09 / 05 / 2024

remzi aydın İmar Müdürlüğü personeli toplantı

remzi aydın İmar Müdürlüğü personeli toplantı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İmar Müdürülüğünde görevli personelle toplantı düzenledi. Eyüp Belediyesi İmar Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda Başkan Remzi Aydın, personelin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Aydın'da 18.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın İmar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Güzelhisar'da yer alan arsayı 18 milyon 300 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Aydın'daki binalara imarda ilave 1 kat verilmeli!

NAMDER Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Erdemci, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a yaptığı ziyarette, Aydın'daki binalara imarda tam bodrum yapılarak müştemilat ve sığınaklar için, zemin katların ise otopark alanı olarak kullanılması için ilave 1 kat verilmesi gerektiğini belirtti...

TOKİ Bursa ve Aydın'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mah. 200 Adet Konut Projesi ve Aydın İli Söke İlçesi, Yenikent Mah. 200 Adet Konut Projesi Kapsamında İmar Planına Esas Jeolojik Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

Aydın’da imar barışına talep patlaması!

Bugün başvuru süresi dolacak olan İmar Barışı’na Aydın’da taleplerdeki yoğunluk artış göstererek sürüyor.

Aydın'da imar barışına 4 bin kişi başvurdu!

İmar Barışı başvurularının hızla geldiği Aydın Çine’de 2018 yılının Haziran ayından beri toplamda 4 bin vatandaş başvuru yaptı.

İmar barışı devletin vatandaşla barışmasını sağlayacak!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve ’İmar Barışı’ diye komuoyunda duyurulan yasa ile ilgili açıklamalar yaptı. 

Remzi Aydın'dan Alibeyköy'e meydan müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköylülere meydan müjdesi verdi.

Remzi Aydın'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Eyüp İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde SMS dönemi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde hizmet akışını kolaylaştırmak için sms ile bilgilendirme sistemine geçtiklerini belirtti

Ali Aydın: İnşaat sektörü zor süreçte!

Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın düzenlediği basın toplantısı ile inşaat sektörünün son durumunu değerlendirdi.

Remzi Aydın, İmar Müdürlüğü personeli ile toplantı yaptı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İmar Müdürülüğünde görevli personelle toplantı düzenledi. Eyüp Belediyesi İmar Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda Başkan Remzi Aydın, personelin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Aydın Söke'deki pazar yerlerine konut mu inşa edilecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyesi Necmettin Ünüvar, ''Söke İlçemizdeki Pazar yerinin konut ve işyeri olmasını doğru bulmuyoruz. Biz pazarcı esnafımızın yanındayız.”dedi.

Ufuk Aydın: Kırcami planı için her türlü desteğe hazırız!

Başkan Uysal ve Başkan Aydın, askıda olan 1/1000 ölçekli Kırcami Bölgesi Uygulama İmar Planı hakkında görüş alışverişinde bulundu. Aydın, Kırcami planlaması konusunda oda olarak her tür desteğe hazır olduklarını söyledi.

remzi aydın İmar Müdürlüğü personeli toplantı Haberi

remzi aydın İmar Müdürlüğü personeli toplantı


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İmar Müdürülüğünde görevli personelle toplantı düzenledi.


Eyüp Belediyesi İmar Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda Başkan Remzi Aydın, personelin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Samimi bir sohbet ortamında düzenlenen toplantıda Başkan Aydın, meslek hayatı boyunca edindiği tecrübelerini personelle paylaştı.


Toplantı sonunda ise İmar Müdürlüğü personeli ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.




Eyüp...