04 / 05 / 2024

Reflect t Stone adres

Reflect t Stone adres

Reflect Stone Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Burak    Taşdemir  ve Mevlüt Can Adalı kuruldu.

Reflect Stone Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reflect Stone Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Burak    Taşdemir  ve Mevlüt Can Adalı kuruldu.

Doğal Stone İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğal Stone İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Tuzcuoğlu tarafından kuruldu. 

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

Sharon Stone'un Hollywood'daki 16 milyon dolarlık malikanesi!

ABD'li sinema oyuncusu Sharon Stone, Hollywood'da 16 milyon dolarlık malikanede oturuyor. Stone'un evini Türk halıları süslüyor.

Yurtbay Seramik Brick Stone yaşam alanlarına derinlik ekliyor!

Desen ve dokularındaki çeşitlilik seramikleri bir sanat eserine dönüştürürken; doğallığı daha fazla yaşam alanlarımızda görmemizi sağlıyor. Brick Stone, uyumlu renkleriyle dikkat çekiyor. Üç boyutlu etkisiyle yaşam alanlarına derinlik ekliyor.

Tureks Stone'dan doğal dekorasyonda banyo keyfi!

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, doğanın tüm renklerini banyolara yansıtıyor. Doğal taşların çarpıcı çizgilerini özgün tasarım anlayışıyla banyo dekorasyonuna kazandıran Tureks Stone, doğallığı tercih edenlere ideal çözümler sunuyor.

Tureks Stone'dan yeni gri doğal taş serisi!

Tureks Stone, ev ve ofis yaşamının tüm alanlarına uygun tasarım çeşitliliği ile doğal taşların farklı gri renklerini mekanlara taşıyor, dekorasyon tarzlarıyla çarpıcı bir uyum sağlayan özgün kompozisyonlar yaratıyor.

Easy Stone Yapı Fuarı'nda taş sıvayı tanıtacak!

Toz-Taş Yapı tarafından Almanya'da üretilen taş sıva kaplaması Easy Stone, Türkiye'de bayilik sistemi ile büyümeyi hedefliyor. Firma 21-25 Nisan 2015 tarihinde TÜYAP Fuar Merkezi' nde düzenlenecek Yapı Fuarı'na katılacak.

Easy Stone'tan ilk taş sıva kaplama!

Almanya'dan Türkiye'ye getirilen Easy Stone inşaat sektörüne yeni bir çözüm sunarak bugüne kadar üretilmiş ilk taş sıva kaplamasını yaygınlaştırmayı hedefliyor..

Toz–Taş Yapı, Easy Stone'u yaygınlaştırmayı hedefliyor!

Toz –Taş Yapı tarafından Almanya’ dan ülkemize ve inşaat sektörüne kazandırılan Easy Stone inşaat sektörüne yeni bir çözüm sunarak bugüne kadar üretilmiş ilk taş sıva kaplamasını yaygınlaştırmayı hedefliyor.

'Türk taşı' modası geri döndü!

Sharon Stone, Jennifer Lopez, Eddie Murphy gibi ünlü isimlerin lüks konutları için tercih ettiği Türk taşları, ABD'de yaşanan ekonomik krizin ardından yeniden tercih edilmeye başlandı.

İMİB Türkiye adına Çin'de doğaltaş fuarına katılacak!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB), doğaltaş sektörünün en önemli fuarlarından olan 'Shuitou International Stone Fuarı'nda Türkiye adına milli katılımla yer alacak. Fuar 8-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek...

ABD’nin en büyük doğal taş fuarına Türkiye’den 33 firma katıldı!

Türk doğal taş markasını yaratmak isteyen sektör temsilcileri, Amerika’nın en büyük doğal taş fuarı olan Coverings - Showcasing Tile + Stone’da ülkemizi başarıyla temsil etti...

Reflect t Stone adres Haberi

Reflect t Stone adres

Reflect Stone Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Burak    Taşdemir  ve Mevlüt Can Adalı kuruldu.
Reflect Stone Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlarda her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulama yapmak. Peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak röleve restorasyon ve onarım yapmak 2-Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini vermek ve almak, fenni mesuliyeti üstlenmek hak ediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, yurt içi ve yurt dışında mühendislik ve mimarlık çalışmalarını yapmak ve...