06 / 05 / 2024

renkli merdiven

renkli merdiven

Beyoğlu Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Beyoğlu Fındıklı'daki Cihangir'e çıkan Salı Pazarı Yokuşu'nde yer alan merdivenler, Beyoğlu Belediyesi ve de bir grup mahalleli tarafından yeniden gökkuşağı renklerine boyandı...

Dolar 31 TL'ye merdiven dayadı! 24 saat sonra doların yönü resmen belli olacak! Son dakika dolar/TL kuru

21 Şubat Çarşamba dolar/TL kuru rekor yükselişle 31 TL'ye merdiven dayadı. Dolarda son dakika gelişmeler yakından takip edilirken gözler yarın açıklanacak Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. 

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Cömertler Hırdavat Ve Merdiven Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cömertler Hırdavat Ve Merdiven Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Cömert ve Ömer Nuri Cömert ortaklığında kuruldu.

ŞOK’ta indirim fırtınası! 4+1 merdiven 419 TL’ye, Fairy hepsi bir arada 368 TL’ye, klimalı yastık 125 TL’ye düştü!

ŞOK Market, 6 Eylül-12 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, +1 merdiven 419 TL’ye, Fairy hepsi bir arada 368 TL’ye, klimalı yastık 125 TL’ye düştü. İşte 6 Eylül 2023 Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

Elinde Euro olanlar dikkat! 29 TL'ye merdiven dayayan Euro'da yükseliş devam edecek mi?

Elinde Euro olanlar Euro'daki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki 3 Eylül 2023 Euro kuru ne kadar? 29 TL'ye merdiven dayayan Euro'da yükseliş devam edecek mi?

BİM Paşabahçe 6 parça çay bardağı 119 TL’ye, kelebek kurutmalık 239 TL’ye, 4+1 merdiven 379 TL’ye düştü!

BİM, 18 Ağustos’tan itibaren geçerli olacak yeni aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda, 18 Ağustos’ta Paşabahçe 6 parça çay bardağı 119 TL’ye, kelebek kurutmalık 239 TL’ye, 4+1 merdiven 379 TL’ye düşecek. İşte 18 Ağustos Cuma BİM fiyat listesi...

Mor renkli bu meyve güçlü bir bağışıklık sağlıyor!

Sağlık üzerindeki faydaları ve yüksek antioksidan içeriğiyle “mucizevi meyve” olarak da bilinen mor renkli bu meyvenin çiğnenebilir jel formu da çıktı.

20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı!

Gümüş fiyatları, Merkez Bankası faiz kararından sonra hızla yükselmeye başladı. 20 TL seviyesine kadar yaklaşan gümüşün ne kadar olacağı merak ediliyor. 20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı.

Gümüş 20 TL'ye merdiven dayadı! İslam Memiş üstüne basa basa açıkladı! Bu sene en çok gümüş kazandıracak

Gümüş fiyatları, yükselen dolar kurunun etkisiyle 20 TL'ye merdiven dayadı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu sene en çok kazandırak yatırım aracının gümüş olacağını açıkladı.

ŞOK’ta ekmek kızartma makinesi 1050 TL’ye, sürgülü duş seti 120 TL’ye, merdiven 350 TL’ye düştü!

ŞOK Market, yeni paylaştığı indirimli ürünler kataloğu kapsamında 2 Haziran tarihinde indirime girecek ürünlerini müşterilerinin beğenisine sundu. Bu kapsamda, ŞOK'ta ekmek kızartma makinesi 1050 TL’ye, sürgülü duş seti 120 TL’ye, merdiven 350 TL’ye düştü. İşte 2 Haziran Cuma ŞOK fiyat listesi...

Vivo, Y35 ve V25 5G yeni renkleri ile indirimli baharı getirdi! Anneler Günü'nde annelere en renkli hediye!

Vivo, anneler gününe özel sepet indirimi ve garanti indirimi sunuyor. Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından Vivo, birbirinden renkli şık ve zarif telefonları ile baharı karşılıyor.

Çikolata üreticilerinden ‘merdiven altı’ uyarısı! Sağlıksız koşullarda üretilen çikolatalar tehlike saçıyor!

Ramazan Bayramı öncesi tatlı ve çikolata pazarında hareketlilik başladı. Üreticiler bayram hazırlıklarına başlarken, merdiven altı üreticilere karşı da tüketicilerin uyanık olmasını istediler. Çikolata üreticileri bayram alışverişi yaparken tüketicilere önemli uyarılarda bulundu.

Ev hanımlarına müjde! A101'de büyük boy hurç 40 TL’ye, üçlü sepet 40 TL’ye, 4+1 merdiven 350 TL’ye çakıldı!

A101’in 31 Mart 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. A101’de Büyük boy hurç 40 TL’ye, 4+1 merdiven 350 TL’ye, üçlü sepet 40 TL’ye düştü. 30 Mart 2023 fiyat listesi

renkli merdiven Haberi

renkli merdiven

Beyoğlu Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Fındıklı-Cihangir arasında Salı Pazarı Yokuşu'ndaki merpenlerin, kamuoyunu meşgul eden renk tartışmasına konu olduğu hatırlatıldı. 


Hüseyin Çetinel isimli mahalle sakini ve bir grup mahallelinin, belediye ve semt sakinleriyle iletişim kurmadan kendi inisiyatifleriyle merpenleri boyadığı belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi: 


"Belediyemiz birimlerine gelen şikayetler üzerine, ilgili birimimiz izinsiz boyamalara yaptığı rutin uygulamayı, bu merpenlere de uygulamış, merpenlerin rengi 29 Ağustos tarihinde, zemin rengine dönüştürülmüştür. İlgili birimimizin bu uygulaması yoğun bir tartışmayı beraberinde getirmiştir. Konu, başkanlık makamına arzedilmiştir. Başkanlık makamı yaptığı incelemeden sonra, semt sakinlerinin onayı alınmak kaydıyla merpenlerin renklendirilebileceği kanaatine ulaşmıştır. Bu kanaat gerek sosyal medyada gerek televizyon programlarında kamuoyu ile paylaşılmıştır. Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın katılımıyla ilk renklendirmeyi yapan Hüseyin Çetinel ve diğer mahalle sakinleriyle 30...