28 / 04 / 2024

Remzi Kağan

Remzi Kağan

Maksimum Otel Yatırımları Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Oğuz Kağan, Remzi Kağan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artıyor: Merkezden kaçan işletmeler, geri dönüyor! 

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artışı yaşanıyor. Dükkanlarını ve ofislerini şehir merkezinden uzak bölgelere taşıyan işletmeler, artan trafik ve lojistik sorunlarıyla karşılaşmanın yanı sıra insan kaynağı bulma zorlukları gibi nedenlerde İstanbul'un merkezindeki projelere yönelmeye başladı.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Döviz mevduatlarında ‘şok’ düşüş! Dövizden kaçan kaçana! Yatırımcı parasını nereye yatırıyor?

Döviz kurlarının yatay seyri nedeniyle döviz mevduat hesapları erimeye devam ediyor. Sadece bir haftada yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı yaklaşık 2 milyar dolar civarında eridi. En fazla ise gerçek kişilerin döviz mevduatlarında düşüş gözlendi.

Son dakika! Kaçan müteahhit havalimanında yakalandı

Depremde yıkılan binaların müteahhitlerinin yurtdışı yasağı getirilmesi istenirken bu müteahhitlerden biri yurtdışına çıkarken son anda yakalandı

Borsada bankacılık rüzgarı bitti mi, bu sene BIST’te hangi sektörler ön plana çıkacak?

Bugünlerde borsadan pek iyi haberler gelmiyor. Ancak şunu unutmamak gerek ki, hiç bir yatırım aracı sürekli kazandırmaz. İşte bu nedenle hem “Rüzgar tersine döndü!” düşüncesiyle borsadan adeta arkasına bakmadan kaçan hem de yeni girecek olan on binlerce yatırımcıya çok önemli bir tavsiye geldi.

EYT'linin kıdem tazminatında 'kod 29' tehlikesi! Gözden kaçan detay

Kıdem tazminatında tavan ücret 20 bin liraya dayanırken hak sahipleri için dikkat çeken bir uyarı yapıldı. EYT ile birlikte milyonların sıcak gündeminde bulunan konuya ilişkin uzmanlar işverenin SGK'ya yapacağı bildirimlerde 29 koduna dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. İşte ayrıntılar...

Verilerle ortaya çıktı! Dolar ve eurodan kaçan kaçana!

Geçtiğimiz yıl boyu yatırımcısına TL karşısında yüzde 41,77 getirisi olan dolar ile sadece 32, 92’lik bir kazanç sağlayan eurodan tabir caizse kaçan kaçana! Elbette bunu biz değil, Merkez Bankası’nın verileri söylüyor...

EYT için kulislerde konuşulan maaş detayının sır perdesi aralandı! Herkesin gözünden kaçan o detayla...

EYT`li vatandaşların araştırdığı ilk ödeme ve toplu maaş konusu ile ilgili ayrıntılar teker teker bildirildi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz, EYT ile alakalı 2,5 milyona yakın kişiyi ilgilendiren ayrıntıları açıklayarak emekliliği öne çekmek ile ilgili tüyoları verdi.

Kira anlaşmazlığında ev sahiplerinin de kiracıların da bilmesi gereken çok önemli detay

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki davalara her geçen gün yenileri eklenirken ev sahiplerine doğrudan kiracıyı tahliye etme hakkı tanıyan 10 yıl kuralında gözden kaçan detayı Posta Gazetesi Yazarı Doğan Heper yazdı.

Konut fiyatları sadece bize değil, yabancıya da pahalı gelmeye başladı!

Konut fiyatlarındaki artış, konut yatırımının yabancılar açısından da cazibesini yitirmesine neden oluyor. Savaş koşulları sebebiyle ülkelerinden kaçan Rus ve Ukraynalılar hariç bırakıldığında yabancıya konut satışındaki yıllık düşüş yüzde 40’ı buldu.

Aslataş İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslataş İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kaçan tarafından kuruldu.

Renault’un elektrikli otomobili Zoe-E Tech'in fiyatına bakmadan geçmeyin. İşte 18 Eylül 2022 güncel fiyat listesi

Elektrikli otomobilde rekabet giderek kızışıyor. Batarya, sürüş menzili, şarj süresi ve konfor gibi özellikler yarışırken dikkatlerden kaçan en önemli detay olan uygun fiyat özelliğini Renault Zoe E-Terch modeliyle yakalıyor. İşte Zoe-Tech’in 18 Eylül 2022 fiyat listesi 

Remzi Kağan Haberi

Remzi Kağan

Maksimum Otel Yatırımları Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Oğuz Kağan, Remzi Kağan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de kuruldu. 


Maksimum Otel Yatırımları Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; Otel,motel,kamping,pansiyon,tatil köyü,dinlenme evleri, termal istasyonu,plaj,pastane,lokanta,kafeterya,çay bahçesi, kıraathaneler,nargile salonları gibi konaklama,dinlenme, gezme,eğlenme,yiyecek ve içecek yerleri,komple turistik tesisleri ve işletmeleri kiralayabilir,kiraya verebilir, devir alabilir,devir 


edebilir,inşaa edebilir veya satın alabilir,satabilir,işletebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Maksimum Otel Yatırımları Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi adres: Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Vedat Günyol Caddesi, No:8/A....