26 / 07 / 2024

Relıant Teknik Tank adres

Relıant Teknik Tank adres

Relıant Teknik Tank Ve Terminal Servis Hizmetleri  Limited Şirketi Ataşehir’de   10 bin  TL sermaye bedeli ile İhsan Akgün tarafından kuruldu.

Relıant Teknik Tank Ve Terminal Servis Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Relıant Teknik Tank Ve Terminal Servis Hizmetleri  Limited Şirketi Ataşehir’de   10 bin  TL sermaye bedeli ile İhsan Akgün tarafından kuruldu.

ANT Yapı dünyanın en büyük inşaat şirketleri listesinde yerini koruyor!

Avrupa ve Ortadoğu bölgesini kapsayan, İngiltere merkezli önde gelen sektörel yayınlardan EME Outlook, Rusya pazarında da sektörünün liderlerinden olan Ant Yapı’nın başarılarına sayfalarında yer verdi. 

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Akgün ve Osman Akgün tarafından kuruldu.

Gürel Teknik Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Teknik Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ender Gürel tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi, 30 Ağustos Sokak'ta kuruldu.

Menderes Türel: Zeytinköy başka bir kimliğe bürünecek!

Menderes Türel, Antalya İşadamları Deıneği'nin (ANTİAD) toplantısına konuk oldu. Başkan Türel, bugüne kadar yapılan yatırımlarla ve yeni projelerle ilgili işadamlarına bilgiler verip, sorularını yanıtladı.

Menderes Türel: Zeytinköy bambaşka bir kimliğe bürünecek!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, katıldığı ANTİAD toplantısında kentsel dönüşüm projelerine değindi. Zeytinköy için uygulayacakları sosyal kalkınma projesinin ardından bambaşka bir kimliğe bürüneceğini söyledi.

Menderes Türel: Zeytinköy bambaşka bir kimliğe bürünecek!

Menderes Türel, Antalya İşadamları Derneği'nin toplantısına konuk oldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, katıldığı ANTİAD toplantısında kentsel dönüşüm projelerine değindi. Türel 'Zeytinköy bambaşka bir kimliğe bürünecek' dedi.

Astaş'tan Teknik Yapı'ya cevap: Teklifimiz ciddi!

Astaş'ın Uçaksavar Sitesi'ne 775 milyon dolarlık teklifle talip olduklarını açıklamasının ardından başlayan karşılıklı açıklamalar sürüyor... Teknik Yapı'nın Astaş'ın teklif açıklamasını 'spekülatif' olarak nitelemesine Astaş'tan cevap geldi: "Teklifimiz

Teknik Yapı'dan Astaş'ın Uçaksavar teklifine sert cevap!

Teknik Yapı, Astaş'ın Uçaksavar Sitesi'ne 775 milyon dolarlık rekor teklifte bulunduklarını açıklamasının ardından sert bir açıklama yaptı. Teknik Yapı, Astaş'ın bu açıklama ile 'Uçaksavar Sitesindeki somut adımları speküle etme amaçlı olduğunu' öne sürdü

Uçaksavar Sitesi'nde Astaş ile Teknik Yapı'nın savaşı!

Astaş, Etilerde bulunan Uçaksavar Sitesi'ne 775 milyon dolarlık teklif vererek talip olduğunu açıkladı ve Teknik Yapı jet hızıyla bu açıklamayı 'Spekülasyon amaçlı' olarak niteledi. Astaş bir açıklama daha yaptı: 'Spekülasyon değil, ciddi bir teklif'...

Teknik Yapı, Cote d'Azur'de yazlık yapacak!

Ağaoğlu'nun Londra çıkarmasında sonra Teknik Yapı da gözüne Güney Fransa'yı kestirdi. Dünyanın en zengin insanlarının yazlık durağı Cote d'Azur, Teknik Yapı'nın merceğinde.

Cem Nazif Yalçın: Termo Teknik, yetkili satıcıların yanında!

Ankara 'da yetkili satıcıların buluştuğu toplantıda konuşan Termo Teknik Genel Müdürü Cem Nazif Yalçın, çorlu 'da dünyanın en büyük ikinci panel radyatör fabrikasına sahip, 50 'den fazla ülkeye ihracat yapan bir marka olarak yetkili satıcıların yanında ol

Teknik Yapı eleman arıyor!

Teknik Yapı Holding personel sorumlusu arıyor... Teknik Yapı Holding, Personel özlük işleri, bordrolama, puantaj vb.uygulamalar konusunda 5 yıl deneyimli ve MS Office ve Logo Go programını iyi derecede kullanabilen elemanları arıyor....

Relıant Teknik Tank adres Haberi

Relıant Teknik Tank adres

Relıant Teknik Tank Ve Terminal Servis Hizmetleri  Limited Şirketi Ataşehir’de   10 bin  TL sermaye bedeli ile İhsan Akgün tarafından kuruldu.

Relıant Teknik Tank Ve Terminal Servis Hizmetleri  Limited Şirketi konusu:
PETROL,KİMYA,SU,GAZ DEPOLARI -Her türlü ham petrol, süper benzin, gaz, motorin, fueloil likit, petrolden yapılan ürünler, asfalt, zift ve katkı maddeleri ticaretini yapmak, yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım ve dolum tesislerini kurmak, bu amaçla ihtiyaç duyulan her türlü ekipmanın mühendislik ve teknolojisini geliştirmek. -Her türlü yakıt tankları ile ilgili teknoloji gelişimi ile ilgili tasarımda bulunmak -Akaryakıt istasyonları kurmak. -Petrol kimya sanayii ürünleri ve bunların mamul boya profilleri ile ilgili faaliyetlerde bulunmak. -Petrol açma, çıkarma ve nakletme petrol hazırlama ve benzeri faaliyetlerde kullanılan araç, gereç ve yedek parçalarının ticaretini yapmak. -Petrol ve...