08 / 05 / 2024

reisin sed çalışmalası kaç ilde yapılıyor

reisin sed çalışmalası kaç ilde yapılıyor

REIDIN Sosyo-Ekonomik Derecelendirme şimdi Türkiye'nin her yerinde. Muğla; İstanbul, Ankara ve İzmir gibi metropol kentlerle yarışta ben de varım diyor..

Nisan 2024 SED ödemelerini bekleyenlere bayram müjdesi! Az önce açıklandı, paralar hesaplara yatırılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı açıklamada Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerini öne çektiklerini belirterek, bugün itibarıyla hesaplara yatıracaklarını dile getirdi.

Hesaplara tam 579 milyon TL sosyal ve ekonomik destek ödemesi yatırıldı! Hemen alın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaptığı açıklamada bu ay ihtiyaç sahibi olan ailelere, 579 milyon Türk Lirası, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yapıldığını açıkladı.

Aile Bakanlığından sosyal destek alanlar şimdi bakın! SED ödemesinde Nisan zammı var mı? Başvuran tam bu kadar alıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının masraflarını karşılayabilmesi için SED ödemesi yapılıyor. Peki SED ödemesinde Nisan zammı var mı?

Aile Bakanlığı'ndan sosyal destek alanlar şimdi bakın! Başvuran 3 bin 38 lira alıyor! SED yardımına yeni zam yapıldı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, yoksul ailelere çocuklarının masraflarının giderilebilmesi için SED yardımı sağlanıyor. Peki SED yardımına yeni zam yapıldı mı? 

Başvurana tam 3 bin 38 lira veriliyor! Aile Bakanlığından SED yardımı nasıl alınır? Peş peşe açıklandı! 

Sosyal ve Ekonomik Destek yardımı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. SED yardımı hesaplara yattı mı? SED yardımına nasıl başvurulur? 

Aile Bakanlığı'ndan sosyal destek alanlar kontrol edin! Başvuran 3 bin 38 TL alıyor! SED yardımına yeni zam geldi mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, devlet tarafından yoksul ailelere çocuklarının masraflarını karşılamak amacıyla SED yardımı yapılıyor. Peki SED yardımına Mart zammı geldi mi?

SED yardımı hesaplara yatırıldı mı? Mart ayı sosyal destek ödemesi kaç lira? Başvuran anında alıyor! 

İhtiyaç sahibi ailelere çocuklarının bakımı ve desteklenmesi için destek ödemesi gerçekleştiriliyor. SED yardımı hesaplara yatırıldı mı? Mart ayı sosyal destek ödemesi kaç lira? Başvuran anında alıyor!

SED yardımı hesaplara yattı mı? Şubat ayı Sosyal destek ödemesi kaç TL? Başvurusu onaylanan hemen alıyor! 

İhtiyaç sahibi ailelere çocuklarının bakımı ve desteklenmesi amacıyla destek ödemesi yapılıyor. SED yardımı hesaplara yattı mı? Şubat ayı Sosyal destek ödemesi kaç TL? Başvurusu onaylanan hemen alıyor!

REIDIN Türkiye Sosyoekonomik Derecelendirme sonuçlarını açıkladı!

Dünyanın sadece gelişmekte olan ülkelerdeki gayrimenkul piyasalarına odaklanan ilk uluslararası bilgi şirketi REIDIN, Türkiye Sosyoekonomik Derecelendirme (SED) Çalışmaları 2014 birinci yarıyıl ilçe ve mahalle değerlendirme sonuçlarını açıkladı.

İstanbul’un A+ semtleri Beşiktaş, Adalar ve Kadıköy oldu!

Türkiye Sosyo-Ekonomik Derecelendirme (SED) Çalışmaları 2014 birinci yarıyıl ilçe ve mahalle değerlendirme sonuçlarını açıkladı. REIDIN-SED Raporu’na göre İstanbul’un A+ semtleri Beşiktaş, Adalar ve Kadıköy oldu.

Malas Caddesi köprülü kavşak inşaatı devam ediyor!

Kerkük ve Kule Caddelerini Malas Caddesi’ne bağlayacak köprülü kavşak inşaatında incelemelerde bulunan Tahir Akyürek, çalışmayla Kerkük ve Rauf Denktaş Caddesi’ndeki trafikte önemli bir rahatlama olacağını söyledi.

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

reisin sed çalışmalası kaç ilde yapılıyor Haberi

reisin sed çalışmalası kaç ilde yapılıyor

REIDIN tarafından gerçekleştirilen, ilçe ve mahallelerin birbirine göre yaşanabilirlik düzeylerini ortaya koyan Sosyo-Ekonomik Derecelendirme (SED) çalışmasının kapsamı 62 ile çıkarıldı.


İlçe ve mahallelerin A+, A, A-, B+, B, B-, C+, C, C- olarak derecelendirildiği çalışmada İstanbul, Ankara, İzmir ve Muğla "A+" iller olarak öne çıkıyor. Antalya, Sinop, Eskişehir, Edirne, Balıkesir gibi iller ise "A" ile bir alt dereceye sahip iller olarak dikkat çekiyor. Konya, Çanakkale, Yalova, Erzurum ve Trabzon ise "A-" derecesine sahip illerden bazıları.



İlçelerin aldıkları dereceler incelendiğinde, en çok sahip olunan derece yüzde 22 ile "B-" olurken, bunu yüzde 15 ile "B+" ve "B" izliyor. Türkiye ilçe ve mahallelerinin yaşanabilirlik bakımından orta grupta yoğunlaştığının da resmini ortaya koyan çalışmada, en gözde sınıf "A+" ise yüzde 5 ile listeye...