev alacaklar hemen bakın! Sigorta masraflarından tasarruf edebilirsiniz!

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay, kredi kullanılabilecek üst limitin artmasıyla, hayat sigortalı kredi teklifi seçeneğiyle başvurmayı tercih eden tüketicilerin sigorta masraflarının da arttığını söyledi.

Kredi kartı ekstrelerini azaltmak isteyenler için 'taksit' detayı! 

Tatiller, okula hazırlık, ev ihtiyaçları, ek masraflar derken kredi kartı harcamalarının yoğun olduğu, limitlerin sonuna kadar tüketildiği bir zamandan geçiyoruz.

Bankadan kredi çekenlere güzel haber! Eğer bu şartları yerine getirirseniz ücret ve masraflar iade edilecek

Banka kredileriyle ilgili yeni düzenleme. Kredi borcunu erken ödeyen vatandaşlardan ücret ve masraf alınmayacak, ayrıca devre mülklerin satışında ön ödemeli usulü de yasaklandı.

Emlak Konut GYO, 1.3 milyar TL refinansman kredisi kullandı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından refinansman amaçlı 1 milyar 321 milyon 592 bin TL tutarlı kredi kullanıldı...

Emlak Konut GYO 192.3 milyon TL refinansman kredisi kullandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından refinansman amaçlı 192 milyon 300 bin TL kredi kullanıldı...

Emlak Konut 191 milyon 500 bin TL kredi kullandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı refinansman amaçlı 191 milyon 500 bin TL kredi kullandı...

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları 2019!

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar? Yapı Kredi Bankası’nın konut kredisine ek olarak uyguladığı masraflar neler?

Yapı Kredi Bankası konut kredisi masrafları ne kadar?

Yapı Kredi Bankası 10 yıl vadeye kadar yüzde 1.65 faiz oranı uyguluyor. Peki Yapı Kredi Bankası’nın konut kredisine uyguladığı masraflar ve sigortalar nelerdir?

İş Bankası konut kredisi masrafları ne kadar?

Türkiye İş Bankası’nın konut kredisine ek olarak uyguladığı masrafları ve sigortaları Kredi Pazarı araştırdı. İşte İş Bankası konut kredisi masrafları…

Bankaların konut kredisine uyguladığı masraflar nelerdir?

Son günlerde gündeme gelen konut kredisi faiz oranlarının düşüşü ile bankaların konut kredisi masraflarını arttırdığı haberleri üzerine Kredi Pazarı bankaların konut kredisine uyguladığı masrafları ve zorunlu sigortaları araştırdı...

Ziraat Bankası konut kredisi masrafları ne kadar?

Son günlerde gündemde olan konut kredisi faiz oranlarının düşmesi ile kredi masraflarının artması haberi üzerine Kredi Pazarı, Ziraat Bankası'nın konut kredilerine uyguladığı masrafları ve zorunlu sigortaları araştırdı...

Refinansman kredi masrafları nelerdir Haberi

Refinansman kredi masrafları nelerdir

Refinansman kredi masrafları nelerdir?

Var olan bir kredinin daha avantajlı hale getirilmesi için  başka bir kredi kullandırılarak kapatılmasına yani yeniden yapılandırılmasına refinansman deniyor.Refinansman basitçe kredinin başka bankaya transfer edilmesi olarak da ifade ediliyor. Kredi oranının aynı bankada iyileştirilmesine yeniden fiyatlandırma deniyor. 


Refinansman ile kullandırılan kredi genelde daha düşük faiz oranına sahip olmuş oluyor.  Böylece tüketici daha düşük faiz oranı ile kullandığı kredi ile hem mevcut kredisini kapatır hem de faiz ödemelerini düşürüyor. Refinansman aynı banka ya da başka bir banka ile yapılabiliyor. 


Refinansman ile güncel faiz oranları kredi kullandığınız dönemdeki faiz oranından düşükse, vade sabit kalsa bile, refinansman aylık ödemeleriniz düşmüş ve önceki döneme göre her ay kazanç sağlanmış oluyor. 


Refinansman hem mevcut kredinin kapatılmasını hem de yeni kredi açılmasını gerektiriyor. Açılacak yeni...