01 / 05 / 2024

reinanın patronu mehmet koçarslan

reinanın patronu mehmet koçarslan

Su Entertainment Group’un Patronu Mehmet Koçarslan, Reina’nın son dönemde gündeme geldiği "Kontratı bitiyor, kapanacak" söylentilerini yanıtladı. Koçarslan, "Reina Kilyos Plajı değil ki ceketimizi alıp çıkalım” dedi....

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ekonominin yeni patronu Mehmet Şimşek, Hafize Gaye Erkan ile bir araya geldi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası başkanlığı için düşündüğü Hafize Gaye Erkan ile görüşme yaptı. Erkan'ın, kısa süre içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşmesi bekleniyor.

Mehmet Şimşek sonrası beklentiler değişti! İslam Memiş'ten bomba tahmin

Ekonominin yeni patronu Mehmet Şimşek ile beraber faiz, döviz kurları, enflasyon, KKM gibi konularda nasıl adımlar atılacağı ve piyasaların gelecekteki olası seyri merak edilmekte. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, akıllardaki tüm sorulara ilişkin detaylı yorumlarını açıkladı.

Hun Şengün Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hun Şengün Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Şengün ve Mehmet Ali Yılmazkaya ortaklığında kuruldu.

SASA'nın patronundan bomba açıklamalar! 'SASA hissesi çok yüksek alınmaz diyorum'

Borsa İstanbul'un en tartışmalı iki hissesinden biri olan SASA'nın patronu da hisse fiyatının geldiği seviye konusunda şaşkın. İşte SASA'nın patronu İbrahim Erdemoğlu'nun ilginç açıklamaları...

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

Galatasaray'ın Riva arsasından elde edeceği gelir katlanıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Galatasaray'ın Riva'daki Düşler Vadisi projesini ve Yılmaz İnşaat’ın patronu Hakan Yılmaz’ın konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Özdemir'in 'Riva’da ciro 7,5 milyara gidiyor Galatasaray’ın geliri artıyor mu?' başlıklı yazısı...

Mehmet Aydın'ın Uruguay’da villa inşa ettireceği ortaya çıktı!

Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın'ın Uruguay’da Fernandino isimli bir iş insanıyla konut projesi için anlaştığı ortaya çıktı. Proje ile  Maldonado şehrinde yer alan Laguna Del Sauce’de 12 villa inşa edilecekti. 

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti!

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti. Sarkurt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Enka İnşaat'ın yönetim kurulu komitesi değişti!

Enka İnşaat'ın denetim komitesine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere, Fatih Osman Tar'ın ve Mehmet Mete Başol'un seçilmelerine karar verildi. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattının ihalesi iptal edildi!

MET-GÜN’ün patronu Metin Güneş’e ait EZE İnşaat Anonim Şirketi’nin aldığı “Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattı yapım işi” ihalesi iptal edildi.

Tek-Art İnşaat SPK'nın radarında! Patronlara ceza kesildi!

Tek-Art İnşaat’ın patronu ve yönetim kurulu üyelerine SPK'dan yeni ceza verildi. Geçtiğimiz yıl verilen ceza ile ilgili harekete geçilmemesi nedeniyle kurul 6 kişi hakkında ceza uygulanması kararını aldı. 

Gökhan Sağnaklar'ın acı günü! Babası Mehmet Reşit Sağnaklar vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Sağnaklar'ın babası Mehmet Reşit Sağnaklar hayatını kaybetti. 

reinanın patronu mehmet koçarslan Haberi

reinanın patronu mehmet koçarslan


Amiral gemisini Kuruçeşmedeki popüler gece kulubü Reina’nın oluşturduğu Su Entertainment Group, Reina markasıyla sudan sonra enerji içeceği pazarına da girdi.


Su Entertainment Group’un Patronu Mehmet Koçarslan, Reina’nın son dönemde gündeme geldiği 

“Kontratı bitiyor, kapanacak’ söylentilerini yanıtladı. Koçarslan, “Reina’nın arazisinin sahibi Ferit Şahenk, bir süredir eğlence, yeme-içme yatırımlarıyla dikkat çektiği için bu spekülasyonlar yapılıyor. Ancak bu konuşulanlar benim bilgim dahilinde değil. Ferit Şahenk dostumdur. Reina Kilyos Plajı değil ki ceketimizi alıp çıkalım”...