05 / 05 / 2024

Relux Gayrimenkulden londraya proje

Relux Gayrimenkulden londraya proje

Kıymetli madenler ve kuyumculuk sektörünün önde gelen markası Altunbüken Holding, “Relux” markası ile gayrimenkul sektörüne iddialı bir giriş yaptı.

Kanal İstanbul'a en büyük gelir gayrimenkulden!

Kanal İstanbul'un ÇED raporunda, yapılan finansal fizibilite çalışmasına konu olan gelir ve gider kalemleri sıralandı. Verilere göre, Kanal İstanbul en büyük kazancı gayrimenkulden sağlayacak.

Gayrimenkulden çekilen yatırımlar arttı!

MIPIM 2019'da konuşan Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut "Gayrimenkulden çekilen yatırımlar artıyor'' diye konuştu. 

Gayrimenkulden para kazanmak zor mu?

Türkiye’de paradan para kazanılırdı, faiz, borsa, gayrimenkul yüksek kazanç kapılarıydı. Peki, gayrimenkulden para kazanmak zor mu?

Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi!

Turyap Holding, Eskişehir Yolu üzeri Çankaya Üniversitesi karşısında bulunan Ankara Golfent'teki 26 imarlı arsayı 28 Eylül 2018 Cuma günü saat 14:00'da satışa çıkardı. Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi.

Gayrimenkulde dövizle sözleşme dönemi kapandı!

85 numaralı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile bazı sözleşmelerin dövizle düzenlenmesi yasaklandı. Karar, perakendeden danışmanlığa, gayrimenkulden finansa pek çok sektör için değişiklikler getirecek...

Makyol Gayrimenkul'de hedef 2018'i yüzde 20 ciro artışıyla bitirmek!

Makyol’un Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu, 2018 yılı içerisinde Makyol Yaşam ve Makyol Santral’in yatırım miktarlarının yüzde 60’ı kadar bir satış cirosuna ulaştıklarını söyledi.

Türk ekonomisini gayrimenkulden vurmaya çalışıyorlar!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, "Sektördeki bazı firmaların batacağına ilişkin sosyal medyada gündeme getirilen iddialarla karamsarlık oluşturulmaya çalışılıyor. Öyle bir şey söz konusu bile değil." diye konuştu.

Bayim Olur musun Fuarı 11 Ekim'de kapılarını açacak!

Gayrimenkulden gıdaya, hazır giyimden aksesuara birçok farklı sektörlerin bir araya geldiği Bayim Olur musun Fuarı 11-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. 

Fitch ikisi gayrimenkulden 7 şirketin notunu düşürdü!

Fitch Ratings, 13 Temmuz'da Türkiye'nin yabancı para cinsinden kredi notunu BB'ye indirmesinin ardından 11 Türk şirketinin notlarını da gözden geçirdi. Fitch, ikisi gayrimenkulden 7 şirketin notunu düşürdü...

Gayrimenkul, kazançta Euro ve borsayı solladı!

Gayrimenkul fiyatlarının İstanbul’da son 10 yılda ortalama yüzde 174 arttığını belirten Profesyonel Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran; yatırımcısına yaklaşık yüzde 110 getiri sağlayan borsa ve yüzde 163 değerlenen Euro’nun, gayrimenkulden daha az kazandırdığını söyledi.

Emlak Konut 17 gayrimenkulü 169,5 milyona sattı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından satışa çıkarılan 54 gayrimenkulden 17 tanesine teklif geldi...

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi!

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Polat Holding gayrimenkulden enerjiye 9,5 milyar TL'lik yatırım yapacak!

Polat Holding, yurtdışı faaliyetlerinden kazandıklarını Türkiye'ye döviz olarak getirerek, yurtiçindeki yatırımlarına hızla devam etmeyi hedefliyor. 

Relux Gayrimenkulden londraya proje Haberi

Relux Gayrimenkulden londraya proje

Kıymetli madenler ve kuyumculuk sektörünün önde gelen markası Altunbüken Holding, “Relux” markası ile gayrimenkul sektörüne iddialı bir giriş yaptı. 25 yıldan bu yana inşaat ve gayrimenkul geliştirme işleri de yapan Altunbüken, 400 milyon liralık cirosunu Relux markası ile üreteceği ofis, rezidans ve turizm projeleriyle birlikte üç yıl içerisinde 1 milyar liraya ulaştıracak.


Türkiye’nin son yıllarda en gözde yatırım alanlarından biri olan inşaat sektörüne yeni ve iddialı bir marka geldi. Kıymetli madenler sektörünün 75 yıllık köklü grubu Altunbüken Holding, Relux Gayrimenkul markasını yaratarak gayrimenkul sektörüne iddialı bir giriş yaptı. Relux markası ile profesyonellere ve yatırımcılara konut, rezidans ve ofis projeleri geliştiren Altunbüken, 400 milyon TL’lik cirosunu gayrimenkul projeleri ile birlikte daha da artırıp 3 yıl içerisinde 1 milyar liraya ulaştırmayı hedefliyor.


Altunbüken...