13 / 05 / 2024

rekor fiyata arsa satışı

rekor fiyata arsa satışı

2006 yılında İstanbul'un en değerli arsası olarak nitelendirilen Zincirlikuyu'daki Karayolları arsasına ilgi büyükmüş. 460 milyon 550 bin lira muhammen bedelle satışa çıkarılan arsanın ihalesi için beş yatırımcı şartname almış.

Yabancılar konutlarını satıyor, Avrupalı Türkler arsa alıyor! Arsa satışları resmen rekor kırdı!

Yabancılar yatırım yaptığı konutları satarken, Avrupalı Türkler arsa almaya başladı ve arsa satışları rekor kırdı. İşte konut sektöründeki son durum...

Konut alamayan arsa ve tarlaya yöneldi, fiyatlar rekor kırdı!

Konut fiyatlarındaki ve faiz oranlarındaki yükselişin etkisiyle yatırımcılar bütçelerine uygun arsa ve tarlalara yönelmeye başladı.

Arsa ve arazi satışlarında ibre tersine döndü! O bölgede satışlar rekor kırdı!

Konut satışlarının azaldığı şu günlerde arsa ve arazi satışlarında ibreler tersine döndü. Özellikle Marmara bölgesinde arsa satışları rekor kırdı. 

İmarlı arsa mı, imarsız tarla mı? Uzmanı açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımları rekor kırarken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden "İmarlı arsa mı, imarsız tarla mı?" diye sorarak, cevabı açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

354.074 TL'den başlayan fiyata 42 ilde, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı?

Ucuz fiyata arsa almak isteyen vatandaşlar TOKİ arsa ihalesini bekliyor. 354.074 TL'den başlayan fiyata arsa... 42 il, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı ne zaman başlayacak?

TOKİ'den ucuz arsa alma fırsatı! 11 ilde tamı tamına 69 arsa KDV'siz satılacak! İşte peş peşe açıklanan iller...

Konut fiyatları artınca arsa ve tarla satışları rekor kırdı. Uygun fiyata arsa almak isteyenlere ise müjde TOKİ'den geldi. TOKİ, İstanbul, İzmir ve Ankara'nın da listede yer aldığı 11 kentte 69 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. İşte detaylar...

Arsa alacaklara müjde: TOKİ İstanbul, İzmir ve Ankara'da uygun fiyata arsa satacak! 48 ay vadeli ucuz arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 11 ilde 69 arsayı açık artırmayla satışa çıkardığını duyurdu. İstanbul, İzmir ve Ankara'nın da listede yer aldığı illerde 48 ay vade imkanı sağlanacak.

Arsa ve tarlalara olan talep satışları etkiledi, fiyatlar tavan yaptı!

Endeksa, arsa ve arazi satışlarındaki rekor artışın fiyatlara yansımasını inceledi. Endeksa verilerine göre Türkiye genelinde arsa fiyatlarında yıllık değer artışı yüzde 90,5 seviyesinde gerçekleşti.

Konut fiyatları artınca arsa ve tarla satışları rekor kırdı!

Konut fiyatlarının artmasıyla vatandaşlar rotayı arsa ve tarlaya çevirdi. Bu kapsamda konut dışı gayrimenkul satışları ocak-temmuz döneminde 942 bin 485 adetle rekor kırdı.

TOKİ'den bomba haber: 11 ilde uygun fiyata arsa satacak! İller peş peşe açıklandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 11 kentteki 69 arsayı açık artırmayla satışa çıkardığını ilan etti.

4 bin TL'ye arsa alma fırsatı Milli Emlak'tan! Bu fırsatı kaçırmayın! 

4 bin TL’ye arsa satın alma fırsatı Milli Emlak’tan geldi. Bu şaşırtıcı cazip fırsat sudan ucuz fiyata arsa sahibi olma imkânı sunuyor. Özellikle de düşük fiyata yatırım yapmak isteyenler bu arsa ilanına mutlaka bakmalı! Altın fiyatına geleceği garanti almak isteyenler bu haberi mutlaka okumalıdır.

Ahşap otomobil rekor fiyata satıldı!

Fransa'da yapımı 2011 yılından beri süren ahşap otomobil sahibini buldu. Ahşap Citroen 2CV model otomobil rekor fiyata satıldı. İşte detaylar!

Birinci nesil iPhone hayallerin de ötesinde rekor bir fiyata satıldı!

2007'de piyasaya sürülen ilk iPhone yeniden müzayedede! Bu sefer birkaç yıl önce ortaya çıkan bir ürün için rekor fiyata ulaştı.

rekor fiyata arsa satışı Haberi

rekor fiyata arsa satışı



Karayolları arsasına ilgi büyük


İstanbul Zincirlikuyu'daki Karayolları arsası için 18 Ağustos'ta ihaleye çıkılıyor. Belediyenin yükseklikte iddialı kule yapmak istediği arsanın ihalesi için beş yatırımcının şartname aldığı belirtiliyor


TEBERNÜŞ KİREÇCİ

  

     İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin büyük projeleri arasında yer alan İstanbul Zincirlikuyu'daki Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü binasının arsası için ihale 18 Ağustos'ta yapılacak. Beş önemli yatırımcının şartname aldığı öğrenildi.

     Belediye'nin, yükseklik açısından dünyanın en iddialı gökdelenlerini yapmak istediği bu arsanın ilgilileri arasında, belediye ile birlikte Levent'teki İETT Garajı'na burgu kule projesini başlatan El Maktum da bulunuyor. 


460.5 milyon YTL


     Arsa, Bayındırlık Bakanlığı'ndan Maliye'ye bağlı Milli Emlak'a devredildi. İhalesini İstanbul Defterdarlığı yapacak....