02 / 05 / 2024

Reşadiye yurt

Reşadiye yurt

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde bir öğrenci pansiyonu kapatılarak Kredi Yurtlar Kurumu’na(KYK) devri için işlem başlatıldı.

Azure Villas Reşadiye'de teslimler haziranda!

Şehrin karmaşasından uzakta doğayla iç içe bir yaşamın tadını çıkarmak isteyenler için Nexonya, Çekmeköy Reşadie’de 20 tripleks villadan oluşan Azure Villas Reşadiye Haziranda teslim edilecek.

1934 yılındaki ilk beton cadde: Reşadiye Caddesi!

Çimento fabrikalarının kurulması ile bazı yolların çimento olarak yapılmasına karar verilmiş. 1934 yılında sadece Reşadiye Caddesi beton olarak yapılmış.

Azure Villas Reşadiye'de yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatı!

Geliştirdiği konut projeleriyle inşaat sektörüne yeni bir soluk getiren Nexonya İnşaat tarafından hayata geçirilen  Azure Villas Reşadiye projesi yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Azure Villas Reşadiye'de lansmana özel yüzde 23 indirim! Yeni proje!

Azure Villas Reşadiye projesinde lansmana özel olarak yüzde 23 indirim fırsatı sunuluyor. Projede 20 adet villaya yer veriliyor.

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Viridis İnşaat'tan 2,5 milyar TL'lik 3 dev proje! Çengelköy, Riva ve Reşadiye'ye yeni konutlar geliyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün yeni isimlerinden Viridis; Reşadiye, Çengelköy ve Riva’da hayata geçecek olan projeleri için toplam 2,5 milyar TL’lik yatırıma imza atıyor.

Yurt dışı telefonlar için kayıt harcı zamlandı: Sınır kapısında zamanla yarışan vatandaşlar!

Kısa süre önce yurt dışı telefon kayıt harçlarına gelen zamdan sonra vatandaşlar soluğu sınır kapısında aldı. 20 bin TL olan kayıt harcı nedeniyle sınır kapısında kalabalık oldukça arttı ve zamanla yarış başladı. Sınırda telefon alışverişi yapmak isteyenlerin işte son hali…

İsviçre 85 bin işçi alacak!

Çeşitli alanlarda eleman ihtiyacını karşılamaya yönelik yurt dışından işçi alımına başlayan İsviçre’de çalışmak isteyenler, uzmanı oldukları meslek grubuna göre başvuruda bulunabilecek. Peki kimler İsviçre’de çalışmak için başvurabilir?

Türk müteahhitler yurt dışında 5 ayda tam 6,5 milyar dolarlık iş üstlendi!

Açıklanan son dakika rakamlarına göre, Türk müteahhitlik sektörünün ocak-mayıs 2023 döneminde yurt dışında üstlendiği proje tutarı 6,5 milyar dolar şeklinde oldu.

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi yıllık yüzde 40,10 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi (YD-ÜFE), Nisan ayında aylık bazda yüzde 2,43, yıllık yüzde 40,10 artış gösterdi.

TCMB duyurdu! Özel sektörün yurt dışı kredi borcunda düşüş...

Özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu, mart ayında bir önceki aya göre 1,2 milyar dolar düşerek 158 milyar dolar oldu.

Yurt dışı seyahatleri yüzde 99 oranında arttı! Yurt dışı seyahatlerde en çok nereleri tercih ediliyor?

2023 yılının ilk çeyreğinde yurt dışı seyahatleri geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 99 oranında artış gösterdi. Kişi başına düşen ortalama harcama tutarı ise 677 dolar oldu.

Yurt dışı seyahatler yüzde 99 arttı! 2 milyonu aşkın insan yurt dışına çıktı!

Hem pandeminin etkisiyle ertelenen talepler hem de uzun bir süre sabit kalan kur seviyesi sebebiyle yurt dışı seyahatler geçen yılın ilk üç ayına göre yüzde 99 arttı. Bu kapsamda, yurt dışına çıkan vatandaş sayısı da 2 milyonu aştı.

Reşadiye yurt Haberi

Reşadiye yurt

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) finansman desteği sağladığı öne sürülen şirket bünyesindeki bir pansiyon kapatılarak kayyum atanmıştı. 100 öğrenci kapasiteli pansiyonun Kredi Yurtlar Kurumu’na devir işlemleri için Reşadiye Kaymakamlığı tarafından Tokat Valiliği’ne müracaatta bulunuldu. KYK’ya devredilmesi beklenen binanın Gaziosmanpaşa Üniversitesi Reşadiye Meslek Yüksek Okulu Kız Yurdu olarak kullanılmaya başlanacağı...