06 / 07 / 2024

Renaissance İstanbul

Renaissance İstanbul

Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, 11 toplantı odası ve balo salonu ile iş dünyasının nabzını tutmaya hazır! Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel'in yeni dünyasındaki ayrıcalıklar ile hem başarılı hem de unutulmaz toplantı ve davetlere imza atın

Şişli’nin Kanal İstanbul’u için hem bakanlık, hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi devrede!

Şişli Belediyesi tarafından mühürlenen de “Şişli’nin Kanal İstanbul’u” şeklinde bilinen 24 bin metrekarelik rezerv yapı alanı için bu defada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı devreye girdi. İşte detaylar...

Renaissance İzmir el değiştirdi: Oran Şirketler Grubu'nun oldu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Oran Grubu'nun İzmir'deki yeni yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Sanayici Oran Grubu, İzmir’in gözde oteli Renaissance’ı aldı' başlıklı yazısı...

İzmir Renaissance Otel Oran Şirketler Grubu'na geçti!

İzmir turizmde önemli yatırımlara imza atan Oran Şirketler Grubu, Marriott International zincirine bağlı İzmir Renaissance Otel’i bünyesine dahil etti. 

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

TrendERA Zirvesi yarın başlıyor!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu olmaya aday TrendERA zirvesi değişen koşullarda yeni gayrimenkul trendleri konsepti ile gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturacak. Zirve, 19 Eylül 2017 tarihinde Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilecek.

Babacan Holding, TALPA Dünya Pilotlar Günü Balosu’na sponsor oldu!

Babacan Holding, Türkiye Havayolu Pilotları Derneği TALPA’nın 26 Nisan’da düzenleyeceği Dünya Pilotlar Günü Balosu’na sponsor oldu. Etkinlik 26 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da Renaissance Polat İstanbul Hotel’de gerçekleşiyor.

Renaissance Residence'ın ilk etabı tanıtıldı!

Binax Gayrimenkul Türkiye toplnatısı gerçekleşti. Toplantıda İzmirli yatırımcılar, KKTC'deki fırsatlar hakkında bilgilendirildi. Kıbrıs'ta inşa edilen Renaissance Residence'ın ilk etabı İzmir'de tanıtıldı.

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı 8 Mart'ta!

Yeni projelerini ve hedeflerini hayata geçirecek Polat Holding, “Polat Ev” ve “Polat Ofis” projelerini tanıtacak. Toplantı, 8 Mart, Çarşamba günü Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’e Mitsubishi Electric imzası!

Polat İnşaat, Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’in asansör sistemleri için hızlı, güvenli, konforlu ve uzun ömürlü asansörlerin üreticisi dünya devi Mitsubishi Electric’i tercih ediyor.

Renaissance İstanbul Haberi

Renaissance İstanbul


Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, son teknoloji ekipmanlar ile donatılmış ve  planlanmış, birleştirilebilen ya da ayrı ayrı kullanılabilen toplantı mekanları ile küçük ya da büyük her türlü organizasyonunuzu keyifli bir deneyime dönüştürüyor. 


Yeni nesil ekipman ve teknik donanımıyla sizin için tasarlanmış bir mikro dünyanın parçası olacağınız Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel'in yüksek kalite standartlarına uygun olarak hazırlanan toplam 12 toplantı ve etkinlik mekanında, LCD monitörler, barkovizyon, perde gibi ihtiyacınız olan tüm temel ekipmanlar yer alıyor.


Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, kongre, seminer, sosyal davetler, konferanslar için toplantı odaları ve kolonsuz balo salonu ile her konuğun hak ettiği konforu ve ilgiyi sonuna kadar deneyimleyebileceğiniz şekilde tasarlandı. Ayrıca, İstanbul’da ilk kez toplantı salonlarında tüm ekipmanların ve ışığın kontrolünü sağlayacak iPad’ler ile burada başarılı toplantılara imza atabilirsiniz....